- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.781
hyr cnm uzun bir tüpün icinde akiskan bisey bahsettigimiz,druna sorup ona gecebilirsin ama bnce oral yolla almak daha iyi.digeri mide bulandirici.Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştirilir ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
Allah razi olsn insallah :) ohh kizlarin yili olck galiba,oyle derler yaNe güzel allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin benimde iki kızım olacak inşallah
evet sizin dediginiz Hap hem ağızdan hemde alttan alınıyor.Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
ay evet benimde öyle sorun degil ozamanEvet akıntılı bir şekilde(ama çok yoğun değil)daha çok idrarda görüyorum.sabah ve ilk bir kaç saat. sonrası az şekilde akıntı.
Merhaba, ben belirttiğin şekilde kullanıyorum. 200 mg normalde ağızdan alınanı vajinal kullanıyorum geceleri bir tane. Vajinal daha etkili oluyormuş ve yan etkileri azalıyormuş, doktorum söylemişti. Günde 3 kullanıyordum, 15. haftadan sonra bire indirdik.Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
Evet canım progestan hem fitil hem hap olarak kullanılıyorBen progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
İleri itemesen de o ilerliyor vajina yolunda canım. Ben ağızdan almayı hiç düşünmedim korkunç baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bende.Bende inanılmaz zorlanıyorum içeri çok itememe durumu bende de var ama yapabilirliğim bu kadar.Dr vajinal kullanacaksın deyince ağızdan alsam olur mu diyemedim ama bu sefer soracağım.göğüslerimde de şişlik yaptı sanki
Umarım doğru yapıyorumdur bazı şeyleri.ne zormuş ikiz gebelik daha yolu yarılamadık bile tonla vitamin fitil filan.İleri itemesen de o ilerliyor vajina yolunda canım. Ben ağızdan almayı hiç düşünmedim korkunç baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bende.
Merhaba, ben belirttiğin şekilde kullanıyorum. 200 mg normalde ağızdan alınanı vajinal kullanıyorum geceleri bir tane. Vajinal daha etkili oluyormuş ve yan etkileri azalıyormuş, doktorum söylemişti. Günde 3 kullanıyordum, 15. haftadan sonra bire indirdik.
Kesinlikle öyle, sonu değecek inşallah ^_^Umarım doğru yapıyorumdur bazı şeyleri.ne zormuş ikiz gebelik daha yolu yarılamadık bile tonla vitamin fitil filan.
İnşallah arkadaşım...Kesinlikle öyle, sonu değecek inşallah ^_^
Vajinal kullandığında o etkiler en en aza iniyor demişti doktorum. Bende hiç yan etki yapmadı vajinal kullanınca. Bahsettiğin yan etkiler ağızdan alınca çok oluyormuş. Senin uyku halin hamileliktendir :)feci bir uyku hali ve baş dönmesi yan etkisiymiş
alttan alınca da bunlar etkili mi ki?
gece alttan alıyorum sabah uyanmak istemiyor canım
Ben ağızdan alıyorum sersem ve uyku yapıyor hatta bazen gözüm açık ama beyin uyur vaziyette oluyorum.afedersiniz salak gibi oluyorumVajinal kullandığında o etkiler en en aza iniyor demişti doktorum. Bende hiç yan etki yapmadı vajinal kullanınca. Bahsettiğin yan etkiler ağızdan alınca çok oluyormuş. Senin uyku halin hamileliktendir :)
sonuclar temız canım sukur yarın oglen gelıyoz kızlarımla evımıze 19 gun oldu sukur oglen taburcuyuz 2 kılo oldular sorunumuz kalmadı evde bakıma dıkkt etcez darısı bekleyenlere doguranlara olsun ınsllhhhhhinşallah sütünde bişi çıkmaz misler gibi emzirirsin :). ne güzel bişi ya bende bebek çok özlemişim bekliyoruz sabırsızlıkla. nasıl olacak büyüyecekler hiç düşünmüyorum :) sadece sevdiğimi düşünüyorum. ikisini aynı anda emzirenler var yapılabilimi bilmiyorum ama ben denemeyi düşünüyorum. bir sürü süt saklama kabı aldım olmadı sağıp birini biberonla beslerken diğerini emzireyim diyorum zor valla :))))
ah canım hayırlı olsun hadi gözün aydın kavuştun kuzularına sonunda. allah birdaha ayırmasın. rop duydum minik bebeklerde olabiliyomuş çok geçmiş olsun.
ohh gozun aydin taze annesonuclar temız canım sukur yarın oglen gelıyoz kızlarımla evımıze 19 gun oldu sukur oglen taburcuyuz 2 kılo oldular sorunumuz kalmadı evde bakıma dıkkt etcez darısı bekleyenlere doguranlara olsun ınsllhhhhh
gozun aydın canımmmm nasıl bı duygu yarın bende tadıcam ınsllh taburcuuz 19 gunde bız yattık ıkısıde 2 kılo sorunumuz kalmadı sukur hyrla yarın oglen evdeyız senın kuzular nasıllr darısı bekleyenlere olsun ınsllhMrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis
darısı sana kuvezsız ınsllh canımmmm cok sagol heycandan uyuyamadım vallaha uyuyamıyomda :)))ohh gozun aydin taze anne
Evet ağızdan alındığında çok çok ağır bir ilaçmış. Doktoruna danış istersen vajinal devam et, ben çok rahatım.Ben ağızdan alıyorum sersem ve uyku yapıyor hatta bazen gözüm açık ama beyin uyur vaziyette oluyorum.afedersiniz salak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?