- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.701
Yaa e-bebek'ten bakayım o zaman şimdilik canım çok sağol. En azından biberonlarını süt pompa makinesini vs. tamamlayayım. Daha odalarında mobilya da yok, ona artık bi gün izin alıp hemen aynı gün halledicem napalımCanim bence hic korkma e-bebek ozellikle tavsiye ederim hemen de geliyor kargosu. Bana kardesim almis bir seyler. Bedene gore aratip bakabilirsin. Ama ozellikle kizlar h&m dekiler cok daha küçük oluyor diger yerlere gore kesinlikle oranin bebek bölümüne bakin derim. Tabi h&m online alisverisi yok :/
Yaa e-bebek'ten bakayım o zaman şimdilik canım çok sağol. En azından biberonlarını süt pompa makinesini vs. tamamlayayım. Daha odalarında mobilya da yok, ona artık bi gün izin alıp hemen aynı gün halledicem napalım
Canım haklısın öyle deneyeceğim. Böyle çok moralim bozuluyo bomboş duruyor bebeklerin odası. Bir an önce halletmek lazım. ^_^sadece bebek eşyaları satılan bir yere git izin aldığın gün hepsini alabilirsin
bir liste yaparak önemli olan kafa karıştırmadan en asgari eşyaları halletmek. kolay gelsin:)
Canım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)14 hafta ikiz gebeliğin fakat çarpıntım çok oluyor, düzensiz kalp atisi gibi ,nabız 90 100 arası kardiyolog a gittim, bir şey yok dedi, euthryox tiroit ilacı kullanıyorum, acaba neden olur, çok endişeleniyorum,benim gibi olan varmı aranız da?
bn de hasimatoluyum,levotiron kullaniyorum bn,100mg..Canım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)
Benim 16. Haftada bulantılarım geçti ama yinede çok bişey yiyemiyorum.14 haftalık hamilelik, fakat sabahları çok halsiz kalkıyorum, hic bir şey yemek istemiyorum, yemeklerden tıksınıyorum,benim gibi olan varmı, bu şikayetler ne zaman gecer
tek değilmişim o zaman seCanım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)
Canım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)
Canım bende euthryox kullanıyorum zaman zaman düzensiz kalp atışı çarpıntı bende de oluyor bende hasimato tiroidi var o zaten kalp ritmini bozan birşey birde bebekler ikiz çok normal bi durum. Çarpıntı çok olunca oturuyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun :)
Kizlar dogumdan sonra catlaklar icin ne yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?