2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim tüp bebekden sonra nasıl normal oldu sizdeki sorun neydi merak ettim

sizler boyle deyince esimin dogumgununu hasepladim tam o hafta olursa 38.haftasi olck bebislerimin :) bnmkini beklersek 40lari bulur
Babasininkini beklesinler o zaman.:) Kizlar sizce dogum gunumu istemelimiyim yani siz olsaniz bebeklerinizle ayni tarihte dogmak istermiydiniz

Banada 36 diyor cnm. 37 demistide ben ay sonu olmazmi dedm ay sonu 36ya denk geliyo olur ikizlerde 37 hafta 40 sayilir 36da 39 hafta sayilir olur ay sonu aliriz dedi dogum gunum ayin son gunu son gununu teklif edicem:)

Ay Heyecanlı çokkkk
Az kalmış hadi inşallah
Aramızda fark yok
Benimkilerde gelmese senden 10 gün sonra falan alacağım inşallah
İnşallah Herşey güzel olur
Doğuruyoruz resmen:)
8 haftalıkken falan gelmiştim buraya
Zaman su gibi

Evettt bende o civarlarda gelmistim buraya gecmiyo zaman gecmiyo diyodum nasil 16lari 20leri gorcem diyodum 30lar hayaldi zaten simdi doguma gun sayiyoruz cok heycanlii doktor 3 hafta dedi ben o andan beri o kdr heycanliyim ki dogum haftasi geldiginde uyuyamicam heralde :)

yeni gelen arkadaşlar zaman su gibi akip gidiyor merak etmeyin sayfanin ilk başlarini okurlarsa bizlerde ayni düşüncedeydik zaman nasil gecicek acaba o haftalara gelicez mi ama şunu anladim kendinize stres yapmayin akişina birakin o zaman daha cok hizli geciyor buarafa benim doktor 37 38 alicam dedi hayirlisi

14.haftadayım zaman geçmek bilmiyor, sürekli kendimi dinliyorum , doktorum 5 aya kadar evde kalmamı söyledi, tüp bebek olduğundan 3 aydır evde yatıyorum,bunalıyorum,haftada 2 kere yakın yerlere kısa mesafeli yerlere gidebilirmişim,5 ay nasıl geçecek

ilginc..
bnm drum aksine cik gez dolas dedi,evde daha cok strese girersin dedi.8.haftamda işe döndüm arada lekelerim oldu ama evdeyken daha yogundu ve bildigin kanamaydi..cok sukur simdi hersey yolunda..

aaa oyle evde yatarak vakit mi gecer :) ben 28 kdr gezdim simdi evde dinleniyorum doktor evde yatmak piskoljini daha cok bozar demişti

14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer
Canım bende 10.haftamdayim mıdem beni mahvetti.sürekli bulantı gece uykum bile yok.herkes 3.aydan sonra diyor ama sanki hiç geçmeyecek gibi

aaa oyle evde yatarak vakit mi gecer :) ben 28 kdr gezdim simdi evde dinleniyorum doktor evde yatmak piskoljini daha cok bozar demişti
Ben transferden beri hep evdeyim 2doktordan doktora arada da akşamları annemlere felan başka bi yere cikmiyorum korkudan.bi de yürüyüş felan yapınca doktora giderken hemen belim agriyor galiba tembelliğe alıştı benim vücut

MasaAlalh iyi bekliyor. Sizin cift yumurta mi? Nasil geciyor bu haftalar? Ben simdifen zorlanmaya basliyorum biraz dışarı ciksam pert sekilde dönüyorum arabayla bile olsa :/ hep yatma ihtiyaci oturmakla dinlenemiyorun. Hele ki tuvalet ihtiyaci delirtmeye basladi..

Gece 10 kere kalktgmi biliyorum :) o tvlt gecmiyo canim hic bitmiyo. Ama disari cikmaya zorlanma falan bu haftalarda boyleyse ileride eyvah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…