• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.
Ne olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.

Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.
Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.

Ne olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.
4 tane gelinin olur:KK45:

Gjjggjfjıf

Ne güzel..Bundan sonra nasılsa hızlanırmış kilo alışı..o zamana kredin kalsın..Bu arada kayınvalidenin durumu nasıl canım?

Yogun bakımda hala durumu aynı cnm saat 1 de ziyaret saati oluyor pazartesi çarşamba cuma oda 5-10 dk arası sonra eve dönüyoruz mecbur beklemedeyiz suan

çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.

Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.

Cnm hayırlı olsun kızın sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Aynen canım ben de aynı düşünüyorum.

Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.
Allah razı olsun canım Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlısıyla.

Back
X