- 9 Şubat 2015
- 53
- 72
- 38
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.721
Öncelikle gözün aydın. Çok sevindim eve gelmelerine. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin her ikisinede. Rop teşhisi demişsin. O nedir ki? Geçmiş olsun onun için deMrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis
Şimdi kontrolden çıktık kızlar. Her ikisi de yaklaşık 2şer kilo olmuşlar. Tam haftalarında görünüyorlar. Ve normal doğumu bekleyeceğiz sanırım. Şimdilik pozisyonları uygun değil ama suları yeterli, dönebilirler dedi dr. Ama ikisi de yüzlerini göstermedi sıpaların. Erkek kolunu kapatmıştı yüzüne çok salladık ama açmadı yüzünü. Kız da sırtını dönmüştü o da çevirmedi yüzünü.
Canim çatlaklar kacinci haftada basladi?
cok farklı bı duygu cumaya cıkıyoruz canım ınsllh taburcular artk bı sonucumuz var sutum teste gıttı oda geldımı evdeyız ınsllh 2 ser kılo olduk sukur bugun emzırmede ıkısı bırden bagırıyodu valla napcagmı sasırdım hastanede artk bırını bıberonla besledım dıgerını emzırdımde sustular yoksa bsmıslar yaygarayıkı valla allah yardım etsın bızlere :) cok zor ıkız annesı olmak tabı guzellıklerıde var ayrı ayrı sevıp koklamak anlatılmıyo valla:)
Mrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis
çatlaklar karnın falan kaşınmaya başladı ise çok riskli artık , kaşıdığınız yerler özellikle çatlıyor dikkat edin kaşımayın ..
ben lierac phytolastil jel aldım ilk doğumumda başarılı idi az çatlağım oldu. şimdi de cildim çok kuru ve kremi bile süremeye üşeniyorum şimdiden başlamak lazım ki cilt nemlensin ..
22den snraydi sanirim ben hic kasinmadan catladimCanim çatlaklar kacinci haftada basladi?
Merhaba, bende de çok çarpıntı oluyordu hatta üstüne bir de sol kolume ve göğsüme ağrı vuruyordu. Hala da oluyor. Kaç kez acile gittim korkup bi şey çıkmadı. En son doktorum bi şey çıkmayınca bebeklerden kaynaklıdır dedi, kalp senin haricinde iki bebek için daha kan pompalıyor sonuçta. Tabi ki yine de mutlaka doktoruna git. Ben de euthryox kullanıyorum bu arada ama onunla ilgili olduğunu sanmam.14 hafta ikiz gebeliğin fakat çarpıntım çok oluyor, düzensiz kalp atisi gibi ,nabız 90 100 arası kardiyolog a gittim, bir şey yok dedi, euthryox tiroit ilacı kullanıyorum, acaba neden olur, çok endişeleniyorum,benim gibi olan varmı aranız da?
Ay benim göbeğim çok kaşınıyor yaa, badem yağı aldım ama üşeniyorum sürmeye22den snraydi sanirim ben hic kasinmadan catladim
Badem yanın ablam kullanma yaptığını söyledi.o yüzden ben hisdistan cevizi yağı ve zeytin yağı sürüyorumAy benim göbeğim çok kaşınıyor yaa, badem yağı aldım ama üşeniyorum sürmeye
Benim de belim kasiklarima doğru kaşıntı var.gerçi belki erken ama zaten yeterince kilo alıp vermekten çatlakların var daha fazla olmasın diye erken basladimAy benim göbeğim çok kaşınıyor yaa, badem yağı aldım ama üşeniyorum sürmeye
Ben nemlendirici yag vs. Bi sure daha bi kac ay kadar kullanilmali diye duymustumKizlar dogumdan sonra catlaklar icin ne yapabiliriz
Kizlar dogumdan sonra catlaklar icin ne yapabiliriz
Ben nemlendirici yag vs. Bi sure daha bi kac ay kadar kullanilmali diye duymustum
Ben bi dedmatoloji uzmaniyla gorustum dogumdan sonra lazerle duzeltiliyomus sanirim fiyatini sormadim dogumdan 1 2 ay sonra uygulaniyomusVallahi uygun maliyetli bişi varsa bana da haber edin
Iyi olur
Bende çatlamayacağım galiba derken 23te başladı ve şu an Bayağı çatlak
Kilolu başlamam da etkili oldu benim sanırım
Kaç kutu bebek Yağı badem kakao Yağı sürdüm 15 16dan beri anlatamam
Şimdi 2 kutu büyük Bio oil bitti hala devam Büyüdükçe çatlamaya
Napalım artık kabullendim ben
Onlar sağlıklı olsun da
Doğumdan sonra hemen sıkılaşmak için bişiler yapacağım inşallah
Sıkılaşmak da Orayı düzeltiyor
Bebekler baski yapiyordur ben 27 haftaligim yemeklerden sonra kaburgalarim agariyor14
14.haftada sol kaburgamın altına kramp gerilme çekilme gibi bir şey oluyor, ağrı yok,normalmi bu durum?
Sizi tedirgin etmek istemem ama muhakkak birinin yardimina ihtiyaciniz olacak, en azindan 3 ay. Hele premature dogarsa cok daha zor oluuor, insallah zamaninda dogumlariniz olur. Benim bebekelrim cok kucuk dogmustu ve emzirememistim , surekli sagdim 3 saatte bir, o bile cok zor oluyor, gece 3 de beslemeye kalkiordum, onceden sagdigim sutleri hemen isitiyorum, once altlarini degistirip sonra besliyorduk, en az iki kisi olarak. Sonra uyutma sureci toplamda 1 saati buluyor, birde sagma isi ayri 20 dk da o , 1.5 saat, 6 da bir daha beslemem lazim hepi topi arada 1 saat uyuyabiliordum bazen hic, bu dongu gunun her 3 saatinde bir devam ediyordu.ama zaman cabuk geciyor , hepsi gelip geciyor, Allah saglik versin .kızlar şimdi bebek banyosu videoları izliyordum da
bizde 2 tane olacak karnı aç yıkayın diyor üşütmeden hızlıca sonra emzirin falan
yalnız nasıl başaracağız bunu bir süre sonra oturuyordur değil mi
ilk 1 2 ay yardım alacağım ben sonra yalnızım
yavaştan korkmaya başladım
Hadi ya, badem yağı kullanmayayım o zaman çok sağol... en iyisini yapmışsın, çatlaksız sağlıkla doğuralım inşallah :)Benim de belim kasiklarima doğru kaşıntı var.gerçi belki erken ama zaten yeterince kilo alıp vermekten çatlakların var daha fazla olmasın diye erken basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?