- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.621
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın dilerim.Kizlar kontrolden geldik 3 hafta daha tut dedi ay sonu alcakmis kilolarmz 1600 1700
masallah onlara,hadi hayirlisiKizlar kontrolden geldik 3 hafta daha tut dedi ay sonu alcakmis kilolarmz 1600 1700
Hayırlı olsun sağ Salim kavuşun bebişlere inşallah . Benim de 5 yaşında oğlum var o da en az birini erkek istiyordu kendilerinden olsun istiyorlar demek ki hep . İkisi de kız çıktı bizim değişmezse tabi :) çok üzüldü ağladı ilk gün ama alıştı şimdi kızçeler diye seviyoruz :)Cinsiyeti geçen gün öğrendim bir tanesi erkekmiş alttaki göstermedi kendisini daha 2 hafta sonra onu da öğrenirim inşallah
Kızım onun kız olmasını çok istiyor
c vitamini olarak limon mandalin falan ye canım ve ılık su iç bol bol tuzlu su ilede gargara yapabilirsinBoğazım alev alevneden olabilir bi çaresi varmı?
soruyorum kızıma ya ikiside erkek olursa diye o zaman isim düşünmemiz lazım anne diyor hemen benimsiyorlar keza benimkinin tahtı 9 yıldan sonra sallanıyor ama tahmin ettiğimden mutlu.sizin ki daha küçük yaş farkları ideal abileri o kızçeleri çok sevecektir eminimHayırlı olsun sağ Salim kavuşun bebişlere inşallah . Benim de 5 yaşında oğlum var o da en az birini erkek istiyordu kendilerinden olsun istiyorlar demek ki hep . İkisi de kız çıktı bizim değişmezse tabi :) çok üzüldü ağladı ilk gün ama alıştı şimdi kızçeler diye seviyoruz :)
Bana da yaş büyüdükçe daha rahat kabulleniyorlar gibi geliyor 9 da iyi olacak bence kıskanacak yaş değil . Ama 3 4 ler aşırı kıskançlık oluyor gördüğüm kadarıyla 3 bebek oluyor evde . Hatta siz daha şanslısınız ya hem 9 yaşında hem kız birine o bakar valla :)soruyorum kızıma ya ikiside erkek olursa diye o zaman isim düşünmemiz lazım anne diyor hemen benimsiyorlar keza benimkinin tahtı 9 yıldan sonra sallanıyor ama tahmin ettiğimden mutlu.sizin ki daha küçük yaş farkları ideal abileri o kızçeleri çok sevecektir eminim
Ahahaha umarım öyle olur arkadaşım.bakacağım ben sana yardım edeceğimler havalarda uçuşuyor şimdilik.kısmetse yaşayıp göreceğizBana da yaş büyüdükçe daha rahat kabulleniyorlar gibi geliyor 9 da iyi olacak bence kıskanacak yaş değil . Ama 3 4 ler aşırı kıskançlık oluyor gördüğüm kadarıyla 3 bebek oluyor evde . Hatta siz daha şanslısınız ya hem 9 yaşında hem kız birine o bakar valla :)
Ben kullandm 12.haftama kdr normal. Onu biraktiktan sonrada icimde birikmisti benm bi kac haftada anca ciktiCrinone jel kullanan varmı aranız da, her idrara ciktigimda sürekli peynir kesiği göbl geliyor Normal mi acaba
Bi deniyim teşekkürlerc vitamini olarak limon mandalin falan ye canım ve ılık su iç bol bol tuzlu su ilede gargara yapabilirsin
Normal canım geri gelmesi benimde geliyor gelmediğinde ben almaya çalışıyorum çünkü belli bir süreden sonra rahatsız ediyor ve jeli utemiyorum içeri o yüzden iyi benceCrinone jel kullanan varmı aranız da, her idrara ciktigimda sürekli peynir kesiği göbl geliyor Normal mi acaba
Ben hem progestan hap hem jel kullanıyorum.ama iğne kullanmak istiyorum iğne hergün mu vuruluyor.Benim 14.hafta bundan önce progestan ve proluton iğne vuruldum 3 ay, 1 haftadır jeli kullanıyorum, iğne daha iyiydi
İğneyi hergün hastanede vuruluyordun galiba keşke vuracak biri olsaydı da bende iğne isteseydimProgestan iğne 2 adet hergun vuruldum, pazar günleri proluton depot igne vuruldum, dr um yeni kesti, jel e geçtim, ama jel işinden hic hoslanmadim,iğne daha rahat ve etkili
Maşallah onlara. Aynı haftamız. Benim de kontrol çarşamba bakalım ne diyecek. :)Kizlar kontrolden geldik 3 hafta daha tut dedi ay sonu alcakmis kilolarmz 1600 1700
Yüksek çıkmis cnm sınır 140 Dr bilgi verir zaten diyet yapman gerekebilirBugün 50 gr şeker yuklemesi yaptırdım. 1.saatin sonunda 186 cikti bu normal mi.sonucta referans aralık yokda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?