2017 de İkiz Annesi Olucaklar

İsimlerimiz kendini gösteren beyefendinin adı tuna olacak eğer öteki kız ise nil.yok erkek ise yandık isim aklıma gelmiyor hiç.

Ben 22.haftada avrupa yakasında prof.dr.recep has'a gideceğim.hayırlı haberler inşallah ikiz bebek sonogramı için 800tl dediler

14 hafta ikiz gebeliğin fakat çarpıntım çok oluyor, düzensiz kalp atisi gibi ,nabız 90 100 arası kardiyolog a gittim, bir şey yok dedi, euthryox tiroit ilacı kullanıyorum, acaba neden olur, çok endişeleniyorum,benim gibi olan varmı aranız da?

Arkadaşlar bugün 24+1 oldum. bugun biran da beyaz renkli sıvı geldi ama az. Daha sonra yine damla damla gelmeye balayı ancak camasiri ma baktığımda sarımsı gibiydi. Sizde de bu dönemde akinti oldu mu?

Yaa e-bebek'ten bakayım o zaman şimdilik canım çok sağol. En azından biberonlarını süt pompa makinesini vs. tamamlayayım. Daha odalarında mobilya da yok, ona artık bi gün izin alıp hemen aynı gün halledicem napalım

sadece bebek eşyaları satılan bir yere git izin aldığın gün hepsini alabilirsin
bir liste yaparak önemli olan kafa karıştırmadan en asgari eşyaları halletmek. kolay gelsin:)

sadece bebek eşyaları satılan bir yere git izin aldığın gün hepsini alabilirsin
bir liste yaparak önemli olan kafa karıştırmadan en asgari eşyaları halletmek. kolay gelsin:)
Canım haklısın öyle deneyeceğim. Böyle çok moralim bozuluyo bomboş duruyor bebeklerin odası. Bir an önce halletmek lazım. ^_^

Canım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)

bn de hasimatoluyum,levotiron kullaniyorum bn,100mg..
bn normalde de cabuk yorulur,nefes nefese kalirdim,simdi artti Allah yardimcimiz olsn.

14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer
Benim 16. Haftada bulantılarım geçti ama yinede çok bişey yiyemiyorum.

Bugün doktora gittim bebişler bir hafta önden gidiyorlar maşallah kiloları 183 gr çıktı ikisininde.

Mrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis

tek değilmişim o zaman se

Şimdi kontrolden çıktık kızlar. Her ikisi de yaklaşık 2şer kilo olmuşlar. Tam haftalarında görünüyorlar. Ve normal doğumu bekleyeceğiz sanırım. Şimdilik pozisyonları uygun değil ama suları yeterli, dönebilirler dedi dr. Ama ikisi de yüzlerini göstermedi sıpaların. Erkek kolunu kapatmıştı yüzüne çok salladık ama açmadı yüzünü. Kız da sırtını dönmüştü o da çevirmedi yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…