- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.801
Canım hiç korkma, vajinal kullanınca çok daha faydalı progestan ben gebeliğin başından beri öyle kullanıyorum 200 mg ve hiç yan etkisi olmadı. Tam tersi ağızdan çok fazla yan etki yapıyor. Vajinal aldığında direkt rahime etki ettiği için bebeği daha rahat koruyup düşüğü önlüyormuş. İlk başlarda atarken zor geliyordu bana ama sonradan alıştım iki saniyemi almıyor bile :) Sadece aman hijyene dikkat mikrop kapmayalım durduk yere :))Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım... 13 haftalık ikizlere hamileyim 6.haftadan beri progestan kullanıyorum. 100 .com. günde iki defa ağızdan alıyordum. Geçen hafta dr.â gittiğimde bu kutu bittiğinde 200 mg.olana geçme mi ve fitil olarak kullanmamı istedi. Ben çok korktum bilemedim 1haftadır heryeri okuyorum bir sakıncası olur mu diye burdakileri okuyunca rahatladım. Dün diğer kutu bitti bugün fitil olarak kullanıcam ama hala korkuyorum. Benim mide bulantılarımı azaltmıştı hap olarak umarım böyleyken de etki eder
Canım hiç korkma, vajinal kullanınca çok daha faydalı progestan ben gebeliğin başından beri öyle kullanıyorum 200 mg ve hiç yan etkisi olmadı. Tam tersi ağızdan çok fazla yan etki yapıyor. Vajinal aldığında direkt rahime etki ettiği için bebeği daha rahat koruyup düşüğü önlüyormuş. İlk başlarda atarken zor geliyordu bana ama sonradan alıştım iki saniyemi almıyor bile :) Sadece aman hijyene dikkat mikrop kapmayalım durduk yere :))
Canım eğer 200 mg olanı ağızdan alsan daha çok etkisini hissedersin alttan almak en azından etkisini azaltır korkmaMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım... 13 haftalık ikizlere hamileyim 6.haftadan beri progestan kullanıyorum. 100 .com. günde iki defa ağızdan alıyordum. Geçen hafta dr.â gittiğimde bu kutu bittiğinde 200 mg.olana geçme mi ve fitil olarak kullanmamı istedi. Ben çok korktum bilemedim 1haftadır heryeri okuyorum bir sakıncası olur mu diye burdakileri okuyunca rahatladım. Dün diğer kutu bitti bugün fitil olarak kullanıcam ama hala korkuyorum. Benim mide bulantılarımı azaltmıştı hap olarak umarım böyleyken de etki eder
Vajinal olarak crinone jel kullanıyorum o yüzden bunu mecbur ağızdan alıyorum.jelı birakyirinca belki ağızdan aldirirEvet ağızdan alındığında çok çok ağır bir ilaçmış. Doktoruna danış istersen vajinal devam et, ben çok rahatım.
Vajinal kullandığında o etkiler en en aza iniyor demişti doktorum. Bende hiç yan etki yapmadı vajinal kullanınca. Bahsettiğin yan etkiler ağızdan alınca çok oluyormuş. Senin uyku halin hamileliktendir :)
Gebelik takvimime bakma tutturamadım onu aynı haftadayız :) Ben de aynı şeyi eşime söyledim geçenlerde hissedemiyorum çok yavaşlar filan diye moralimi bozmuştum bayağı. Ama şimdi eski hallerine döndüler. Hiç takma onlar bazen hareketli bazen daha az hareketli olacaklar.Slm kızlar 24.haftamdayım üç gün önce bebeklerimin hareketleri birden yavaşladı kıpır kıpır lardı şimdi yine hissediyorum ama daha az normalmidir bu durum doktora gitmelimiyim
Kızlar günaydın, hamilelikte vücudunun herhangi bi yerinde ben çıkan var mı acaba? Dün sağ göğsümün altında iki tane kahverengi et benine benzer bi şey fark ettim, yoktu daha önce. Endişelendim ben de biraz. Belki çıkan doktoruna soran vardır diye size danışayım dedim, daha çok var muayene günüme çünkü.
Gebelik takvimime bakma tutturamadım onu aynı haftadayız :) Ben de aynı şeyi eşime söyledim geçenlerde hissedemiyorum çok yavaşlar filan diye moralimi bozmuştum bayağı. Ama şimdi eski hallerine döndüler. Hiç takma onlar bazen hareketli bazen daha az hareketli olacaklar.
sonuclar temız canım sukur yarın oglen gelıyoz kızlarımla evımıze 19 gun oldu sukur oglen taburcuyuz 2 kılo oldular sorunumuz kalmadı evde bakıma dıkkt etcez darısı bekleyenlere doguranlara olsun ınsllhhhhh
Merhaba ikiz anneleri, gebeliğimin 21. haftasındayım tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım şu ana kadar 10 kilo aldım 51 ile başladım 61 kiloyum çok hızlı ilerliyorum,yediklerime de dikkat ediyorum ama...benim gibi kilo alan varmı.
Merhaba canım, bende 21 haftalık gebeyim tüp bebek tedavisiyle ikiz bebeklerim olacak inşallah, benimde vücudumda boynumun iki yanında bir sürü benler çiller belirdi hatta elimin yüzünde çiller oluştu, ben bu oluşumları tüp bebek tedavisi sırasında aldığım ilaçlara bağladım ama bilemiyorum, internette biraz araştırdım lekelerden bahsediyor doğumdan sonra geçer diyor ama benler geçmez bence
Cnm bugün gittim doktora sordum tek taraflı kasık ağrısını normal dedi sürekli vebelli araliklarla olursa arayin dediGidince bizede haber ver cnm
Sagol cnmCnm bugün gittim doktora sordum tek taraflı kasık ağrısını normal dedi sürekli vebelli araliklarla olursa arayin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?