- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ben kiz hissediyore:))) erkek senesi galiba kimi duyarsam erkek.Aralık'ta kız bebek Yok sanırımAllah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kiz hissediyore:))) erkek senesi galiba kimi duyarsam erkek.Aralık'ta kız bebek Yok sanırımAllah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnn
![]()
Allah razı olsun canım. Evet doktor %100 erkek dedi. Hatta ben bile gördüm:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım öncelikle hayırlı olsun. Günlerimiz baya yakın. Bana da 14+3te cinsiyet tahmininde bulundu ama değişebilir dedi. Sana net mi konuştu doktorun?
Ya hanımlar ben bugün araştırma hastanesine gittim.. Baktılar hemen kaldırdılar ne kalp atışını duydum ne birşey. Kalkabilirsin dedi direk. Durumu nasıl dedim iyi sorun yok dedi. Endişenlenmekte haksız mıyım kalbi atmasa anlardı dimi :/
Tok git canım:))))))gunaydinlarr. dun devlet hast. kontrole gittim 2 sn surdu. kiza bnziyor dedi.az sonrada 3 lu tarama icin kan vermeye gidecegim ama huc bise soylemediler bana. ac mi gitmeliyim tok mu.
Günaydın canım.Günaydın:)))
Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh istiyoruz ki saatlerce ultrasonada göstersinler bize doymuyor insan bende öyleyim tamam iyi diyip yolluyorlarYa hanımlar ben bugün araştırma hastanesine gittim.. Baktılar hemen kaldırdılar ne kalp atışını duydum ne birşey. Kalkabilirsin dedi direk. Durumu nasıl dedim iyi sorun yok dedi. Endişenlenmekte haksız mıyım kalbi atmasa anlardı dimi :/
Günaydın:)))
Günaydın kızlarKavurucu bir diyarbakır sabahından herkese selamlar
Hayrlı sabahlar olsun inşAllah günaydın dın dın dınGunahdın herkese hayırlı sabahlarrr

Evet bugün esiyor çok şükür ankra ama fazla sürmeyecekmişAllah yardmcınz olsn ankara ıkı gndr serın cok sıkurr
Benim yerime de serinleyin o zaman. Sabaha kadar kucağımda yastıkla evin içinde turluyorumAllah yardmcınz olsn ankara ıkı gndr serın cok sıkurr
Duvarlara yapışıp uyumaya çalışıyorum, Allh dan hamileliğin sonları serin havalar yaz hamileliği çok zorBenim yerime de serinleyin o zaman. Sabaha kadar kucağımda yastıkla evin içinde turluyorum
Amin hayırlısıyla inşAllahGünaydın kızlar.. Bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun inşallahBizde merak içindeyiz inşallah iki hafta sonra öğrenicez
![]()