• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar Bugün randevum var suyum az gelmişti geçen sefer umarım artmıştır dua edin. Cinsiyeti söyler mi acaba. Bugün 14.2 olduk

gulii7 gulii7 Beni de listeye ekleyin:)
Yaş 27. İlk gebelik. Cinsiyet belli değil .Sat 18Mart .başlangıç kilo 56.3 güncel 57.0 .doğum tarihi 18.12.2017.
Canım suyunun az olduğunu nasıl anladı doktor ultrasonla bakınca anlaşılıyor mu. Bol su içseydin belki o şekilde normale döner. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bizleri de haberdar et

Benim de karnım kaşınıyor ama şişmedi hala :)) bir de burnum tıkanık yine midem de feci bir de başım ağrıyor:)) ay kocama söyleyemiyorum artık adam dert dinlemekten dertli oldu burda dökeyim içimi:)) tabi işin şakası bu. Bebeklerimiz iyi olsun her şeye razıyız
Günaydın canım..Akşam yazını okuyunca kahkahalarla güldüm resmen:))) Hatta eşimede okudum:)) Aynı ben..Adam hayatımda hiç bu kadar stresli bi dönem yaşamamıştım dedi geçen (Tabi babasını kaybetmeside bu döneme denk geldiği içinde..) Ama sonu mutluluk olur inşallah..Bu ara lekelenmeler bitti en azından Allaha çok şükür..İnşallah başka yeni sıkıntılar çıkmazsa güzel güzel geçiririz bu süreci;)

Ben az önce elektrik çarpması yaşadım avizeden elim değdi dirsegime kadar acıdı birden korktum bisey olur mu internetten baktım anlık maruz kaldım elektriğe nette sorun olmaz yazmış doktorlar ama bilemedim yinede
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur..Doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Günaydın canım..Akşam yazını okuyunca kahkahalarla güldüm resmen:))) Hatta eşimede okudum:)) Aynı ben..Adam hayatımda hiç bu kadar stresli bi dönem yaşamamıştım dedi geçen (Tabi babasını kaybetmeside bu döneme denk geldiği içinde..) Ama sonu mutluluk olur inşallah..Bu ara lekelenmeler bitti en azından Allaha çok şükür..İnşallah başka yeni sıkıntılar çıkmazsa güzel güzel geçiririz bu süreci:KK66:
Canım bunlar tatlı şikayetler bi taraftan şikayet ediyorum bir taraftan da bir gün normale dönsem neden şikayetlerim azaldı diye tedirgin oluyorum. Ama eşlerin işi zor gerçekten onlar dokuz doğuyor lafı gerçekten çok doğruymuş:) lekelenmelerin geçtiyse korkma artık zaten tehlikeli dönemi atlattık sayılır Allahın izniyle şimdi bir de hareketleri hissetmeye başladık mi oh değmeyin keyfimize :)

Canım suyunun az olduğunu nasıl anladı doktor ultrasonla bakınca anlaşılıyor mu. Bol su içseydin belki o şekilde normale döner. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bizleri de haberdar et

Evet ultrasonla baktı. Yine suyum az çıktı bugünde. İki haftadır hergün 15bardaktan aşağı icmemeye çalışıyorum demek ki yetmemiş:/ şükür kalbi iyi atıyordu♡

Kızlar bebeğim erkeğe benziyor dedi sizce kız olabilir mi yinede

Son evrede canim. Ocak ayinda ogrendik diyetisyen insulin direnci falan var mi olctur diyince ortaya cikti. Arada oksuruyorum demis annem dr.da ciger filmi cekelim demis oyle tesadufen bulundu. Sonra bronkoskopi oldu parca alamadilar. biyopsi yapildi temiz cikti. Derken beyin mr i cekildi temiz falan degilmis metastaz yapmis pet bt ye girdi kaburgasina belindeki omuruna yayilmis. Beyin icin hemen ameliyata aldilar hem onden hem arkadan cift ameliyat oldu 1 saat arayla. 2Ayda 1 mr cekiliyor beyin simdilik temiz cok sukur. Belindeki tumor bacaklarina uyusukluk yapiyor yurumede baya sikinti var su anda:KK43: bir de annemin tumorlerinde alk+ diye bir sey cikti klasik kemoterapi almiyor ozel hapi varmis onu iciyor. Valla dr yapmayin dedi ama 9 12 ay yasar diyince de ne bulsak veriyoruz macunlar getirtiyor babam. Onlarin sayesinde iyi oldugunu dusunuyorum sahsen. Su an durumu daha iyi ben de biraz rahatladim cok sukur. Aci uzuntu zamanla biraz daha hafifliyor mecbur kaliyor insan zaten annemin yaninda uzgun olamiyoruz hasta gibi davranmiyoruz siz de moralinizi yuksek tutun hastaligi anmayin. Senin babanin durumu nasil canim hangi evrede?
rabbim biam evvel şifa versin inşşş babamınki biyopsi olamıyo kan sulandırıcı içtiği için 4 ayda 4 defa kalp krizi geçirdi damarlar tıkalı stentler takıldı ve bir gün bile bıraktıramıyorlar kan sulandırıcıyı bıraktıramadıkları gibi biyopsiyede alamoyolar kanamayı durduramayız diyolar o kadar kötü durumdayızki bekliyoruz hiç bişi yapılamıyo şuanda

Güünaayydınnnn ... uykusundan kurufasulyeye ekmek banarak uyanannnn bıtek benmıyım acepp:KK49::kk77::kk77:

Back
X