- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.681
Gece 10 kere kalktgmi biliyorum :) o tvlt gecmiyo canim hic bitmiyo. Ama disari cikmaya zorlanma falan bu haftalarda boyleyse ileride eyvah diyorum.
esim yanina umut istiyor,umut mirza olsun diyor :) bn iki isim sevmiyorum.Mirzayi bende cok istedim esimi ikna edemedim. Cok guzel bi isim.
bnm bulantim olmadi hic ama kokuya karsi çok hassastim baslarda,su an daha iyi..Canım bende 10.haftamdayim mıdem beni mahvetti.sürekli bulantı gece uykum bile yok.herkes 3.aydan sonra diyor ama sanki hiç geçmeyecek gibi
afra ne demek cnm ?Kizlar bu arada biz isimlerede karar verdik ali ve afra. Siz buldunuz mu isim
Bnm skntm yok gezmekte falan rahatim cok fazla cikmiyorum disari onun sebebide cok fazla tuvalete gitme ihtyaci duymam disarda tuvalete gitmeyi sevmiyorumda :)Valla bugunlere kadar gayet iyiydim son birkac gundur cok yorgun hissetmeye basladim. Bi vitamin verdi doktorum onu yeni kullanmaya basladim faydasi olur ins. Evde durmak hic bana gore degil
Sen ne durumdasin su an? Ciktiginda falan?
Bende iki isim sevmiyorum yani iki isim kullanilmiyo genelde tek soyluyolar bosuna resmi yerlerde uzun oluyor. Ama bende koysaydim iki isim ali mirza isterdim. Afranin anlami kutsal toprak demekafra ne demek cnm ?
Kizlar bu arada biz isimlerede karar verdik ali ve afra. Siz buldunuz mu isim
Bnm skntm yok gezmekte falan rahatim cok fazla cikmiyorum disari onun sebebide cok fazla tuvalete gitme ihtyaci duymam disarda tuvalete gitmeyi sevmiyorumda :)
canim 28 kdr gayet iyidim 28 snr agirlastim avm falan gezemiyorum allahtan 28 odalarini yaptik esyalarini fln almistim iykide almisim yoksa simdi hayatta yapamam iki dk yuruyorum nefesim kesiliyor tansiyonum dusuyor gbi oluyorumMasaAlalh iyi bekliyor. Sizin cift yumurta mi? Nasil geciyor bu haftalar? Ben simdifen zorlanmaya basliyorum biraz dışarı ciksam pert sekilde dönüyorum arabayla bile olsa :/ hep yatma ihtiyaci oturmakla dinlenemiyorun. Hele ki tuvalet ihtiyaci delirtmeye basladi..
canim 28 kdr gayet iyidim 28 snr agirlastim avm falan gezemiyorum allahtan 28 odalarini yaptik esyalarini fln almistim iykide almisim yoksa simdi hayatta yapamam iki dk yuruyorum nefesim kesiliyor tansiyonum dusuyor gbi oluyorum
masallh canım ınsllh tam gununde dogar kuvez macerası yasamadan eve gelırler ınsllh valla hastanede olmaları cok zor cok bugun yılbası ve onlar yoklar ınsan ın ıcıne uhte oluyo masallh emıyolr benımkıler benden snra sut verıyolr karınları ıyce doydugundan almıyolar bıberonu agızlarını acmıyolr valla buzuyolr tas gıbı :) mınıım dılanım gulucukler sacıyo meleklere fatmanuurm ıse tam bı osmanlı gıbı cok sert tavızsız duruyo kuvez hemsırelerı o osmanlı kızı burayı yonetıyo cok sesız dılor bıde kuvezde kalınca aklınıza takılmasın vala goruyorum hepsıyle ayrı ılgılenıyolr konusuyolr sevıyolr ayrı ayrı bız okdr ılgılenemeyız okdr dıyım yanı cok ıyıler hemsıre annelerı :)
Canım bende 10.haftamdayim mıdem beni mahvetti.sürekli bulantı gece uykum bile yok.herkes 3.aydan sonra diyor ama sanki hiç geçmeyecek gibi
Canim her sabah ve gun boyu kusuyordun ve hicbisey yiyemiyordum. 14 de cok azaldi smdi 16 dayim cok rahatim merak etme gecicek.selam kızlarbende ikizlere hamileyimmm bu aralar çok zor geçiyor bulantı tiksinme kasık agrıları batmalar sancılarvs idare ediyorum ama bin şükür yinede ..
benim gibi her sabah balgam ya da safra istivra eden var mı aranızda her sabah garanti ya
sağol canım ya inşallahhh kafayı yicem artık yemek mesele oldu ne yicem bilmiyorum tatlıyla aram yoktu halada yok şimdide sevdiğim şeylerden oldum seçenek çok azaldı çok bunalıyorum :'(Canim her sabah ve gun boyu kusuyordun ve hicbisey yiyemiyordum. 14 de cok azaldi smdi 16 dayim cok rahatim merak etme gecicek.
cok farklı bı duygu cumaya cıkıyoruz canım ınsllh taburcular artk bı sonucumuz var sutum teste gıttı oda geldımı evdeyız ınsllh 2 ser kılo olduk sukur bugun emzırmede ıkısı bırden bagırıyodu valla napcagmı sasırdım hastanede artk bırını bıberonla besledım dıgerını emzırdımde sustular yoksa bsmıslar yaygarayıkı valla allah yardım etsın bızlere :) cok zor ıkız annesı olmak tabı guzellıklerıde var ayrı ayrı sevıp koklamak anlatılmıyo valla:)kuzular :) minnacık boylarıyla nasıl bir yaşam güçleri var dimi insan şaşırıyor. inşallah eve geldiklerinde de uslu uslu büyümeye devam ederler annesi. ne zaman geliyorlar eve. aradan zaman geçtikten sonra yeni baştan bebek annesi olmak zor mu :)
Kızlar herkese selam, yeni katılanların minikleri hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Bende şimdi dertler başladı, bebeklerime dışardan hediye gelen bi kaç parça tulum dışında hiç bir şey almadım. 29. haftada doğum yapanlar bile var, çok endişeleniyorum. Hiç izinim yok full çalışıyorum sürekli o yüzden çıkıp bir şey alamıyorum internete de güvenemiyorum.Sanki birden doğuvericekler ben sap gibi ortada kalıcam diye çok korkuyorum.
Istanbulda olanlar ayrintili ultrasonu nerede yaptırdınız? Guvenilir bir doktor tavsiye edecek olan var mi? Anadolu yakasindayim ama Avrupada da olabilir. Birkac yere sordum 400 lira falan oluyormus ikizde. Her yerde degisiyor. Kendi hastanemde 330 lira ama doktor hakkında kotu seyler okudum o yuzden istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?