Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Yorgun'umyemek ev işi tatlı yürüyüş mahfoldum.
Yarın randevun var fazla yorma kendini ve bebisiÇok Yorgun'umyemek ev işi tatlı yürüyüş mahfoldum.
Derinden sarstın beni sağ salo yatmaktan kalçalarımın acımasına uyanıyorum![]()
Ben bugün decavit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım. Başka kullanan var mı bu ilaçları. Çok mide bulantısı yapıyor mu
UnutmamışınYarın randevun var fazla yorma kendini ve bebisi
Unutmamışınyarın randövüm var dua edin kızlar 16+3 oluyorum.
Bende sağ sol dönüp duruyom kader arkadaşlarım benimDerinden sarstın beni sağ salo yatmaktan kalçalarımın acımasına uyanıyorum![]()
İnşallah çok sağol.14+4 de gittim söylemedi.kilo varya biraz zor belli olurmuş öğrenmesemde bi şey olmazHayrlı haberlerle gel ınsaalah cnm cınsıyetı ogrenmsmıydın yarn net bellı olr heralde
Ben bugün decavit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım. Başka kullanan var mı bu ilaçları. Çok mide bulantısı yapıyor mu
Bende sağ sol dönüp duruyom kader arkadaşlarım benim![]()
Her yerim uyuşuyor artık :)
Rabbim inşallah rüyanı karşına çıkarır hayırla canım. Maşallah çok güzel bi rüya.Canım bnde bugun cok mutlu uyandım sankı sabaha kadr aynı ruyayı gormüş gıbıyım. Dogm yapmısım kucagıma geyrdıler bebgı ne zaman yaptm bn dogum dıyorum yombul yanaklı tatlı bı bebek emdı uyudu uyandı guluyodu hep hc aglamıyodu masallah varmdrkı bule bebek:) bn ne zaman dogm yaptm dıye karnıma baktım karnmdakı dııkiş var sezeryan olmusumErkektı sanırım ama hep guluyodu nasl mylu oldum ruyadan bıle sukrler olsn rabbıme ognlerı hostersın hepımıze saglkla hayırla ınsaallah
![]()
Rabbim inşallah rüyanı karşına çıkarır hayırla canım. Maşallah çok güzel bi rüya.
Iyi geceler guzel anneler mide siskinligim beni olduruyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim yemek yemesem mide bulantim oluyor yiyorum sanki tas yemisim bir siskinlik bir gaz beni mahvediyor dr renee diye bir surup verdi ama hic ise yaramadi cok zor durumdayim ve hic gececek gibi gelmiyor aglamak uzereyim yaa