Teşekkür Ler umarım öyle olur, çarşamba çıkacak bandajlar krem filan vermedi doktor ama şişler için.
Ben de kullaniyim o zaman .Kremi bana da doktor söylememişti. Bu forumdakilerden duyup kullandım
Merhabaa :),Merhaba dudak uyuşukluğunuz ne zaman geçti tam olarak ? Çok gecmıs olsun
Doktorda oyle soyledi inecek merak etm3 dedi ama ameliyat olanlarin bazilarina bakiyorm ilk haftalarinda bile sahane ne sis var ne bi kusur. Benim boyle olunca ister istemez tedirgin oluyorum canim yacanım ikisi farklıysa kesin şişliktir şimdi endişelenme çok erken, benim de bir tarafta bir tık daha fazla şişlik var çünkü bir delikte daha çok işlem yapmış. Bunları net anlaşılması için aylar geçmesi lazım. hele ucu çok geç iniyormuş.
şu kıza baksana, youtube'da buldum. ilk hali ne kadar şiş, şimdi nasıl olmuş:
Eki Görüntüle 2003593
Arkadaslar burun estetiği olduktan sonra morlukların şişlerin inme süreci tamponun bandajin vs çıkma sureci ne kadar oluyor tahmini? 1 haftadan fazla mi?
Doktorda oyle soyledi inecek merak etm3 dedi ama ameliyat olanlarin bazilarina bakiyorm ilk haftalarinda bile sahane ne sis var ne bi kusur. Benim boyle olunca ister istemez tedirgin oluyorum canim yabide sisliktenmi bilmiyorum yandan da uzun görünüyor sislik inincr daha kibarlasirmi yndan acaba
Evet eğer yeni olduysanız iniyor ameliyattan çıktığımız gibi olmuyor.Burun ucu çok iner miiiii ?? Ben böyle kalsın isterdim, ne insin ne kalksın
Evet eğer yeni olduysanız iniyor ameliyattan çıktığımız gibi olmuyor.
Ben çıkınca çok aşırı kalkıktı korkmuşRum şimdi o kadar indiki kaldırtmak için revizyon olcak düşünün 3 ay geçti benim bu arada
İnsallah canim benim mecbur bekleyecegim. Sabirli olmam lazim. Bazi yorumlarda 2 sene oldu burnumdaki top goruntu gecmedi yaziyordu ister istemez tedirgin oluyorumya eskisinden büyük ya da uzun olması mümkün değil bence kemik eklemedi ya :). öyle düşün içini ferahlat, derinin yapısına ve yapılan işleme göre iyileşme süreci uzayabilir endişelenme sen içini ferah tut
Kızlar benim ikinci günüm göz altlarim çok şiş ve ayrıca mor. Bol bol su içiyorum bol bol da uyukluyorum. Bazen çok hapsiriyorum burnuma basınç uygulanacak diye korkuyorum biraz ama yapacak Bir sey yok. Herkese çok geçmiş olsun ben hala uykudan uyandığımda kendime inanamiyorum allahım ben ameliyat mi oldum neden oldum nasıl oldum falan tuhaf duygular ya sizde de oluyo mu böyle :))
Ne kadar krem ? internet' te 26 TL filan da eczanede farklı olabiliyor .Hapsirmayi ben de istemiyorum ama gelince tutacak şekilde bastıracak şekilde olmuyo. Mesela antihistaminik hap var hapsirmayi engelliyor kasintiyi vs engelliyor falan onu da içiyorum ama hapsirma hissi gelince 2-3 defa üst uste hapsirdigim oluyor.
Morluk için ilk günden beri arnica kullaniyorum. Umarım ise yarar. Teşekkür ederim.
28tl ye aldım dediydi annem sanki. aklımda öyle kaldı cok etkili bir kremNe kadar krem ? internet' te 26 TL filan da eczanede farklı olabiliyor .
Ameliyat tan sonra artık para filan kalmadı .
Ama şişlik çok var bende de .
Bende 12 mayista ameliyat oldum. Hala burnum cok sis ve senin dedigin gibi her gun gözüme farkli geliyor. Canim sag taraf sola gore daha inik görünüyor. Sol tarafımda topluk gibi birsey var. Bu sismidir acaba duzelirmi zamanla. Sen boyle bir durum yasadinmi
Canim benim mercimek buyuklgnde bisey elime geliyor. Tam burun ucumda sol tarafta. Burun ucum zaten cok sis top gbi bide sol tarafta cikinti hbi bisey var umarım anlatabilmisindirBenimde sag taraf sola göre daha şiş duruyor çünkü asıl eğrilik sağ tarafımdaydı bundan olduğunu düşünüyorum.
Topluk gibi bir şey dediğin burnun en üstünde göz hizasındaki yer de mi ? Benim tam orada sağ tarafta topçuk gibi bir şişlik var doktorum muane ettiğinde ödem olduğunu söyledi zaten ilk zamankine göre dahada indi. Seninde ameliyatın daha çok yeni o yüzden her zaman en az 6 ay diyerek kendini rahatlatmalısın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?