2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis
Öncelikle gözün aydın. Çok sevindim eve gelmelerine. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin her ikisinede. Rop teşhisi demişsin. O nedir ki? Geçmiş olsun onun için de

Ay maşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Pek de nazlılar saklamışlar kendilerini :)

Canim çatlaklar kacinci haftada basladi?

çatlaklar karnın falan kaşınmaya başladı ise çok riskli artık , kaşıdığınız yerler özellikle çatlıyor dikkat edin kaşımayın ..
ben lierac phytolastil jel aldım ilk doğumumda başarılı idi az çatlağım oldu. şimdi de cildim çok kuru ve kremi bile süremeye üşeniyorum şimdiden başlamak lazım ki cilt nemlensin ..

inşallah sütünde bişi çıkmaz misler gibi emzirirsin :). ne güzel bişi ya bende bebek çok özlemişim bekliyoruz sabırsızlıkla. nasıl olacak büyüyecekler hiç düşünmüyorum :) sadece sevdiğimi düşünüyorum. ikisini aynı anda emzirenler var yapılabilimi bilmiyorum ama ben denemeyi düşünüyorum. bir sürü süt saklama kabı aldım olmadı sağıp birini biberonla beslerken diğerini emzireyim diyorum zor valla :))))

Mrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis

ah canım hayırlı olsun hadi gözün aydın kavuştun kuzularına sonunda. allah birdaha ayırmasın. rop duydum minik bebeklerde olabiliyomuş çok geçmiş olsun.

Ben cok erken kullanmaya basladim bioil kullaniyorum. Kasinmiyor hic karnim su an. Annem ablam hic catlamamis ins benim de olmaz diye umuyorum

Merhaba, bende de çok çarpıntı oluyordu hatta üstüne bir de sol kolume ve göğsüme ağrı vuruyordu. Hala da oluyor. Kaç kez acile gittim korkup bi şey çıkmadı. En son doktorum bi şey çıkmayınca bebeklerden kaynaklıdır dedi, kalp senin haricinde iki bebek için daha kan pompalıyor sonuçta. Tabi ki yine de mutlaka doktoruna git. Ben de euthryox kullanıyorum bu arada ama onunla ilgili olduğunu sanmam.

Ay benim göbeğim çok kaşınıyor yaa, badem yağı aldım ama üşeniyorum sürmeye
Benim de belim kasiklarima doğru kaşıntı var.gerçi belki erken ama zaten yeterince kilo alıp vermekten çatlakların var daha fazla olmasın diye erken basladim

Kizlar dogumdan sonra catlaklar icin ne yapabiliriz

Vallahi uygun maliyetli bişi varsa bana da haber edin
Iyi olur
Bende çatlamayacağım galiba derken 23te başladı ve şu an Bayağı çatlak
Kilolu başlamam da etkili oldu benim sanırım
Kaç kutu bebek Yağı badem kakao Yağı sürdüm 15 16dan beri anlatamam
Şimdi 2 kutu büyük Bio oil bitti hala devam Büyüdükçe çatlamaya
Napalım artık kabullendim ben
Onlar sağlıklı olsun da
Doğumdan sonra hemen sıkılaşmak için bişiler yapacağım inşallah
Sıkılaşmak da Orayı düzeltiyor

Ben bi dedmatoloji uzmaniyla gorustum dogumdan sonra lazerle duzeltiliyomus sanirim fiyatini sormadim dogumdan 1 2 ay sonra uygulaniyomus

Catlaklar ne yaparsak yapalim oluyor malesef ben bio oil kullaniyorum yinede catliyorum ama en azindan nemlenince kasinti geciyor ve kesinlikle geri donusu yok bu benim ikinci hamileligim ilkinden olanlar beyaz halde duruyorlar :)

14
14.haftada sol kaburgamın altına kramp gerilme çekilme gibi bir şey oluyor, ağrı yok,normalmi bu durum?

kızlar şimdi bebek banyosu videoları izliyordum da
bizde 2 tane olacak karnı aç yıkayın diyor üşütmeden hızlıca sonra emzirin falan
yalnız nasıl başaracağız bunu bir süre sonra oturuyordur değil mi
ilk 1 2 ay yardım alacağım ben sonra yalnızım
yavaştan korkmaya başladım

Sizi tedirgin etmek istemem ama muhakkak birinin yardimina ihtiyaciniz olacak, en azindan 3 ay. Hele premature dogarsa cok daha zor oluuor, insallah zamaninda dogumlariniz olur. Benim bebekelrim cok kucuk dogmustu ve emzirememistim , surekli sagdim 3 saatte bir, o bile cok zor oluyor, gece 3 de beslemeye kalkiordum, onceden sagdigim sutleri hemen isitiyorum, once altlarini degistirip sonra besliyorduk, en az iki kisi olarak. Sonra uyutma sureci toplamda 1 saati buluyor, birde sagma isi ayri 20 dk da o , 1.5 saat, 6 da bir daha beslemem lazim hepi topi arada 1 saat uyuyabiliordum bazen hic, bu dongu gunun her 3 saatinde bir devam ediyordu.ama zaman cabuk geciyor , hepsi gelip geciyor, Allah saglik versin .

Benim de belim kasiklarima doğru kaşıntı var.gerçi belki erken ama zaten yeterince kilo alıp vermekten çatlakların var daha fazla olmasın diye erken basladim
Hadi ya, badem yağı kullanmayayım o zaman çok sağol... en iyisini yapmışsın, çatlaksız sağlıkla doğuralım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…