2017 Aralık Anneleri

Benimki normal ultrason ciktısi canım.Göruntu yukleyemedim.
o ayrintili mi oluyms ki.onu bana ozelde cinsiyet bakarlarkende vermisti dr.benim ayrintili usg iki sayfa.ne bilim belki her yerde farkli oluydr.bak buda terimlern anlamalri

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-09-19-42-35.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
Sagol canim.Ben de bunlar yok.Ayrıntıli mi bakıyrsnz diye ozellikle sordum.Evet dedi.Parmaklarına kadar saydı ama kagıt her zmn verdigi ultrason cıktısı

Sagol canim.Ben de bunlar yok.Ayrıntıli mi bakıyrsnz diye ozellikle sordum.Evet dedi.Parmaklarına kadar saydı ama kagıt her zmn verdigi ultrason cıktısı
belki her yerde farklidr canim.ayni usg kagidi bendede var yine ölçüler yapmis.anlatarak bakti bebegin her yerine cinsiyeti soleu bes dk surdu zaten en fazla.ama ayrintiliya farkli baktilar.kalp ekosu gibi bisey yaptilar bi 15 20 dk sürdü.bi sorun yoksa sikinti yapma canim gözükürdü zaten bisey olsa

Benim de bugün ayrıntılım vardı kendi dr um baktı herşey yolunda dedi çok sukur. Sonra ben perinatolog a gitmeme gerek var mı dedim bir sorun görünmüyor ama sağlamasını yapalım istersen randevunu alayım dedi sonra ben de olur deyince benim adıma pernatologdan randevu aldı 24 ağustosa. Ama kendisi de ayrıntılı inceledi zaten. Bu arada ben bebeği çok az hissediyorum bu haftalarda normal bir gün hissedersin 2 gün hissetmessin dedi. Bir de bazen aşağıda hissediyorum ben bebegi. Ama dr usg ile bakarken bazen göbek üstünde bazen kasıklarda bazen tam göbek deligimde gezdirdi cihazı yani bizim bebeklerinin olduğu yer her zaman hissettiğimiz yer değil sadece bir uzuvu oraya uzatmış olabiliyor. Mesela ayağına bakmak için baya kasigima kadar indirdi usg cihazını. Plesentam hala aşağıda yukarı çıkmamış 24 e kadar cikar insallah. Ama dr sezeryan gibi konuştu hayırlısı olsun da önemli değil doğum şekli

vallah dr un bizim butun kaygilarmiza cvp vermis resmen.bende asagida hissetmkten ve bi gun hissedip bi gun hissetmemektn sikayetcydm butun sorularma cvp olmuş:)) gozun aydin bu arada.plesenta da em kisa zaman da cikar yukari insallah

vallah dr un bizim butun kaygilarmiza cvp vermis resmen.bende asagida hissetmkten ve bi gun hissedip bi gun hissetmemektn sikayetcydm butun sorularma cvp olmuş:)) gozun aydin bu arada.plesenta da em kisa zaman da cikar yukari insallah
Dr um bi tanedir :)) onu sürekli övüyorum millet reklamını yaptığımı düşünecek ama allahtan hiç bir ticari amaç gütmeyen bir devlet üniversitesi hocası:)) inşallah plesentam sorun çıkarmadan yukarı çıkar çok kafama takılıyor

Gözun aydın canim

Ayrıntılı ultrasonda bugün bebeğimde pyelektazi olduğu söylendi.
Böbreklerden biri 4,6mm diğeri 4,7mm
Takip altında tutulmalı dendi
Ayrıca bu tanı dönem sendromu riskini de arttırıyormuş
Çok moralim bozuk ve ne yapacağımı bilmiyorum

Bizde de var canım Bi tanesinde 4.7mm. 6 mm ye kadar normal dedi. Doktora sordum 18-19 mm'ye kadar genişleyen böbrekler var dedi. Gebeliği etkilemiyormuş. Dogumdan sonra cocuk doktoru ya da üroloji uzmanı takip edecek dedi. Gerekli görürse küçük bi operasyon gecirebilir dedi dogumdan sonra. İnş. gerek kalmaz ve büyümez.

Down sendromu riskini 3 kat arttırır şeklinde bir yorumda bulundu doktor
Mesela 2li test sonucu 1/24000ise siz onu 1/8000 gibi düşünün dedi
Senin doktorun bu konuda birşey söyledi mi canım?
Ayrıca büyüme takip edilmesi gerekli dedi
Yarın sonuçları kendi doktoruma göstereceğim
Bakalım onun yorumu nasıl olacak
İnş bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacak

Down sendromuyla ilgili hic bisey demedi canım.Ins.saglıklı dogarlar.Gercekten annelik zor.Allahım yardim etsin ins.hepimize

Kızlar mrb benimde plasenta aşağıda demişti dr ayrıntılı da normal çıktı başka bir dr daha gittim oda 26. Haftaya kadar plesenta hakkında yorum yapmak yanlış olur dedi o hafta belli olur dedi i.sallan sorun olmaz birde kızlar ben normal insanlardan daha az yiyorum istahim hic yok 52kiloyum şöyle iştahın artsın yemek yiyeyim istiyom ama olmuyor 1.5 kilo aldım daha ne olacak bu isin sonu benim gibi olan yoktur heralde

Cnm günaydın bu Dr nasıl biri iyi anılır mı yani şüpheye düştüm şimdi semi boşuna kaygılandırmış gibi.zaten o kadar mmlik ölçümler ki bunlar hadi biri 4.6 diğeri 5.6 olsa tamam diyeceğim.bence kendi Dr una göstermeden üzme kendini.kızlar da yorum yapsın değer çok komik bence 0.1 mm fark var ya.doğru ölçtüyse de maşallah o Dr a mmlik farkı bile görmüş diyorum

Cnm bebeğinin gelişimi haftasına uygunsa niye dert ediyorsun kendine ne güzel kilon çk olmayacak az bi kiloyla tamamlayacaksın ne güzel.ben 62 ile başladım 61 e düştüm 3.ayda sonra da 66ya çıktım 4 kilo gibi bişey ama iştahım o kadar çok ki korkuyorum kendimden.

İnş ölçüm hatası olmuştur
Balıkesirde gitmiştim ayrıntılıya
Doktoru çok tanımıyorum üniversite hastanesinde
Belki izmire giderim perinatolog
Orda daha iyi bir ölçüm alırım belki
Bugün doktorumla görüşüp karar vericez
Doğum günüm bugün aslında ama o kadar kötü hissediyorum ki

Ben de cok mutsuz hissediyorum.Gece uyuyamadımBi dahaki kontrole kadar nasıl gecer vakit?

Doktorun kim canım?Ben de Balıkesrdeyim.Ayrıntılıyı nerde yaptrdın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…