2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah onlara. Aynı haftamız. Benim de kontrol çarşamba bakalım ne diyecek. :)
37De aliriz demisti aslinda ama simdi bu kdr erkene dusurmesi sevindirdi beni acikcasi onlara bir an oncr kavusmak istiyorum artik :) ama sancin olursa kesmicem sancini biraz daha dursunlar diye beklemicem alcam hemen artik 32yi gectin Bi skntn olursa gel hemen dogumhaneye dedi Ama bu sekilde sancsz agrisz skntsz gecerse 3 hafta snra ay sonu aliriz dedi. Sende gidince sor bakiyim snnkini ne zaman alcakms :) az kaldi ya cok heycanliii

29. haftada gitmiştim en son kontrole. 34 te sonlandırıyolar ikiz gebelikleri ama seninle gidebildiği yere kadar gidelim demişti sancıları bekleyeceğiz bakalım. bekleyeceğiz ama benim gece uykusu kalmadı. 29 haftada 1400 dü kiloları. şimdi kaç oldular diye baya merak ediyorum. çok ağırlaştım çünkü. ilk doğumum normaldi. bunu da Allahın izniyle normal istiyorum. pozisyonlarına bakarız dedi. bunlardan anladığım ben daha bekleyeceğim ilk doğumdan zaten bi doğum kesisi var hoş o da kendi kendine kapandı, dikiş tutmadı benim. bi kesi de sezeryanda olsun istemiyorum.

Aaa kilosu ne kdr iyiymis 29da simdi 2 kilo olmuslardir belkide :) benm 30dayken 1300du. Gidince bizede haber verirsin

Şuan 33+4üm. 2-3gündr iyice kötüleştm ağırlaştm. Yürümem zorlaştı vajinanın yanına kramp girdi dün.. topallıyodum.. bugüm okula gittim ama çok zorlandm. Oturduğum yerde bile kemiklerim kaburgalarım ağrıdı, başım döndü sanırım progestandan... 5saat dersm vardı. Yazılı yaptm çocukları serbest bıraktm. İlk kez zorlandğmı hissettm. Geçen hafta böyle değildim. Sadece bir kaç gün bile nasıl farkediyor. Allahtan yarın kar tatili olablr. Bu hafta artık not işini bitrp haftaya gitmemeyi düşünüyorum. Yani 4hafta ekkettrcem doğum sonrasına. Daha fazla dayanablceğimi hiç sanmıyorum. Bu 4haftanın 4günü kar tatiliydi. Şanslydm yani. Valla 30.haftadan hatta özellikle 33.haftadan sonra çalışabilen çalışan ikiz hamilelere helal olsun diyorum

Bilmem ki bnm doktorum alcak. 35Te alinanlarda oldu burda

Benimki de gelmezlerse en son 36 diyor
Sanırım doğru ben 38 olmaz mı falan dedim de
Güldük aman 35i Görelim yeter diyorum çünkü nefes alamıyorum Hayatım wc
Yeter ki 5 hafta daha dayansınlar
Aslında hafta falan hikaye
Sağlıklı olsunlar da

14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer

Bende sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum uykuya eğilimim arttı
Fitilden olabilir dedi eczacım
GÜNAYDIN suan 4. Ay bitti benim hâlâ çok istahsizim ama bulantilar nisbeten azaldı koku hassasiyeti de eskisi kadar yoğun değil sabah uykusu banada çok tatlı geliyor ancak gün içinde uyumuyorum.Geceleri de en az iki kez tuvalete kalkıyorum. Hepsi hamilelikten :) özellikle ikiz hamilelikte bulantı tiksinme daha çok oluyor dedi doktorum bana bunyeden bünyeye değişiyor. .. Yalnız değilsiniz annecikler )

Banada 36 diyor cnm. 37 demistide ben ay sonu olmazmi dedm ay sonu 36ya denk geliyo olur ikizlerde 37 hafta 40 sayilir 36da 39 hafta sayilir olur ay sonu aliriz dedi dogum gunum ayin son gunu son gununu teklif edicem:)

14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer

Benim de tam olarak oyleydi. Iki hafta sonra geçmişti ve birden istahim acilmaya başladı. Merak etmeyin hepsi gecici

Banada 36 diyor cnm. 37 demistide ben ay sonu olmazmi dedm ay sonu 36ya denk geliyo olur ikizlerde 37 hafta 40 sayilir 36da 39 hafta sayilir olur ay sonu aliriz dedi dogum gunum ayin son gunu son gununu teklif edicem:)

Yaa ne guzel insallahh oyle olur:) bizde de 36+5 tam olarak dogumgunum oluyor beklerlerse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…