2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Slm kızlar 24.haftamdayım üç gün önce bebeklerimin hareketleri birden yavaşladı kıpır kıpır lardı şimdi yine hissediyorum ama daha az normalmidir bu durum doktora gitmelimiyim

Her gün degisebiliyormus hareketleri. Mesela simdi azsa aksama cosabiliyorlar:) benimkiler de bazen birisi cok hareketleniyor bazen digeri. Istersen doktoruna sor arayıp icin rahat eder. Ama bir sorun yoktur
14.haftam bitiyor, bebek hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz?

Tam olarak 14+5 ti. Bir sey kayar gibi oluyordu. Kelebek kanar cirpiyor gibi bir his icinde. Herkes farkli zamanlarda hissediyor kiloyla da alakasi varmia

16+4 teyim ve geçenlerde seyirme gibi hissettim.bugünde alttaki minnoş pıt diye bi dokunuş yaptı
Artık ayırt edebiliyorum

Saol canım çok şükür bugün eski haline döndüler

Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.

Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.
Rabbim kuzuna inşallah hemencecik iyileşir.eşin de inşallah daha güzel bir iş bulur Rabbim evlatlarınızla bol bereketli rızik nasip edecek bundan emin ol.

Ben kızıma hamileyken et beni çıkmıştı hatta bi kaç yerde. Doğurduktan sonra yaktrdım

34+2yim ve dün itibariyle iişi yani okulu bıraktım. 1hafta daha çalış deseler çalışamazmışım. İyi çalıştm bu haftaya kadar. İkiz hamilelerde en merak ettiğim kaçıncı haftaya kadar çalıştıkları. Çünkü 33den sonra hamilelik ağırlaŞıyor. 2gündürde çok daha ağır ve kötüyüm. Nerdeyse yürüyemiyorum. Yani ayakta çok az kalabiliyorum. İyice kötüye gidiyorum. Nasıl 1ay dayanacağım? Dra kalsa 38sonu sezetyana alalm diyo.. daha ihtiyaçlarmz tam bitmemşti. Biberon almadk. Gözüm yemiyo dışarı çıköaya internetten cam yenidoğan biberon sipariş ederm herhalde. Evimde çok pis dağınık. Hiç bişy yapamıyorum. Çok kötüüüü
...çalışanlar kaça kadar çalıştılar? Vallahi 35-36ya kadar çalışabilenlere helal olsun

benim doktorum 24 sonrası rapor verme taraftarı, nasıl çalıştınız 34e kadar helal olsun. ama zaten benim doktor 34 te falan alacak sezeryanla. tek kese ikizleri ya risk büyükmüş. her biri iki kilo olsun tamam dedi. bebişleriniz kaç kilo merak ettim.

bnm 19.haftam ve bn hala bisey hissetmiyorum yada benzetemiyorum anlamadim
Canim Bende bugun 22. Haftaya girdim 17. Haftada icimde birsey kayar gibi kanat cirpmasi gibiydi sonra bi kesildi 20 ve 21.de goz seyirmesi gibi ara ara oluyor ama dr.a gittigimde bundan sonra daha net olarak baslar hersey yolunda demisti panik yapmamaya çalışıyorum ayrica ılk hamileligim belki ben anlayamıyorum yada her bebek ayni olacak hep kipirdayacaklar die bisey yok diyerek kendimi telkin ediyorum bi terslik yoktur merak etme icini rahat tutmaya calis

Vardir bi hayır belki yeni ve daha hayirli kapilar acilacak sizlere biraz zor olur bebekler iyi olsun geçici seyler uzulmeyin allah yardim edecektir

Kızlar bende bebek hareketlwrini ne zamam hissederiz diye sorcaktım dr 19.haftadan sonra hissedetsin ilk gebelik oldugu icin dedi ama benim görümcem hissetmen lazım dedi sinir etti beni

Ben kızıma hamileyken et beni çıkmıştı hatta bi kaç yerde. Doğurduktan sonra yaktrdım
Çok ilginç yaa, oluyor demek ki. Ben de korkmuştum Allah korusun kötü bir şeyin habercisi mi diye, çok teşekkür ederim.

Canım maşallah cidden sen çok bile dayanmışsın. Benim doktorum resmi gebelik izni ikizlerde 30. haftada başlar dedi. Ben de zorlamayı düşünmüyorum 30'da çıkıcam iznime kısmetse, 36'da sezaryene almayı düşünüyor benimki. Sen bence iyi yapmışsın artık çıkmakla izne. Eksikler konusunda ben de daha hiç bir şey almadım desem yeridir çıkamıyorum. İnternetten ıbır zovırşaronı söyleyebilirsin ben e-bebekten daha dün aldım işte 4lü biberon seti bi paket bez süt pompası vs. Evlerin pisliğine gelince hiç sorma gitsin Annem ya da teyzemler haftada bir geliyor temizlemeye sağolsunlar benim ama kendi yaptığın temizlik gibi olmuyor asla. Bir hafta içinde de illaki pisleniyor yapamıyorum, sen de boşver bebeklerimizden kıymetli değil.
Doktorun 38 sonu demiş demek ki bebeklerin durumu iyi ama çok uzun ikizlerde sanki 38 Ama tabi içerde ne kadar dururlarsa o kadar iyi...

Cnm Allah yardim etsin 38 sonuna kadar. Neden o kdr gec aliyorki acaba

masallah sana cnm :) bnm drum da 28-30dan sonra rapor yazarim dedi.ki bnde o kadar zorlamak istemem kendimi.Ne zmn alir onu soylemedi ama sanirim 36dan fazla tutmaz bnm drum da.

Kilolarımız biri 2200 diğeri 2300.. şimdi toplamda 5olmuşlardr...napalım çalışmk zorundaydm :-( zaten epey ücretsz alcam.. bizim izinlerimiz arttırılmalı kesinlkle.. teke hamile kalanlar rahat rahat çalışırken bizler ne çekiyoz..

maşallah onlara güzel büyümüşler canım. evet gerçekten ikiz gebelik izinleri daha uzun olmalı ben şimdiden yoruluyorum

Cnm Allah yardim etsin 38 sonuna kadar. Neden o kdr gec aliyorki acaba
Bizimkiler ikiz olduğu için zaten haftasından daha küçük oluyorlar o yüzden 34-35gibi almak geeçektende mantıklı değil. Bende burdaki 34-35te alanların drlarını merak ediyorum.niye öyle erken aldıklarını? Çocuğun emme refleksi bile oluşmamş olabiliyor. Neyin acelesi yani? Benm drum gelişimlerini tamamlamaları önemli dedi. Erken gelmezse 38sonu alırmş.benm gönlümde 37var. 37.haftada en erkende 36.haftayı geçirdkten sonra doğurmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…