2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştirilir ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
hyr cnm uzun bir tüpün icinde akiskan bisey bahsettigimiz,druna sorup ona gecebilirsin ama bnce oral yolla almak daha iyi.digeri mide bulandirici.

Bende inanılmaz zorlanıyorum içeri çok itememe durumu bende de var ama yapabilirliğim bu kadar.Dr vajinal kullanacaksın deyince ağızdan alsam olur mu diyemedim ama bu sefer soracağım.göğüslerimde de şişlik yaptı sanki

Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
Merhaba, ben belirttiğin şekilde kullanıyorum. 200 mg normalde ağızdan alınanı vajinal kullanıyorum geceleri bir tane. Vajinal daha etkili oluyormuş ve yan etkileri azalıyormuş, doktorum söylemişti. Günde 3 kullanıyordum, 15. haftadan sonra bire indirdik.

Ben progestan 200 mg ağızdan alıyorum. Bu progestan 200 mg alttan da yerleştiriliyormus ama ben yapamadım. fitil dediğiniz bu mu?
Evet canım progestan hem fitil hem hap olarak kullanılıyor

İleri itemesen de o ilerliyor vajina yolunda canım. Ben ağızdan almayı hiç düşünmedim korkunç baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bende.

İleri itemesen de o ilerliyor vajina yolunda canım. Ben ağızdan almayı hiç düşünmedim korkunç baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bende.
Umarım doğru yapıyorumdur bazı şeyleri.ne zormuş ikiz gebelik daha yolu yarılamadık bile tonla vitamin fitil filan.

feci bir uyku hali ve baş dönmesi yan etkisiymiş
alttan alınca da bunlar etkili mi ki?
gece alttan alıyorum sabah uyanmak istemiyor canım

feci bir uyku hali ve baş dönmesi yan etkisiymiş
alttan alınca da bunlar etkili mi ki?
gece alttan alıyorum sabah uyanmak istemiyor canım
Vajinal kullandığında o etkiler en en aza iniyor demişti doktorum. Bende hiç yan etki yapmadı vajinal kullanınca. Bahsettiğin yan etkiler ağızdan alınca çok oluyormuş. Senin uyku halin hamileliktendir :)

Vajinal kullandığında o etkiler en en aza iniyor demişti doktorum. Bende hiç yan etki yapmadı vajinal kullanınca. Bahsettiğin yan etkiler ağızdan alınca çok oluyormuş. Senin uyku halin hamileliktendir :)
Ben ağızdan alıyorum sersem ve uyku yapıyor hatta bazen gözüm açık ama beyin uyur vaziyette oluyorum.afedersiniz salak gibi oluyorum

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım... 13 haftalık ikizlere hamileyim 6.haftadan beri progestan kullanıyorum. 100 .com. günde iki defa ağızdan alıyordum. Geçen hafta dr.â gittiğimde bu kutu bittiğinde 200 mg.olana geçme mi ve fitil olarak kullanmamı istedi. Ben çok korktum bilemedim 1haftadır heryeri okuyorum bir sakıncası olur mu diye burdakileri okuyunca rahatladım. Dün diğer kutu bitti bugün fitil olarak kullanıcam ama hala korkuyorum. Benim mide bulantılarımı azaltmıştı hap olarak umarım böyleyken de etki eder

sonuclar temız canım sukur yarın oglen gelıyoz kızlarımla evımıze 19 gun oldu sukur oglen taburcuyuz 2 kılo oldular sorunumuz kalmadı evde bakıma dıkkt etcez darısı bekleyenlere doguranlara olsun ınsllhhhhh

Mrb kizlar. Sukur ikimci kizimi da aldim. Biri 23 digeri 39 gun kuvezde kaldi. Once gelen tombik bile oldu masallah. Bu arada minik kizimin gozunde rop teshisi konuldu. Aklinizda bulunsun 2.5 kg altindaki bebekler risk grubundaymis
gozun aydın canımmmm nasıl bı duygu yarın bende tadıcam ınsllh taburcuuz 19 gunde bız yattık ıkısıde 2 kılo sorunumuz kalmadı sukur hyrla yarın oglen evdeyız senın kuzular nasıllr darısı bekleyenlere olsun ınsllh

Ben ağızdan alıyorum sersem ve uyku yapıyor hatta bazen gözüm açık ama beyin uyur vaziyette oluyorum.afedersiniz salak gibi oluyorum
Evet ağızdan alındığında çok çok ağır bir ilaçmış. Doktoruna danış istersen vajinal devam et, ben çok rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…