- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.641
37De aliriz demisti aslinda ama simdi bu kdr erkene dusurmesi sevindirdi beni acikcasi onlara bir an oncr kavusmak istiyorum artik :) ama sancin olursa kesmicem sancini biraz daha dursunlar diye beklemicem alcam hemen artik 32yi gectin Bi skntn olursa gel hemen dogumhaneye dedi Ama bu sekilde sancsz agrisz skntsz gecerse 3 hafta snra ay sonu aliriz dedi. Sende gidince sor bakiyim snnkini ne zaman alcakms :) az kaldi ya cok heycanliiiMaşallah onlara. Aynı haftamız. Benim de kontrol çarşamba bakalım ne diyecek. :)
Tanıdık aile hekimi varda ona sordum 200 altı iyi dedi ama internetteki bilgilere 140 sinir gibiYüksek çıkmis cnm sınır 140 Dr bilgi verir zaten diyet yapman gerekebilir
Cnm arkadaşlarda var yaptıran Dr 140 üstüne çok dedi hepsinde iyi araştır bence sen bi kendi drunla görüş cnmTanıdık aile hekimi varda ona sordum 200 altı iyi dedi ama internetteki bilgilere 140 sinir gibi
29. haftada gitmiştim en son kontrole. 34 te sonlandırıyolar ikiz gebelikleri ama seninle gidebildiği yere kadar gidelim demişti sancıları bekleyeceğiz bakalım. bekleyeceğiz ama benim gece uykusu kalmadı. 29 haftada 1400 dü kiloları. şimdi kaç oldular diye baya merak ediyorum. çok ağırlaştım çünkü. ilk doğumum normaldi. bunu da Allahın izniyle normal istiyorum. pozisyonlarına bakarız dedi. bunlardan anladığım ben daha bekleyeceğim37De aliriz demisti aslinda ama simdi bu kdr erkene dusurmesi sevindirdi beni acikcasi onlara bir an oncr kavusmak istiyorum artik :) ama sancin olursa kesmicem sancini biraz daha dursunlar diye beklemicem alcam hemen artik 32yi gectin Bi skntn olursa gel hemen dogumhaneye dedi Ama bu sekilde sancsz agrisz skntsz gecerse 3 hafta snra ay sonu aliriz dedi. Sende gidince sor bakiyim snnkini ne zaman alcakms :) az kaldi ya cok heycanliii
Aaa kilosu ne kdr iyiymis 29da simdi 2 kilo olmuslardir belkide :) benm 30dayken 1300du. Gidince bizede haber verirsin29. haftada gitmiştim en son kontrole. 34 te sonlandırıyolar ikiz gebelikleri ama seninle gidebildiği yere kadar gidelim demişti sancıları bekleyeceğiz bakalım. bekleyeceğiz ama benim gece uykusu kalmadı. 29 haftada 1400 dü kiloları. şimdi kaç oldular diye baya merak ediyorum. çok ağırlaştım çünkü. ilk doğumum normaldi. bunu da Allahın izniyle normal istiyorum. pozisyonlarına bakarız dedi. bunlardan anladığım ben daha bekleyeceğimilk doğumdan zaten bi doğum kesisi var hoş o da kendi kendine kapandı, dikiş tutmadı benim. bi kesi de sezeryanda olsun istemiyorum.
Nasıl 3hafta yaaa? Bana 38in sonu diyo dr. Öncesine izin vermiyo erken doğum olmadğı müddetçeKizlar kontrolden geldik 3 hafta daha tut dedi ay sonu alcakmis kilolarmz 1600 1700
Bilmem ki bnm doktorum alcak. 35Te alinanlarda oldu burdaNasıl 3hafta yaaa? Bana 38in sonu diyo dr. Öncesine izin vermiyo erken doğum olmadğı müddetçe
o fitili bn de kullaniyorum,dr biraktirmiyor mu bi sure sonra,su an acayip uzuldum
Gebelik sekerini var, benimde 75 gr seker yuklemesinde 180 cikti ve diyet vermistiCnm arkadaşlarda var yaptıran Dr 140 üstüne çok dedi hepsinde iyi araştır bence sen bi kendi drunla görüş cnm
Doktorla görüştüm. Yüksek dedi.bugun hiç iyi haberler almadım.Gebelik sekerini var, benimde 75 gr seker yuklemesinde 180 cikti ve diyet vermisti
Merak etmeyin diyet ile dikkat ederseniz kontrol altina aliyorsunuxDoktorla görüştüm. Yüksek dedi.bugun hiç iyi haberler almadım.
Mutlaka :) çarşambayı iple çekiyorum :)))Aaa kilosu ne kdr iyiymis 29da simdi 2 kilo olmuslardir belkide :) benm 30dayken 1300du. Gidince bizede haber verirsin
Bilmem ki bnm doktorum alcak. 35Te alinanlarda oldu burda
GÜNAYDIN suan 4. Ay bitti benim hâlâ çok istahsizim ama bulantilar nisbeten azaldı koku hassasiyeti de eskisi kadar yoğun değil sabah uykusu banada çok tatlı geliyor ancak gün içinde uyumuyorum.Geceleri de en az iki kez tuvalete kalkıyorum. Hepsi hamilelikten :) özellikle ikiz hamilelikte bulantı tiksinme daha çok oluyor dedi doktorum bana bunyeden bünyeye değişiyor. .. Yalnız değilsiniz anneciklerBende sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum uykuya eğilimim arttı
Fitilden olabilir dedi eczacım
Banada 36 diyor cnm. 37 demistide ben ay sonu olmazmi dedm ay sonu 36ya denk geliyo olur ikizlerde 37 hafta 40 sayilir 36da 39 hafta sayilir olur ay sonu aliriz dedi dogum gunum ayin son gunu son gununu teklif edicem:)Benimki de gelmezlerse en son 36 diyor
Sanırım doğru ben 38 olmaz mı falan dedim de
Güldük aman 35i Görelim yeter diyorum çünkü nefes alamıyorum Hayatım wc
Yeter ki 5 hafta daha dayansınlar
Aslında hafta falan hikaye
Sağlıklı olsunlar da
14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer
Banada 36 diyor cnm. 37 demistide ben ay sonu olmazmi dedm ay sonu 36ya denk geliyo olur ikizlerde 37 hafta 40 sayilir 36da 39 hafta sayilir olur ay sonu aliriz dedi dogum gunum ayin son gunu son gununu teklif edicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?