Çok teşekkür ederim kullanıyorum suan sizlerdede suan burunda sarimsi yada yesilimsi renkler var mi acaba?cildin şu an çok hassas travma durumunda olduğu için güneş leke bırakabilir. en az 50 faktör koruyucu sürerek çık
Dün ameliyat oldum bugun morluklarim arttı napabilirim
Benimde ameliyat olduğumu kimse anlamıyor bişey değişmemiş diyorlar iyimi kötümü anlamdım
Ben de aynı fikirdeyim çok büyük değişikliği kaldıramazdım.zaten önceki burnum kemerliydi biraz çok bişey yoktu da beğenmezdim burnumu şimdi de pek bi değişiklik yok tepkileri alınca ona cnm sıkıldı birazBence iyi doğal olmuş demektir :) sen öncesi sonrası fotoğrafların arasındaki farkı beğeniyor musun? önemli olan senin nasıl hissettiğin, insanlara bakma. anlaşılmaması güzel bence. ben ameliyata girerken şöyle düşündüm, başıma gelecek en kötü şey hiç değişmemiş olması olsun, çünkü çok kötü sonuçlar olabiliyor.
Evet cnm buz uygulaması çok önemli arkadaşın dediği gibi buzu bişeye sar devamlı uygula. Yarından sonra geçmeye başlar zaten.Bu arada çok geçmiş olsun:)Dün ameliyat oldum bugun morluklarim arttı napabilirim
Arkadaşlaaaar artık cogunuz beni tanıyorsunuzdur sacma sapan sorularımla sizleride bıktırdım biliyorum
bugun tanıdıgım bir doktor ama kendısı kbb veya estetikci değilşişliklerime bakarken burnuma parmaklarıyla bastırdı ama bayaaaa bi bastırdı :) Şuan pimpiriklendim birsey olurmu cokme vs
Bugun 27. günüm bu arada :)
Ya bunu yapan estetkci falan degildi o yuzden endiselendim birazbenim doktor da şiş gördüğü yerleri bastırıyor baya, gayet normal şiş inmesine yardımcı oan bir şeymiş endişelenme :)
Ya bunu yapan estetkci falan degildi o yuzden endiselendim biraz
Ay iyi bari canim rahatladim biraz ya. Herseyi kafama takiyorum. Boyle 6 ay 1 sene nasıl gececek bilmyrm hicmerak etme benimki estetikçi, şiş yerli öyle bastırıyolar, gözümden yaş geldi nerdeyse, ilk bandaj açıldığında da yapmıştı, ilk anda 3 saat göcük gibi kaldı hatta sonra baya indi cidden.
Kesinlikle haklısın benim de alçı alındığı gün nefes alabildim sonraki gün tıkandı yine iki gün falan geçti ki spreyleri sıkınca sümkürmeyin denedim içlerinden gelenleri almak zor oldu ama sonra baktım ki çok iyi nefes alıyorum.Bugün 19. Günüm 5 gündür bu şekilde gergin düzenli temizliyorum artık sıkıntı bitti çok şükür.Ama hala genizden konuşuyor gibi sesim ve hala net koku alamıyorum açık olduğu haldeburnunun içi temiz. ama tıkanıksa bu tıkanıklıgın sebebi sinüzit. daha üst kısımları tıkar. ameliyattan snra 15. günümdü. burnumun içi temiz. kulak pamugu sokuyorum bomboş içi ama tıkalı burnum. sonra sümküre sümküre. ta burun kökümden en yukardan yeşil renkte katı bir mukoza geldi. sinüzitmiş oda o çıktı acaip rahatladım. ama zor cıkardık ışık tutup cımbızla aldık ondan bir kac tane düştü. düştükce acılıyor nefesim. burnumu hep okyanus suyu ile yıkıyorum içi boş temiz ama tıkalı bende yaşadım o duyguyu.. bide bu vidyoyu izle. buda sinüzit temizleme suyu eczanede satılıyor sinüs rince diye. burunun bi deliğinden verdiğin su. diğer delikten geri akıyor buda cok rahatlatıyor. doktoruna bi danış. harici satılıyor ssk karsılamıyor. kullan derse doktorun al. beni çok rahatlatıyor
Çok olmuş mesajı yazalı ama ne yaptınız açıldı mı burnunuz ?Selam kızlar şurada artık burnunun tıkanıklığı yüzünden çıldıracak olan bir elif var yardımcı olun lütfen:) ben ameliyat olalı 18 gün oldu gayet iyi nefes alıyordum burnumda tıkanıklık vardı ama tıkanıyor açılıyor öyleydi ama 4-5 gündür sol tarafta hiç sıkıntı yok sağ taraf sürekli tıkalı hiç açılmadı yapmadığım şey kalmadı görünen bişey de yok içi de tertemiz deli gibi deniz suyu sıkıp duruyorum zaten ama açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı
ben eskiden hiç koku alamıyordum sıfırdı şuan çok güzel açıldı koku almam. ama bazen sag tarafım tıkanıyor. içinden yeşil renk mukoza zor cıkıyor ama o cıkınca cok rahatlıyor nefesim en üstte onlarda kolay cıkmıyor sesim sanki benimde aynıKesinlikle haklısın benim de alçı alındığı gün nefes alabildim sonraki gün tıkandı yine iki gün falan geçti ki spreyleri sıkınca sümkürmeyin denedim içlerinden gelenleri almak zor oldu ama sonra baktım ki çok iyi nefes alıyorum.Bugün 19. Günüm 5 gündür bu şekilde gergin düzenli temizliyorum artık sıkıntı bitti çok şükür.Ama hala genizden konuşuyor gibi sesim ve hala net koku alamıyorum açık olduğu halde
Çok güzel görünüyor ben beğendim geçmiş olsunbenim 13. günüm... yorumlarinizi alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?