Arkadaslar ben yürürken daha dogrusu biraz hızlı yururken yada kosmam gerekince falan burun ucum sanki oynuyo gibi hissediyoeum. varmi boyle bi durumu olanlar. Iyice pinpirikli sizofren bisey oldum artik
Burun tıkanıklığı değil de burun kuruluğu hisseden var mı ? Her şey çok güzel de şu kuruluk olmasa ..Ne zaman normale dönecek bu ?
Benim bugün ameliyat günüyle beraber 5.günüm gozaltlarim fosforlu gibi bir tonda sapsarı. Ne kadar zamanda geçer acaba. Balon gibi sismisti sislerim indi. Genel anlamda yüzüm şiş ama baya bi söndü. Bir de burun içini spreyden sonra kulak temizleme cubuguyla hafiften temizlesem sorun olur mu siz öyle yapıyor musunuz
bi heycan kapladı beni hadi bakalımben ince deriye sahibim bunun yan etkileri çok sisip morarmakmi olur çünkü cilt tipine göre degisiyomus ne kadar buz koysakta ben normal küçük bi darbe alsam bile moraran biriyim ameliyatla kimbilir nasıl olur çevre o yönde korkutuyor baya
Arkadaslar ben yürürken daha dogrusu biraz hızlı yururken yada kosmam gerekince falan burun ucum sanki oynuyo gibi hissediyoeum. varmi boyle bi durumu olanlar. Iyice pinpirikli sizofren bisey oldum artik
Merhaba,merhaba bende 13 şubatta ameliyat oldum benimde başta yüzümde burnumda kabuklanma vardı şuanda geçti ama sivilcelenme başladı hatta burun ucum da çok tuhaf böyle sarımsı yeşilimsi gibi duruyor ameliyattan sonra başka cildi bozulan varmı acaba?
Merhaba ben bugün kontrole doktoruma gittim bana alerji yapmış iç dikişler dedi bende bunu bilmiyordum yurt dışından gelen bir prof demiş bu dikiş bütün ameliyatlarda falan kullanılır zaten dedi dikişler daha kaynamamış dedi cildiyeye görüneyim mi dedim yok gerek yok zamanla geçer dedi 6 ay falan dediMerhaba,
Benimde ameliyat olalı 2 aya yakın olucak, cildimde hiç sivilce olmamasına ramen özellikle burnumun alt kısmında ve yanaklarımda çıkmaya başladı. Ameliyattan 3 hafta sonra daha çok çıkmaya başladı, bugün cilt doktoruna gittim krem verdi sadece, stresten olabilir dedi fakat ben yüzüm ilk haftalarda iyi yıkayamadığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Zamanla geçicek diye düşünüyorum. Sabır gerektiren bir süreçten geçiyoruz hepimiz.
cildin şu an çok hassas travma durumunda olduğu için güneş leke bırakabilir. en az 50 faktör koruyucu sürerek çıkmerhaba kızlar buarada sizlere de doktorlarınız güneşe çıkma dedi mi acaba bunun sebebi nedir bilen varmı ben sormayı unutmuşum doktoruma
bende de var cnm eğer nemlendirmezsem çok acıyoBurun tıkanıklığı değil de burun kuruluğu hisseden var mı ? Her şey çok güzel de şu kuruluk olmasa ..Ne zaman normale dönecek bu ?
Teşekkür ederim doktorda fondoten falan sür demişti ama oda acayip kötü duruyor burun zaten baloncuklar gbi yeşilimsi sarımsı sivilceler var sürüncede kabuklanıyor cilde yaptığı etkiler ameliyattam kötüymüş vallacildin şu an çok hassas travma durumunda olduğu için güneş leke bırakabilir. en az 50 faktör koruyucu sürerek çık
evet kesinlikle doktorun titiz çalısmasi morlukların önüne geçiyor... mesela ben doktorla görüşmek için sıra beklerken benim gibi 3 bayan vardı hepsinde de benimki gibi sağ yanakta küçük bi morluk vardı...ben cok morlugum olmadığı icin kendimi şanslı sanmıştım.Selammm Bende 27 Mayısta burun ameliyatı oldum bugün 12. günümdeyim ve şükürler olsun herşey çok yolunda gitti ne ağrı nede başka bişe yaşamadım sadece morluklar oldu onun içinde Arnica krem kullanıyorum şuyan tam olarak geçmiş sayılmaz ama geçecek inşallah tek sorun aşırı ödem oldu onun içinde maydanoz suyunun dibine vurmuş durumdayım ve şuan emin oldum ki sürecin iyi geçmesi sizin değil doktorunuzun elinde ne kadar az hırpalar sa süreç o kadar iyi geçiyor Ben Op.Dr Gökhan HAYTOĞLU' ndan çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim...
Morluklarin varsa ya da hala yüzünde renk degisiklikleri varsa hala sariliklar falan varsa güneş onları kalıcı yapıyor ya da çok çok geç geçmesine neden oluyor.merhaba kızlar buarada sizlere de doktorlarınız güneşe çıkma dedi mi acaba bunun sebebi nedir bilen varmı ben sormayı unutmuşum doktoruma
Merhabalarr size morluklar konusunda pek katilamayacagim, burun içinde ve kemikte ne kadar çok işleme gerek duyuluyorsa morluk o kadar çok artıyor. Morarmayan çoğu hastanın kemiğe müdahalesi azdır fazla gerek duyulmamistir vs.evet kesinlikle doktorun titiz çalısmasi morlukların önüne geçiyor... mesela ben doktorla görüşmek için sıra beklerken benim gibi 3 bayan vardı hepsinde de benimki gibi sağ yanakta küçük bi morluk vardı...ben cok morlugum olmadığı icin kendimi şanslı sanmıştım.
yani benim ciddi bir kemerim yoktu ama burnumda egrilik vardı sağa doğru... deviasyon mevcuttu belki ondan morarmamış olabilir haklısınız....Merhabalarr size morluklar konusunda pek katilamayacagim, burun içinde ve kemikte ne kadar çok işleme gerek duyuluyorsa morluk o kadar çok artıyor. Morarmayan çoğu hastanın kemiğe müdahalesi azdır fazla gerek duyulmamistir vs.
Morlugu minimum seviyeye indiren bir iki teknik var onun dışında yapılan ameliyatlarda yapılan işlem orantisinda morariyorsunuz ve sisiyorsunuz. Dr a pek bağlı bir durum değil, ihtiyacınız olan işlemlerin yoğunluğuna bağlı.
Ben ilk ameliyatimda sıfır morluk ve minimum sislikle süreci geçirdim bu dr umun iyi olması sonucu oluşmadı. Adam burnumu açıp hafif kemeri torpulemis kapatmış başka hiçbir şey yapmamış. Ikinci yi olmak zorunda kaldım.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?