- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.741
Goz damarlari gelismeden dogmalariymis. Teshisi de tedavisi de zorlu bir surec.Öncelikle gözün aydın. Çok sevindim eve gelmelerine. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin her ikisinede. Rop teşhisi demişsin. O nedir ki? Geçmiş olsun onun için de
Merhaba anneler.. Bende sizdenim.. Allah nasip ederse 33 u bitirdik artk şubatta kavuşmayı planlıyoruz.. Yeni gordm sayfayı yazaym dedm :)
maşallah, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahmerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
merhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
Yaaa hayirli olsun ne guzel 2 prenses geliyoomerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
maşallah prenseslere annesimerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
Cnm bi kac takim kiyafette alsaydin keske. Ya ivir zivirina girince o kdr cok sey var ki tirnak makasiydi burun aspratoruydu emzikleri gogus ucu gogus kremi. Pisik kremleri. Bitti heralde artik diyorum ama hep bisey eksikBebek haberlerini okudukça nasıl mutlu oluyorum :) Böyle şeylerin ayrımı olmaz belki ama ikiz annesi olduğumuz için çok şanslıyız çok şükür Allah'a :)
Bu arada size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Dün internetten artık bir iki başlayayım dedim ufak tefek şeyler almaya. Şu an için aldıklarım şunlar;
Elektrikli süt pompası
Süt saklama poşeti
Bi paket 80 li yenidoğan bezi
4 paket yenidoğan ıslak mendili
Bebek çamaşır deterjanı
Bebek şampuanı
4 lü biberon seti
Bu kadarı bile 400 tl ye mal oldu yaklaşıkŞu an için en acil diyebileceğiniz aklınıza gelen eksik varsa nolur fikirlerinize ihtiyacım var çünkü alışverişe hiç mi hiç vaktim yok...
Canım kıyafetleri var aslında ikişer takım, anneanneleri de alıcak onları o yüzden şimdilik girmedim ona. Evet ıvır zıvır hiç mi hiç bitmiyorCnm bi kac takim kiyafette alsaydin keske. Ya ivir zivirina girince o kdr cok sey var ki tirnak makasiydi burun aspratoruydu emzikleri gogus ucu gogus kremi. Pisik kremleri. Bitti heralde artik diyorum ama hep bisey eksik
snn neydi cnm?maşallah, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Ben aldim canm bilmiyorum ki bizim akraba gecen gun dogum yapti ertesi gun hastnye gttk emzik emiyodu bebek bilmem ben eczaneye gitmisken almistim. Daha sonrada alabilirsinCanım kıyafetleri var aslında ikişer takım, anneanneleri de alıcak onları o yüzden şimdilik girmedim ona. Evet ıvır zıvır hiç mi hiç bitmiyorburun aspiratörü aklıma geldi ama şimdilik emzik almasam diyorum, daha çok küçükler ne de olsa, lazım olur mu ki dersin?
evet haftamız aynı, benim biri erkek diğeri kızsnn neydi cnm?
haftamiz ayni.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne guzelmerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
Maşallah size prensler geliyor demek ne mutlumerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
dr ilk bakarken birini erkege benzetti sonra biri kesin digeri %50 dedievet haftamız aynı, benim biri erkek diğeri kız
amin cnm cumlemizin :) hep once saglik dedim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne guzel
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallahmerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?