- 2 Temmuz 2011
- 153
- 108
- 303
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.Yogun bakımda hala durumu aynı cnm saat 1 de ziyaret saati oluyor pazartesi çarşamba cuma oda 5-10 dk arası sonra eve dönüyoruz mecbur beklemedeyiz suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.Yogun bakımda hala durumu aynı cnm saat 1 de ziyaret saati oluyor pazartesi çarşamba cuma oda 5-10 dk arası sonra eve dönüyoruz mecbur beklemedeyiz suan
Mucizem Nasilsin Iyimis inİnşallah canım..Allah bu duyguyu tattırmayı nasip eder, o günleri hayırlısıyla görür inşallah..
İnşallah canım..Allah bu duyguyu tattırmayı nasip eder, o günleri hayırlısıyla görür inşallah..
Iyi haberler alirsin InsallahAmin cnm pazartesi 2 li tarama var çok heyecanlıyım
Yalniz degilmisimBende öğrenmedim
Benim bir dahaki kontrolum 31 haziran o zamana kadar bekleyecegim artik.Benimki de 20 HaziranYalniz degilmisimBenim bir dahaki kontrolum 31 haziran o zamana kadar bekleyecegim artik.
16+3 olacak o zamanda herhalde söylerŞükür canım..Malum hala beklemeye devam..İnşallah güzel sonuçlar alırsam bende çok iyi olacağım..Rabbim bu mübarek ramazan ve cuma günü tüm dualarımızı kabul eder inşallah..Sende dikkat et kendine canım..Mucizem Nasilsin Iyimis in
İnşallah çok güzel haberler alırsın, sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın canımAmin cnm pazartesi 2 li tarama var çok heyecanlıyım
Ilk torunumu olucak Insallah görür iyilesir torununu gezdirir.
İnşallah canım..Allah bu duyguyu tattırmayı nasip eder, o günleri hayırlısıyla
Saol cnm Allah razı olsun hepinizdenGeçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
İnşallah çok güzel haberler alırsın, sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın canım
Amin Insallah Aplam iyi haberlerini bekliyoruz.Elimden geldigince Dikkat ediyorum.Şükür canım..Malum hala beklemeye devam..İnşallah güzel sonuçlar alırsam bende çok iyi olacağım..Rabbim bu mübarek ramazan ve cuma günü tüm dualarımızı kabul eder inşallah..Sende dikkat et kendine canım..
Allah'in izniyle Insallah Törin sevdasini tadarEvet cnm eşim tek çocuk ve ilk torun heyecanı vardı kadında yaşayamadı
Bende 11+4 2.6 çıkmıştı doktor normal dedi 4 6 oldukda şüpheli oluyormuş sende sıkma canınıEnse kalınlığı ya da 2li tarama testi yaptıran arkadaşlar
12+2 deyim ense kalınlığı 2mm
Kan tahlili haftaya çıkacak
Doktor ense kalınlığı için normal dedi
Sizin değerleriniz nasıldı?
Saol canımBende 11+4 2.6 çıkmıştı doktor normal dedi 4 6 oldukda şüpheli oluyormuş sende sıkma canını
Usg foto var mı cnm merak ettimSenin olduğun haftalarda dr değişebilir tahmin diyerek söylememişti bize . 15+2 de kesin söyledi . Klitrois ve pipi büyüklüğü aynıymış yalnızca duruş açıları farklıymış. Kızda yukarı, erkekte aşağı doğru dururmuş. O yüzden o açı tam belli olmadığı için yanıltıcı olabilirmiş. Bugün bize klitrois diye gösterdiği şey bildiğin bir uzantıydı Ve dr demese erkek sanırdık.