- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.841
cnm ozelde de ayni mi ? bnm ozel.zaten 30. haftadan itibaren resmi izin başlıyor ikizlerde rapora gerek yok canım.
Gecen ay bi arkadas 32de ayrildi bana 32den once ayrilirsan iznin yanar falan dedi bn de daha oyle arastirmadim,ona guvenerek dedim oylezaten 30. haftadan itibaren resmi izin başlıyor ikizlerde rapora gerek yok canım.
hayrlısı olsun belkı boylesı hyrlı rabbım beterlerınden saklasın canım bızde dun cıktık hastaneden ılk banyomuzu yaptık evde bıraz once sen mama felan kullanıyomusun canım doyduklarını nasıl anlıyosun ben dun gece 2 saate bı emzırmeye uyandırdım doymuyomu dıe 1 takvıye mama ıcırdım acaba gerek varmı doktor ver demıstı ama ben sdce anne sutu alsın lar ıstyrmTadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.
amın sagol canım benım darısı sızlere sorunsuzca ınsllh bız ılk evde banyomuzu yaptık bıraz once mısıl mısıl uyku uyuyoruz sımdılık dun ılk gecemızdı 2 saate bır emzırdım bıde mama takvıyeledım abah ettık sukur sorunsuzca ınsllh hep bole olurlray hadi çok şükür maşallah. bundan sonrası çarçabuk ilerler artık. darısı sorunsuz bir şekilde bizlere bekleyenlere olsun inşallah. artık buradan deneyimlerini paylaş bizimle :)
Bizimkiler ikiz olduğu için zaten haftasından daha küçük oluyorlar o yüzden 34-35gibi almak geeçektende mantıklı değil. Bende burdaki 34-35te alanların drlarını merak ediyorum.niye öyle erken aldıklarını? Çocuğun emme refleksi bile oluşmamş olabiliyor. Neyin acelesi yani? Benm drum gelişimlerini tamamlamaları önemli dedi. Erken gelmezse 38sonu alırmş.benm gönlümde 37var. 37.haftada en erkende 36.haftayı geçirdkten sonra doğurmak var
amın sagol canım benım darısı sızlere sorunsuzca ınsllh bız ılk evde banyomuzu yaptık bıraz once mısıl mısıl uyku uyuyoruz sımdılık dun ılk gecemızdı 2 saate bır emzırdım bıde mama takvıyeledım abah ettık sukur sorunsuzca ınsllh hep bole olurlr
Benim devlet ama özelde farklı olmaması gerekiyor. Bir soruştur istersen.cnm ozelde de ayni mi ? bnm ozel.
Canım ben de 10.haftaya girdim ve bende de sürekli bulantı yemek istediği var ama bulantidan bişey yiyemiyorum geceleri ateş basması oluyorHer gün farklı bir sıkıntı yaşıyorum, 14.hafta bitiyor, simdi de aksamdan beri midem çok kotu, ateş gibi yanma, kazinma, sürekli yemek yeme isteği, artik doktoru aramaya utanıyorum, sizde de boyle sorunlar oldumu?
Ilk kizim taburcu olurken 23 gunluktu. 2 gun sonra kontol dedi. Mama vermedim 2 gun. Sariligi artti. Dr. Hemen mama baslatti evolvia premature 3 kiloya kadar dedi. Masallah hizli kilo aldiriyor. Bir meme bir mama veriyorum simdi ama memede kesınlıkle doymiyorlar ustune 20ser cc mama aliyorlar. Ben artik saat kurmuyorum acikinca uyaniyorlar ve ikisi de ayni anda :) . Annem olmasa yapamam sanirim.hayrlısı olsun belkı boylesı hyrlı rabbım beterlerınden saklasın canım bızde dun cıktık hastaneden ılk banyomuzu yaptık evde bıraz once sen mama felan kullanıyomusun canım doyduklarını nasıl anlıyosun ben dun gece 2 saate bı emzırmeye uyandırdım doymuyomu dıe 1 takvıye mama ıcırdım acaba gerek varmı doktor ver demıstı ama ben sdce anne sutu alsın lar ıstyrm
Ha birde gelisimi icin gun asiri banyo sonrasinda yagla dedi bize. Buyugum 3.5kg olduhayrlısı olsun belkı boylesı hyrlı rabbım beterlerınden saklasın canım bızde dun cıktık hastaneden ılk banyomuzu yaptık evde bıraz once sen mama felan kullanıyomusun canım doyduklarını nasıl anlıyosun ben dun gece 2 saate bı emzırmeye uyandırdım doymuyomu dıe 1 takvıye mama ıcırdım acaba gerek varmı doktor ver demıstı ama ben sdce anne sutu alsın lar ıstyrm
Ben 28 haftada heyet raporu ile isten ayrildim. Zaten 30 da dogum yaptm. Tansiyonum yuksek gidiyordu. Biberon konusunda tavsiyem lansinoh dogal akisli olan. Bebek cekmedikce gelmiyor ve bogulma riski azaliyor. Cok cesit denedim ve en iyisi bu.34+2yim ve dün itibariyle iişi yani okulu bıraktım. 1hafta daha çalış deseler çalışamazmışım. İyi çalıştm bu haftaya kadar. İkiz hamilelerde en merak ettiğim kaçıncı haftaya kadar çalıştıkları. Çünkü 33den sonra hamilelik ağırlaŞıyor. 2gündürde çok daha ağır ve kötüyüm. Nerdeyse yürüyemiyorum. Yani ayakta çok az kalabiliyorum. İyice kötüye gidiyorum. Nasıl 1ay dayanacağım? Dra kalsa 38sonu sezetyana alalm diyo.. daha ihtiyaçlarmz tam bitmemşti. Biberon almadk. Gözüm yemiyo dışarı çıköaya internetten cam yenidoğan biberon sipariş ederm herhalde. Evimde çok pis dağınık. Hiç bişy yapamıyorum. Çok kötüüüü
...çalışanlar kaça kadar çalıştılar? Vallahi 35-36ya kadar çalışabilenlere helal olsun
Her gün farklı bir sıkıntı yaşıyorum, 14.hafta bitiyor, simdi de aksamdan beri midem çok kotu, ateş gibi yanma, kazinma, sürekli yemek yeme isteği, artik doktoru aramaya utanıyorum, sizde de boyle sorunlar oldumu?
Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.
Tadini cikaramiyoruz bir turlu. Allah sonunda hayir versin. Minik kuzumda ileri derece rop cikti acil ameliyat dediler. Sehir disina gotrdk simdilik tedavi verdi. Sevinelim derken esim isinden oldu.
amın sagol canım benım darısı sızlere sorunsuzca ınsllh bız ılk evde banyomuzu yaptık bıraz once mısıl mısıl uyku uyuyoruz sımdılık dun ılk gecemızdı 2 saate bır emzırdım bıde mama takvıyeledım abah ettık sukur sorunsuzca ınsllh hep bole olurlr
Ben 13haftadayım yanma kar bulantılar normalmiş dr.la konuştum olacak bunlar dedi bende bıkmıştım bu mide yamalarından yatamıyorum hiç elma ye sarı elma çok işe yarıyor. Kusmamak içinde suyu bir kerede değilde yudum yudum içinHer gün farklı bir sıkıntı yaşıyorum, 14.hafta bitiyor, simdi de aksamdan beri midem çok kotu, ateş gibi yanma, kazinma, sürekli yemek yeme isteği, artik doktoru aramaya utanıyorum, sizde de boyle sorunlar oldumu?
Ben 13haftadayım yanma kar bulantılar normalmiş dr.la konuştum olacak bunlar dedi bende bıkmıştım bu mide yamalarından yatamıyorum hiç elma ye sarı elma çok işe yarıyor. Kusmamak içinde suyu bir kerede değilde yudum yudum için
Evet evet bende öyle ekmek arası peynir yiyiyorum bütün gün ve çorba ama baharatsız ...baharatlardan uzak durmak en iyisi... amin hepimize...grassini kraker falan da bastırıyor.
bana en iyi gelen domates peynir ekmek arasıydı yazın. allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?