• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Mucizem nerde acaba sonucu cıkmadımı ondanda guzel bır haber alalım ınsallah.
gulii7 gulii7 eger hesap bılgılerı gelırse banada paylasırmısın canım ben ısteyemedım sen ıstedın :KK37: Buarada bırbırımızı sosyal hesaplardan takıp etmeyelım mı artık :KK67::KK68:

Tabi canım, eklemek istiyen ekliyebilir istagram: gulii7:KK200::KK200:

Pinterest uygulama amigurumi tarifleri diye aratınca çıkıyor instagramda da amigurumitarif İle amigurumi_master var internetten bakınca tinyminidesign sayfasında var ben aradan seçiyorum gözüme çarpanları CuteMom CuteMom gulii7 gulii7

Teşekürler tatlım, bende zamanında yigenime eltimi oğluna ördek yapmıştım çok tatliş oluyor hata bebisler çok sevmişlerdi:)))

Tabi canım, eklemek istiyen ekliyebilir istagram: gulii7:KK200::KK200:

Teşekürler tatlım, bende zamanında yigenime eltimi oğluna ördek yapmıştım çok tatliş oluyor hata bebisler çok sevmişlerdi:)))
Evet bir iki denemem var bu işlerde benimde sık iğne olunca sadece kolay oluyor

Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Gözün aydın canım saglikla gelsin güzel kızın :)

Genelikle yüksek tansiyon baş ağrısı yapar canım. Eğer dediğin gibi hep aynı civardaysa o zaman senin vücudun alışık düşük tansiyona ondan rahatsız etmiyor

Hangi uygulama cnm? Bide Instagram'dan hangi hesaplar yazarmisin?

Ayy bende sesli güldüm şimdi :KK70: :KK70: eğer öyleyse bende yanlış biliyordum ozaman? Ben şey sanıyordum, o haftalarda bebeğin teni ince olduğu için, ici gözüküyor ve ensenin kalınlığını olcuyorlar diye:kahve: :))))

Gözünüz aydın canım :nazar::nazar: çok güzel bir isim dusunmusunuz:KK200::KK200:

Evet Canm hamile olmadan önce bi kaç defa denk geldi 9-6 9-5 faln. Gebelikte yüksek tansiyon çok kötü olduğu için doktr tansiyona ii dedi.. hayrlısı Canm Allah'a emnt meleklerimiz..

Sağol çok kötüydü sarsıntı uzun ve şiddetli. Allahtan benim olduğum bölgede şu anda bi can kaybı yok. İnşallah diğer yerlerde de yoktur.

Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle

Maşlh Canm sağlıkla kucağnza alırsınız inşşh.. geçmiş Olsn bol bol su iç.. ismi çok beğendim dün kuzenimle isim arıyorduk kızım olursa sare istyrm dedim hayrlı Olsn cnm. :KK15:

Back
X