- 1 Ocak 2017
- 56
- 33
- 3
- 45
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.861
Acı yedikten sonra kusmuyor musun? Bildiğim kadarıyla yok ama yediklerin bebeklere gittiği için onları etkileyebilir. Bende çok severdim ama korkuma yiyemiyorum. Ben özenmemek için minnacık ısırıp bırakıyorum. Zaten midemi mahvediyor.
Ben 4 aydir evliyim , hamile değilim ama hayatta en çok istediğim şey ikiz bebeklerimin olmasi çok istiyorum çok ,Allah sizi korusun ,sağ salim kulağınıza almayı nasip etsin, bütün anneleri korusun Allahim,,,, sağ eliniz benim başıma ınşallah bende ikiz annesi olurumSelam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
senin bebişler de acı sevecek o zamanyok canım kusmuyorum.
kusmalarım 16. haftada bitti çok şükür.
yediğimin tadı direkt gidiyor mu bilmiyorum ama bazen acı yedikçe tekmeliyorlar sanki nutella yiyorum
mide yanmam oluyor ara ara ama acı yemediğim zaman da oluyor çok zorda kalınca şurup alıyorum ona da
İnşallah allah gönlüne göre verir. Ailende varsa olma olasılığın çok yüksek. genellikle kadının genlerinde varsa 35yaş üstü 2.hamilelikte oluyormuş. Ama benim ilk gebeliğim ve 35 yaş altıyım şans işi bu. Allah evlat isteyen herkese versin sanada versin. Annende değilde anneannende veya biraz daha geçmiş kadın akrabanda varsa yüksek şansın :)Ben 4 aydir evliyim , hamile değilim ama hayatta en çok istediğim şey ikiz bebeklerimin olmasi çok istiyorum çok ,Allah sizi korusun ,sağ salim kulağınıza almayı nasip etsin, bütün anneleri korusun Allahim,,,, sağ eliniz benim başıma ınşallah bende ikiz annesi olurum
Ben evin küçük çocuğuyum benden önce ikizlermis ama düşmüş annem diyor doktor görünce ağladı çünkü el kadarlarmis ve birbirlerine sarilmislar kanlar içindeymiş doktor temizlemis annem de yıllarca anlatdi, ablam ve abim evlendiler ikizleri olmadi ben çok isterim olsun bakalım daha 4 aydır evliyiz eşim her gün hamilesin diyorİnşallah allah gönlüne göre verir. Ailende varsa olma olasılığın çok yüksek. genellikle kadının genlerinde varsa 35yaş üstü 2.hamilelikte oluyormuş. Ama benim ilk gebeliğim ve 35 yaş altıyım şans işi bu. Allah evlat isteyen herkese versin sanada versin. Annende değilde anneannende veya biraz daha geçmiş kadın akrabanda varsa yüksek şansın :)
Cnm akintin oyle olsa nolcak ki her hafta gitmiyomusun doktoruna ben gdym her gdsmdede suyuna bakiyo eger suyu azaliyosa alir zatenMrb sizlere tavsiyem 30ları bulmadan amniyon sıvı akıntı pedi almanız. Ben almadım zamanında şu karda kışta hastaneye koştuk ve her akıntıda da hastaneye koşmaktansa erkenden alın pedinizi. Ben araştrdım bütün eczaneleri medikallerede sordum henüz bulamadm. Şu karda kışta pedsiz kaldm. Hastaneye gttm ve 1ped verdiler şimdilik akıntım amniyon akıntısı değilmiş inş olmazda ama yinede insan şüpheleniyor.
Olur mu hiç? Amniyon akıntısı olur olmaz hemen dra gitmek lazım öyle basit değil.. her hafta gidiyorum ama 6günde dru görmüyorum. O 6gün ne yapacam??????netten araştrrsanz o sızıntının tehlikesini anlarsnzCnm akintin oyle olsa nolcak ki her hafta gitmiyomusun doktoruna ben gdym her gdsmdede suyuna bakiyo eger suyu azaliyosa alir zaten
Canım benm ben erken doğum ile kaybettim 18haftalikken bebeklerimi Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin canm benm inan bu daha zorBen 4 aydir evliyim , hamile değilim ama hayatta en çok istediğim şey ikiz bebeklerimin olmasi çok istiyorum çok ,Allah sizi korusun ,sağ salim kulağınıza almayı nasip etsin, bütün anneleri korusun Allahim,,,, sağ eliniz benim başıma ınşallah bende ikiz annesi olurum
Canım benm ben erken doğum ile kaybettim 18haftalikken bebeklerimi Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin canm benm inan bu daha zor
Mrb sizlere tavsiyem 30ları bulmadan amniyon sıvı akıntı pedi almanız. Ben almadım zamanında şu karda kışta hastaneye koştuk ve her akıntıda da hastaneye koşmaktansa erkenden alın pedinizi. Ben araştrdım bütün eczaneleri medikallerede sordum henüz bulamadm. Şu karda kışta pedsiz kaldm. Hastaneye gttm ve 1ped verdiler şimdilik akıntım amniyon akıntısı değilmiş inş olmazda ama yinede insan şüpheleniyor.
günaydın canım,yok canım kusmuyorum.
kusmalarım 16. haftada bitti çok şükür.
yediğimin tadı direkt gidiyor mu bilmiyorum ama bazen acı yedikçe tekmeliyorlar sanki nutella yiyorum
mide yanmam oluyor ara ara ama acı yemediğim zaman da oluyor çok zorda kalınca şurup alıyorum ona da
Amin cümlemize insallahAllah yardimciniz olsun sabrini ve mukafatini versin.. İnsallah acinizi dindirecek guzel saglikli evlatlariniz olur
kesinlikle katılıyorum, ben işe geldim ama nasıl dönerim bilmiyorum, hava çok kötü, ve yoğun kar varŞu havalarda idari izin vermemeleri ne acı
cok sukur arada nazlansada umursamıyo pek yoklar gıbı davranıyoz oda oyle yapıyo :) okula gıdıyo allahtan :) sukur ıyıler kontrolden geldık 200 gram almıs ıkı bebısımde ıyıler sukur ama annelere valla mama olmadan olmuyo doymuyolar cunku takvıye ıstıyolar bebklerher şerde bir hayır vardır derler hem bebekler kısmetleriyle gelirlermiş daha iyi bir iş olacaktır kötü düşünme. hayırlısı olsun.
oy maşallah :) inşallah hep böyle sakin sessiz olurlar. ablamız nasıl karşıladı kardeşlerini.
günaydın canım,
ben acıyı çok sevdiğimden, hamileliğin başından itibaren acı turşu biber özellikle tüketiyorum, benim bebişler severler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?