- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.761
amin Allah razi olsn.:) cumlemizin.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah
Benim de dün gece karnimin altında baya bi sancı oldu bekledim gecti sonra.yalancı kasilmadir diye düşündüm.yarin kontrol var sorcam doktora.senin de yalsnci kasilmadir diye düşünüyorum yoksa gerçek dogum sancısı duzenli araliklarla oluyormuş.Kizlar dogum sancisi tek tarafli olurmu ki dun aksm uykumdan uyandim sag kasgm ve belim fena halde agriyodu dogm sancisi olsa iki tarafli olur diye dusundum yanlismiyim
Gidince bizede haber ver cnmBenim de dün gece karnimin altında baya bi sancı oldu bekledim gecti sonra.yalancı kasilmadir diye düşündüm.yarin kontrol var sorcam doktora.senin de yalsnci kasilmadir diye düşünüyorum yoksa gerçek dogum sancısı duzenli araliklarla oluyormuş.
Tama cnm haberdar aderimGidince bizede haber ver cnm
bende doktora gittiğimde 12. haftada bir kesin erkek dedi, kıza %80 dedi, 17 haftada gittik kesin biri erkek biri kız dedi,dr ilk bakarken birini erkege benzetti sonra biri kesin digeri %50 dediannemin gördüğü tum ruyalar bosa çıkmış oldu boylelikle
kişisel bilgilerinden cnm.Kızlar bu hamilelik takvimini nasıl koyuyoruz profilimize?aranızda serklaj yaptıran var mı ikiz gebelikte bunun yapılma oranı ne acaba ya?haftaya dr'um vajinal muayene yapacağım dedi.böyle bişey der diye aklım çıkıyor ya
Kizlar dogum sancisi tek tarafli olurmu ki dun aksm uykumdan uyandim sag kasgm ve belim fena halde agriyodu dogm sancisi olsa iki tarafli olur diye dusundum yanlismiyim
kişisel bilgilerinden cnm.
Bende o fitilden kullanıyorum ve aynı bahsettiğin gibi beyaz kalıntılar oluyor vücut eritemediği kısmı atıyor bencecanım bişi sorucam
sen kullanıyordun dimi progestan fitil??
gece 1 tane yerleştirip yatıyorum her idrara kalktığımda ertesi gün öğlene kadar beyaz kalıntılar çıkıyor
sende de öyle mi
kontrolüm cumartesi soracağım ama.
Bendede oylepozisyon değiştiğinde ya da fitilini kullanınca geçiyorsa yalancı sancıdır dedi doktor
kasık ağrım oluyor nst ye ağrı için bağlanıyorum çıt yok çok şükür
Bende kullanıyorum fitilden sizdende akıntılı sekilde mi geliyor beyaz kalıntilar benim öyle geliyorBende o fitilden kullanıyorum ve aynı bahsettiğin gibi beyaz kalıntılar oluyor vücut eritemediği kısmı atıyor bence
Ne güzel allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin benimde iki kızım olacak inşallahmerhaba guzel anneler,muayeneden geldik,şükür cinsiyetlerini öğrendik,iki kizim oluyormuş
Ben hem jel hem progestan ağızdan alıyorum dediginiz gibi.aynı akıntı geliyorEvet akıntılı bir şekilde(ama çok yoğun değil)daha çok idrarda görüyorum.sabah ve ilk bir kaç saat. sonrası az şekilde akıntı.
Bende o fitilden kullanıyorum ve aynı bahsettiğin gibi beyaz kalıntılar oluyor vücut eritemediği kısmı atıyor bence
Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?Ben hem jel hem progestan ağızdan alıyorum dediginiz gibi.aynı akıntı geliyor
evet kullaniyordum,drum bugun biraktirdi cok şükür:) o kalıntılar fazlalik cnm korkmana gerek yok hatta uzerine az gez ki cok birikmesin,bn de birikince acayip şişkinlik yapiyordu.canım bişi sorucam
sen kullanıyordun dimi progestan fitil??
gece 1 tane yerleştirip yatıyorum her idrara kalktığımda ertesi gün öğlene kadar beyaz kalıntılar çıkıyor
sende de öyle mi
kontrolüm cumartesi soracağım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?