- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Yok canım olmuyor sıkıntıBurdan yazınca direk sıkıntı oluyor mu bilemedim yazacaktım normalde ama emin olmayınca yazmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım olmuyor sıkıntıBurdan yazınca direk sıkıntı oluyor mu bilemedim yazacaktım normalde ama emin olmayınca yazmadım
bende ozelden verdım hesabımı kızlar. Bız eklesttık, hatta bızBenim adim cift soyadim oldugu icin yazmadim kizlar yazinca sikinti olmaz heralde

Çok iyi yabende ozelden verdım hesabımı kızlar. Bız eklesttık, hatta bızannekusu ve bırı daha vardı ama o bırı kımdı bılmıyorum unuttum
![]()
Amin cok sağol canımCok guzel isim benim de aklimdaki isimlerden birisisaglikla dogsun insallah
Mucizem nerde acaba sonucu cıkmadımı ondanda guzel bır haber alalım ınsallah.
gulii7 eger hesap bılgılerı gelırse banada paylasırmısın canım ben ısteyemedım sen ıstedın
Buarada bırbırımızı sosyal hesaplardan takıp etmeyelım mı artık
![]()
Evet bir iki denemem var bu işlerde benimde sık iğne olunca sadece kolay oluyorTabi canım, eklemek istiyen ekliyebilir istagram: gulii7
Teşekürler tatlım, bende zamanında yigenime eltimi oğluna ördek yapmıştım çok tatliş oluyor hata bebisler çok sevmişlerdi:)))
Gözün aydın canım saglikla gelsin güzel kızın :)Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Kızlar deprem oldu hıssettınız mı , ödüm patladı
ızmırde olmus deprem bız ıstanbuldan hıssettık asırı hıssettık zaten sıddetıde yuksekmıs ve yuzeye yakın olmusNerdeee?? Ay çok korkarım depremden
buarada senı ekleyen benımNerdeee?? Ay çok korkarım depremden
ızmırde olmus deprem bız ıstanbuldan hıssettık asırı hıssettık zaten sıddetıde yuksekmıs ve yuzeye yakın olmus
Gecmıs olsun bısey olmamıstır ınsallah can ve mal kaybı olarak ?İzmir beşik gibi sallandı. Ege denizi 6.3 diyor sitelerde
Genelikle yüksek tansiyon baş ağrısı yapar canım. Eğer dediğin gibi hep aynı civardaysa o zaman senin vücudun alışık düşük tansiyona ondan rahatsız etmiyor
Hangi uygulama cnm? Bide Instagram'dan hangi hesaplar yazarmisin?
Ayy bende sesli güldüm şimdi![]()
eğer öyleyse bende yanlış biliyordum ozaman? Ben şey sanıyordum, o haftalarda bebeğin teni ince olduğu için, ici gözüküyor ve ensenin kalınlığını olcuyorlar diye
:))))
Gözünüz aydın canımçok güzel bir isim dusunmusunuz
![]()
Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle