2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

Merhaba

Ameliyat olalı yaklaşık 2.30 ay oldu. Sağ burun deliğimdeki dikişler biraz geç düştü ve dikiş yerinde gözle görülmeyen fakat dokunduğum zaman elime bi şişlik geliyo sanki içeride dikiş kalmış gibi. Benzer sorunu yaşayan var mıdır acaba ?

Merhaba :) Benim de 3.günüm bugün. Ateller çıktıktan sonra şişer mi burun sizce? Ya da ne kadar değişir acaba?

Merhaba :) Benim de 3.günüm bugün. Ateller çıktıktan sonra şişer mi burun sizce? Ya da ne kadar değişir acaba?
Çok geçmiş olsun evet en şiş hali oluyor genelde benim öyle oldu iniyor sonra ama bazılarının çok şişmiyor burdan öğrendiğim kadarıyla. Benim acayip şişmişti

Çok geçmiş olsun evet en şiş hali oluyor genelde benim öyle oldu iniyor sonra ama bazılarının çok şişmiyor burdan öğrendiğim kadarıyla. Benim acayip şişmişti

Çok teşekkürler :) senin ne kadar oldu olalı, şimdi ne durumda? :)
Bende düşünüyorum fakat ağrısı oluyor mu çok merak ediyorum

Açıkçası ameliyat ağrısı olmuyor, zaten sürekli serumlar ağrı kesiciler veriyorlar ilk gün sonra da ilaçlara devam ediliyor. Ama ilk gün baya buz konuyor, burunda rahatsızlık hissi tıkanıklık oluyor. Öyle abartılacak kadar zor değil bence. Benim 6.gün, neredeyse normal hayatıma döndüm diyebilirim. Çok istiyorsan bence iyi araştırıp yaptır derim, ama hafif problem varsa çok sa gerek olmayabilir.

olmuş mu acaba
Çok kafaya takıyorum çok garip geliyor bana

Geçmiş olsun kalkık geliyor sanırım size ama doktorunuzla konuşursanız eğer ameliyatta genelde 2 ml kadar kalkık yapıyorlarmış çünkü ödem inince burun düşmesi oluyormus bunun önüne geçebilmek için kalkık yapmak zorunda kalıyorlarmış sonra iniyormuş zaten

Yahu doktor başlıkları okuyacağım kadar ameliyat sonrası süreci okusaydim bu ise hiç bulaşmazdim tamam ilk 3-4 gün haricinde ağrı sızı yok ama o bekleme süreci yildiriyor

Valla aynı şeyi bende düşünüyorum :) ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi ki benim ağrım olmadı hiç çok şükür ama çok şişip morardım çevremde aynı ameliyatı olmuş kişiler de ne şişlik ne morarma oldu. Bünye meselesi tabiki.

Kesinlikle şişlik morluk korkulacak şeyler değil önemli olan psikoloji kendinizi ameliyata ve sonraki sürece hazırlamaniz, ameliyat olanlar ne zaman yan yatmaya başladınız cevaplarsaniz çok sevinirim

Kesinlikle şişlik morluk korkulacak şeyler değil önemli olan psikoloji kendinizi ameliyata ve sonraki sürece hazırlamaniz, ameliyat olanlar ne zaman yan yatmaya başladınız cevaplarsaniz çok sevinirim

Benim 1 hafta oldu, ben hala dik yatıyorum alıştım aslında çok zorlanmadım. Normalde deli yatarım o yüzden yan dönmüyorum nolur nolmaz diye. Bence olabildiğince koruyun burnunuzu, daha kemikler yeni yerine oturuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Yeni üyeyim. Ben de 9 Haziran'da burun ameliyatı yaptırdım. Şimdi alçıda Yok bantta.şişlikler hızlıca iniyor farkediyorsun zaten. Zaman isteyen sabır isteyen bir süreç bu. Acele etmeyelim

Arkadaslar ameliyattan sonra burun ucunun bi tarafi daha sert olan varmı. Bugun 50 gün oldu hala bi tarafta bi cikinti var sertlik gibi hic inmiyor. Normal mi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…