2017 de İkiz Annesi Olucaklar

zaten 30. haftadan itibaren resmi izin başlıyor ikizlerde rapora gerek yok canım.
Gecen ay bi arkadas 32de ayrildi bana 32den once ayrilirsan iznin yanar falan dedi bn de daha oyle arastirmadim,ona guvenerek dedim oyle
sadece toplamda 16hafta iznimiz var onu biliyorum.. ha bide +2 ikiz oldugu icin.

Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.
hayrlısı olsun belkı boylesı hyrlı rabbım beterlerınden saklasın canım bızde dun cıktık hastaneden ılk banyomuzu yaptık evde bıraz once sen mama felan kullanıyomusun canım doyduklarını nasıl anlıyosun ben dun gece 2 saate bı emzırmeye uyandırdım doymuyomu dıe 1 takvıye mama ıcırdım acaba gerek varmı doktor ver demıstı ama ben sdce anne sutu alsın lar ıstyrm

ay hadi çok şükür maşallah. bundan sonrası çarçabuk ilerler artık. darısı sorunsuz bir şekilde bizlere bekleyenlere olsun inşallah. artık buradan deneyimlerini paylaş bizimle :)
amın sagol canım benım darısı sızlere sorunsuzca ınsllh bız ılk evde banyomuzu yaptık bıraz once mısıl mısıl uyku uyuyoruz sımdılık dun ılk gecemızdı 2 saate bır emzırdım bıde mama takvıyeledım abah ettık sukur sorunsuzca ınsllh hep bole olurlr

Sorunsuz gidiyorsa gebelik ve bebeklerin kilo alimi da normalse zaten bekletiyor doktorlar. Ama tek yumurta olunca mecburen almalari gerekiyor kordonlari birbirine dolanabiliyor veya kilo alimlari dengesiz oluyor vs vs. Masallah seninkilerin durumlari da iyi hayirlisiyla gelsinler

Ne guzel canim ya sonunda seninle birlikteler masallah kizlarina Allah saglikli hayirli ömür versin :) boyle okuyunca cok heeycanlaniyorum bir an önce dogsunlar istiyorum

Her gün farklı bir sıkıntı yaşıyorum, 14.hafta bitiyor, simdi de aksamdan beri midem çok kotu, ateş gibi yanma, kazinma, sürekli yemek yeme isteği, artik doktoru aramaya utanıyorum, sizde de boyle sorunlar oldumu?

Her gün farklı bir sıkıntı yaşıyorum, 14.hafta bitiyor, simdi de aksamdan beri midem çok kotu, ateş gibi yanma, kazinma, sürekli yemek yeme isteği, artik doktoru aramaya utanıyorum, sizde de boyle sorunlar oldumu?
Canım ben de 10.haftaya girdim ve bende de sürekli bulantı yemek istediği var ama bulantidan bişey yiyemiyorum geceleri ateş basması oluyor

Rabbim bizlere de saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi :) demin arkadasa gittim,bebegi dunya tatlisi masallah kiz cocugu olunca bide yavrularimi dusundum durdum,muthis bir duygu,Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini,doganlari da bagislasin.
4aylik olmustu cadisi,aglarken bile sevesim geldi:)

Ilk kizim taburcu olurken 23 gunluktu. 2 gun sonra kontol dedi. Mama vermedim 2 gun. Sariligi artti. Dr. Hemen mama baslatti evolvia premature 3 kiloya kadar dedi. Masallah hizli kilo aldiriyor. Bir meme bir mama veriyorum simdi ama memede kesınlıkle doymiyorlar ustune 20ser cc mama aliyorlar. Ben artik saat kurmuyorum acikinca uyaniyorlar ve ikisi de ayni anda :) . Annem olmasa yapamam sanirim.

Ha birde gelisimi icin gun asiri banyo sonrasinda yagla dedi bize. Buyugum 3.5kg oldu
Ben 28 haftada heyet raporu ile isten ayrildim. Zaten 30 da dogum yaptm. Tansiyonum yuksek gidiyordu. Biberon konusunda tavsiyem lansinoh dogal akisli olan. Bebek cekmedikce gelmiyor ve bogulma riski azaliyor. Cok cesit denedim ve en iyisi bu.

Bunlar genelde herkeste olan sıkıntılar zaten:) biraz sabredin gececek 4. Ayda

Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.

rabbim yardıcınız olsun
herşeyde bir hayır vardır diye düşünün inallah daha iyi şartlara adımdır bunlar. sağlığınız daim olsun herşey olur inşallah.

her şerde bir hayır vardır derler hem bebekler kısmetleriyle gelirlermiş daha iyi bir iş olacaktır kötü düşünme. hayırlısı olsun.

oy maşallah :) inşallah hep böyle sakin sessiz olurlar. ablamız nasıl karşıladı kardeşlerini.

Ben 13haftadayım yanma kar bulantılar normalmiş dr.la konuştum olacak bunlar dedi bende bıkmıştım bu mide yamalarından yatamıyorum hiç elma ye sarı elma çok işe yarıyor. Kusmamak içinde suyu bir kerede değilde yudum yudum için

grassini kraker falan da bastırıyor.
bana en iyi gelen domates peynir ekmek arasıydı yazın. allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…