kızlar bende bu perşembe burun ameliyati olucam hem icerdeki kemik egriligimden hemde burun kemerimden ve ameliyattan bir gün önce kan vermeye gidicem ilk defa anestezi alicagim için garip hissediyorum bişey hissettinizmi ameliyat sırasında
forumdaki yazıları okuyunca insan bi korkuyo kötü burun olurda pişman olunursa diye ama bişey olmicak inşallahHayır tabiki hiç merak etme sen ameliyathaneye girer girmez uyuyorsun sonra seni uyandırıyorlar ve herşey bitmiş oluyor. Korkmaya gerek yokmuş gerçekten de.
Canim benim mercimek buyuklgnde bisey elime geliyor. Tam burun ucumda sol tarafta. Burun ucum zaten cok sis top gbi bide sol tarafta cikinti hbi bisey var umarım anlatabilmisindir
öncelikle çok geçmiş olsun insAllah sonucunu begenirsin .bende perşembe olucam ameliyat bi sorum olcakti ameliyattan sonra kaçıncı gün evden dışarı cikabildin yani normal hayata dönebildinKızlar hepinize geçmiş olsun:)Bende Pazartesi ameliyat oldum burnum hem kırıktı hemde konkalarım bayağı büyükmüştüü..Artık hiç nefes alamıyordumBurun etlerimi lazerle yaktıkları için hala nefes alamıyorum gerçi daha ama yarın alçılarım alınacakBi hafta gerçekten zordu hiç ağrım yoktu ama hiç nefes alamamak delirtti beni gerçi tampon yok benim burnumda.Şişliğim çok az oldu morluğum hiç olmadıAçık ameliyat olduğu için burnumun altındaki dikiş yeri çok acıyo geriliyo iki gündür..sizin de acıyomu dikiş yeriniz ben artık korkmaya başladım
Sağol cnm inşöncelikle çok geçmiş olsun insAllah sonucunu begenirsin .bende perşembe olucam ameliyat bi sorum olcakti ameliyattan sonra kaçıncı gün evden dışarı cikabildin yani normal hayata dönebildin
merhaba bende 13 şubatta ameliyat oldum benimde başta yüzümde burnumda kabuklanma vardı şuanda geçti ama sivilcelenme başladı hatta burun ucum da çok tuhaf böyle sarımsı yeşilimsi gibi duruyor ameliyattan sonra başka cildi bozulan varmı acaba?Bu arada hafif saga dogru sanki yamukluk var bende. Bu durumu yasayanlar varmi. Yuzum putur putur kesnlklw makyaj kabul etmyo burnum desen kabuklandi temzleyemiyorm cok zor cooook
kızlar bende bu perşembe burun ameliyati olucam hem icerdeki kemik egriligimden hemde burun kemerimden ve ameliyattan bir gün önce kan vermeye gidicem ilk defa anestezi alicagim için garip hissediyorum bişey hissettinizmi ameliyat sırasında
burnunun içi temiz. ama tıkanıksa bu tıkanıklıgın sebebi sinüzit. daha üst kısımları tıkar. ameliyattan snra 15. günümdü. burnumun içi temiz. kulak pamugu sokuyorum bomboş içi ama tıkalı burnum. sonra sümküre sümküre. ta burun kökümden en yukardan yeşil renkte katı bir mukoza geldi. sinüzitmiş oda o çıktı acaip rahatladım. ama zor cıkardık ışık tutup cımbızla aldık ondan bir kac tane düştü. düştükce acılıyor nefesim. burnumu hep okyanus suyu ile yıkıyorum içi boş temiz ama tıkalı bende yaşadım o duyguyu.Selam kızlar şurada artık burnunun tıkanıklığı yüzünden çıldıracak olan bir elif var yardımcı olun lütfen:) ben ameliyat olalı 18 gün oldu gayet iyi nefes alıyordum burnumda tıkanıklık vardı ama tıkanıyor açılıyor öyleydi ama 4-5 gündür sol tarafta hiç sıkıntı yok sağ taraf sürekli tıkalı hiç açılmadı yapmadığım şey kalmadı görünen bişey de yok içi de tertemiz deli gibi deniz suyu sıkıp duruyorum zaten ama açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı
bi heycan kapladı beni hadi bakalımAnestezi verdikten sonra 4 saniye içinde gidiyosun ve tekrar gözlerini açtığında odandasın :). sanki gözlerini açıp kapatmışsın gibi hissediyosun, aradaki zaman kaybolmuş gibi oluyor, hiçbi şey hissetmezsin ameliyatta.
Varmış sanırım canım hatta cilt cok zor toparlanıyormus.merhaba bende 13 şubatta ameliyat oldum benimde başta yüzümde burnumda kabuklanma vardı şuanda geçti ama sivilcelenme başladı hatta burun ucum da çok tuhaf böyle sarımsı yeşilimsi gibi duruyor ameliyattan sonra başka cildi bozulan varmı acaba?
Göz kremi pomat kullan yaraların daha hızlı iyileşiyor. Geçmiş olsun.Kızlar hepinize geçmiş olsun:)Bende Pazartesi ameliyat oldum burnum hem kırıktı hemde konkalarım bayağı büyükmüştüü..Artık hiç nefes alamıyordumBurun etlerimi lazerle yaktıkları için hala nefes alamıyorum gerçi daha ama yarın alçılarım alınacakBi hafta gerçekten zordu hiç ağrım yoktu ama hiç nefes alamamak delirtti beni gerçi tampon yok benim burnumda.Şişliğim çok az oldu morluğum hiç olmadıAçık ameliyat olduğu için burnumun altındaki dikiş yeri çok acıyo geriliyo iki gündür..sizin de acıyomu dikiş yeriniz ben artık korkmaya başladım
hadi yaVarmış sanırım canım hatta cilt cok zor toparlanıyormus.
Canım senin burnunda şişme oldumu peki.
Teşekkürler cnm Pomad kullanıyordum.Dün alçım alındı çokk rahatladımGöz kremi pomat kullan yaraların daha hızlı iyileşiyor. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?