benim de bir taraf normal bir taraf sert ve uyuşuk. sağ taraf normal ama sol kısım uyusuk hissetmiyorum bile. zamanla çözülecektirArkadaslar ameliyattan sonra burun ucunun bi tarafi daha sert olan varmı. Bugun 50 gün oldu hala bi tarafta bi cikinti var sertlik gibi hic inmiyor. Normal mi acaba ??
Seninde burun ucundamı yoksa üst taraftamı canım. Bide senin ne kadar oldu :)benim de bir taraf normal bir taraf sert ve uyuşuk. sağ taraf normal ama sol kısım uyusuk hissetmiyorum bile. zamanla çözülecektir
Uç kısım, 28 gün oldu. herkeste iyileşme süreci farklı ya, burun ucunun normale dönmesi kimilerinde 6 ay kimelerinde 1 yılı buluyor, çok da panik yapmamak gerek.Seninde burun ucundamı yoksa üst taraftamı canım. Bide senin ne kadar oldu :)
Haklisin canim.ben biraz pinpirikliyim sanırım. Umarim hakli cikarsin da gecer bu sislik. :)Uç kısım, 28 gün oldu. herkeste iyileşme süreci farklı ya, burun ucunun normale dönmesi kimilerinde 6 ay kimelerinde 1 yılı buluyor, çok da panik yapmamak gerek.
Benim de 40. Günüm yan yatmaya başladım ama yatarken sanki o tarafa burnum da yatıyormus gibi geliyor 1 hafta çok yeni zaten ben 1 ay boyunca dik yatmani tavsiye ederim.Benim 1 hafta oldu, ben hala dik yatıyorum alıştım aslında çok zorlanmadım. Normalde deli yatarım o yüzden yan dönmüyorum nolur nolmaz diye. Bence olabildiğince koruyun burnunuzu, daha kemikler yeni yerine oturuyor.
Canım geçmiş olsun nerede ve kime ameliyat oldun ağrı sızı çok varmıYA KIzlar ilk gecem nasıl uyudunuz akıntıdan uyuyamıyorum sürekli peçete ile silmem gerekiyo((( bir de saat başı buz uyguluyorum nasıl uyucam ölüyorum yprgunluktan
Ankarada esabil ekere yaptırdım, tşk ederim canım ağrım sızım yok çok şükğr ama burnum devamlı akıyor oluk oluk kan maşallah tüm gece 2 saat uyudum kandan dolayıCanım geçmiş olsun nerede ve kime ameliyat oldun ağrı sızı çok varmı
Benimde ödemler inmiyor canım 2 ay oldu hala ucu kocaman. Bi tarafında yuvarlak bir sertlik var. İnermi bu saatten sonra onuda bilmiyorumKızlar bisey soracağım yazın ödemler daha mı geç iniyor. Şişliklerim inmiyor bazen iniyor sonra geri şişiyorum
Canım galiba ucu zaten 1 sene de tam iniyor en az 6 ay geçmesi gerek hissedebilmen için benim yüzüm de çok şişiyor ama beklicez artık sabırdan başka çaremiz YokBenimde ödemler inmiyor canım 2 ay oldu hala ucu kocaman. Bi tarafında yuvarlak bir sertlik var. İnermi bu saatten sonra onuda bilmiyorum
Valla kimsenin benim kadar sistiğini sanmiyorum. Yüzüm falan indi benim ama burnumun ucu hala kocamanCanım galiba ucu zaten 1 sene de tam iniyor en az 6 ay geçmesi gerek hissedebilmen için benim yüzüm de çok şişiyor ama beklicez artık sabırdan başka çaremiz Yok
Ben sana fotoğraf atabilirim o zaman bence kendine şükredebilirsin çünkü yüzüm ve burnum çok şiş :)Valla kimsenin benim kadar sistiğini sanmiyorum. Yüzüm falan indi benim ama burnumun ucu hala kocaman
Özelden at canım bende sana atarımBen sana fotoğraf atabilirim o zaman bence kendine şükredebilirsin çünkü yüzüm ve burnum çok şiş :)
ya burun akıntın ne zaman durdu acaba? Benim daha 18saat oldu hala akıyo çok rahatsız edici..Kızlar benim de 5.günüm cuma günü burnumdaki kalıplar çıkacak. Dün tamponlar alındı o zaman çok rahatlıyorsunuz. Bende de şu an şişlik ve morluk var acaba ne zamana gider bu yüzdeki şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?