2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

Arkadaslar ben yürürken daha dogrusu biraz hızlı yururken yada kosmam gerekince falan burun ucum sanki oynuyo gibi hissediyoeum. varmi boyle bi durumu olanlar. Iyice pinpirikli sizofren bisey oldum artik

canım benim de sporda uyuşuyo, karıncalanıyo kocaman oldu gibi hissediyorum. Normal bence bunlar ama çok kalp ritmini yükseltmemeye çalış, 6 haftadan önce koşmayın diyolar, ben koştum çok zonkladı sonra gece.

Burun tıkanıklığı değil de burun kuruluğu hisseden var mı ? Her şey çok güzel de şu kuruluk olmasa ..Ne zaman normale dönecek bu ?

kuruluk bende de var, tuzlu su sıkıyorum arada, bir de bazen kulak pamuğuna bepantane falan sürüp burun içine sürüyorum evdeyken ama çok sık değil çok kuru hissederse.

Ben her gün kulak çubuğuyla nazikçe temizliyorum. sarılıklar çabuk geçiyor, bir de ben arnica jel kullandım onun çok faydası oldu morluklara sarılıklara.

Başta çok morarırsın korkma sakın bir hafta 10 günde tamamen geçiyor, arnica jelin çok faydası oldu bana

Arkadaslar ben yürürken daha dogrusu biraz hızlı yururken yada kosmam gerekince falan burun ucum sanki oynuyo gibi hissediyoeum. varmi boyle bi durumu olanlar. Iyice pinpirikli sizofren bisey oldum artik

Normal canım benim 1.5 ay oldu hala çok hareket ettiğimde yada başımı eğdiğimde burun ucu artı içi sanki aşağı doğru ağırlaşıyor gibi sanırım dedikleri gibi 6 ayda anca rahat ediceğiz

Normal canım benim 1.5 ay oldu hala çok hareket ettiğimde yada başımı eğdiğimde burun ucu ve içi sanki aşağı doğru ağırlaşıyor gibi sanırım dedikleri gibi 6 ayda anca rahat ediceğiz

Merhaba,

Benimde ameliyat olalı 2 aya yakın olucak, cildimde hiç sivilce olmamasına ramen özellikle burnumun alt kısmında ve yanaklarımda çıkmaya başladı. Ameliyattan 3 hafta sonra daha çok çıkmaya başladı, bugün cilt doktoruna gittim krem verdi sadece, stresten olabilir dedi fakat ben yüzüm ilk haftalarda iyi yıkayamadığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Zamanla geçicek diye düşünüyorum. Sabır gerektiren bir süreçten geçiyoruz hepimiz.

Merhaba ben bugün kontrole doktoruma gittim bana alerji yapmış iç dikişler dedi bende bunu bilmiyordum yurt dışından gelen bir prof demiş bu dikiş bütün ameliyatlarda falan kullanılır zaten dedi dikişler daha kaynamamış dedi cildiyeye görüneyim mi dedim yok gerek yok zamanla geçer dedi 6 ay falan dedi

merhaba kızlar buarada sizlere de doktorlarınız güneşe çıkma dedi mi acaba bunun sebebi nedir bilen varmı ben sormayı unutmuşum doktoruma

merhaba kızlar buarada sizlere de doktorlarınız güneşe çıkma dedi mi acaba bunun sebebi nedir bilen varmı ben sormayı unutmuşum doktoruma
cildin şu an çok hassas travma durumunda olduğu için güneş leke bırakabilir. en az 50 faktör koruyucu sürerek çık

Benimde
Burun tıkanıklığı değil de burun kuruluğu hisseden var mı ? Her şey çok güzel de şu kuruluk olmasa ..Ne zaman normale dönecek bu ?
bende de var cnm eğer nemlendirmezsem çok acıyoo yüzden Deniz suyu ile nemlendirip doktorun verdiği kremleri kullanıyorum.Eğer burun etlerini lazerle küçültürlerse daha çok kuruluk hissi oluyo bi aya kadar geçer dedi doktorum

cildin şu an çok hassas travma durumunda olduğu için güneş leke bırakabilir. en az 50 faktör koruyucu sürerek çık
Teşekkür ederim doktorda fondoten falan sür demişti ama oda acayip kötü duruyor burun zaten baloncuklar gbi yeşilimsi sarımsı sivilceler var sürüncede kabuklanıyor cilde yaptığı etkiler ameliyattam kötüymüş valla

Selammm Bende 27 Mayısta burun ameliyatı oldum bugün 12. günümdeyim ve şükürler olsun herşey çok yolunda gitti ne ağrı nede başka bişe yaşamadım sadece morluklar oldu onun içinde Arnica krem kullanıyorum şuyan tam olarak geçmiş sayılmaz ama geçecek inşallah tek sorun aşırı ödem oldu onun içinde maydanoz suyunun dibine vurmuş durumdayım ve şuan emin oldum ki sürecin iyi geçmesi sizin değil doktorunuzun elinde ne kadar az hırpalar sa süreç o kadar iyi geçiyor Ben Op.Dr Gökhan HAYTOĞLU' ndan çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim...

evet kesinlikle doktorun titiz çalısmasi morlukların önüne geçiyor... mesela ben doktorla görüşmek için sıra beklerken benim gibi 3 bayan vardı hepsinde de benimki gibi sağ yanakta küçük bi morluk vardı...ben cok morlugum olmadığı icin kendimi şanslı sanmıştım.

Morluklarin varsa ya da hala yüzünde renk degisiklikleri varsa hala sariliklar falan varsa güneş onları kalıcı yapıyor ya da çok çok geç geçmesine neden oluyor.

Merhabalarr size morluklar konusunda pek katilamayacagim, burun içinde ve kemikte ne kadar çok işleme gerek duyuluyorsa morluk o kadar çok artıyor. Morarmayan çoğu hastanın kemiğe müdahalesi azdır fazla gerek duyulmamistir vs.
Morlugu minimum seviyeye indiren bir iki teknik var onun dışında yapılan ameliyatlarda yapılan işlem orantisinda morariyorsunuz ve sisiyorsunuz. Dr a pek bağlı bir durum değil, ihtiyacınız olan işlemlerin yoğunluğuna bağlı.
Ben ilk ameliyatimda sıfır morluk ve minimum sislikle süreci geçirdim bu dr umun iyi olması sonucu oluşmadı. Adam burnumu açıp hafif kemeri torpulemis kapatmış başka hiçbir şey yapmamış. Ikinci yi olmak zorunda kaldım.
Sevgiler..

yani benim ciddi bir kemerim yoktu ama burnumda egrilik vardı sağa doğru... deviasyon mevcuttu belki ondan morarmamış olabilir haklısınız....

kızlar selam,

son halini öncesi / sonrası başlığında da paylaştım ama bir süredir burada yazıyorum sizinle de paylaşmak istedim. Yarın itibariyle tam 4 hafta olacak, pek bir şişliğim kalmadı gibi. zaten çok doğal olmasını ve küçük detay değişiklikler yapmasını istemiştim doktordan, ortadaki sarkmadan rahatsızdım bir de delikle eşit değildi gülünce bir tarafa kayıyordu, sizce nasıl olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…