- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.881
masallh canım allah kuvetımızı artırsın bızde kontrolden geldık 200 gram almıs ıkısıde 3 gunde cok ıyı ddı doktor mamaya basladım bende 20 cc nekdr toz katıyosun canım ben 60 cc ye ıkı olcu koyuyorum cok gelıyo bıtırmıyolr saglımızda ıyı 9 gun snra goz muanemız var ınsllh bısey cıkmaz senın yavrununda allah sıfaını versın kuzum onlar nelere atlattılr bunlar vız gelır kuzulara ınsllhhhhhhhhhhhhh opuyorum sızı kokulu kokulu :)Ilk kizim taburcu olurken 23 gunluktu. 2 gun sonra kontol dedi. Mama vermedim 2 gun. Sariligi artti. Dr. Hemen mama baslatti evolvia premature 3 kiloya kadar dedi. Masallah hizli kilo aldiriyor. Bir meme bir mama veriyorum simdi ama memede kesınlıkle doymiyorlar ustune 20ser cc mama aliyorlar. Ben artik saat kurmuyorum acikinca uyaniyorlar ve ikisi de ayni anda :) . Annem olmasa yapamam sanirim.
saglıcakla dogsunlar annesı cok gyzel ıkız annesı olmak rabbım herkese yardım etsın bızede hyrlı dogumlar olr ınsllhNe guzel canim ya sonunda seninle birlikteler masallah kizlarina Allah saglikli hayirli ömür versin :) boyle okuyunca cok heeycanlaniyorum bir an önce dogsunlar istiyorum
amin inşallah canıminşallah canım:) acı yiyeceğim zaman pıt pıt hareketleniyorlar:) darısı başına..
Bende 25 haftalık olmama rağmen aşağı vuruyorlar sanki tekmeler aşağıdan çıkacak ama doktoruma sormuştum normal dedi ikiz olunca yer sıkıntısı biri çok aşağıda. Ama için rahat etsin bi görün doktora yada telfn ile görüşebiliyorsan sorACİL BAKAR MISINIZ KIZLARBu akşamüstünden beri bebeklerimden aşağıda olanın hareketleri iyice aşağı indi, resmen vajinamda hissediyorum tekmeleri. Doktoruma da ulaşamadım şu an sizce acile gitsem mi çok korkuyorum, var mı böyle bi şey yaşayan nolur bilgi verin
Canım çok sağol, şimdi doktorumu aradım da normaldir, bi şey olduğunu sanmıyorum ama sen yine de acile git bi istersen dedi. Ben de bir bir buçuk saat daha bekliyim diyorum sonra giderim geçmezse. İlk defa olunca korktum. Bu arada imzaya bakma sen o karıştı, benimkiler de 25 haftalık şu anda.Bende 25 haftalık olmama rağmen aşağı vuruyorlar sanki tekmeler aşağıdan çıkacak ama doktoruma sormuştum normal dedi ikiz olunca yer sıkıntısı biri çok aşağıda. Ama için rahat etsin bi görün doktora yada telfn ile görüşebiliyorsan sor
cok sukur arada nazlansada umursamıyo pek yoklar gıbı davranıyoz oda oyle yapıyo :) okula gıdıyo allahtan :) sukur ıyıler kontrolden geldık 200 gram almıs ıkı bebısımde ıyıler sukur ama annelere valla mama olmadan olmuyo doymuyolar cunku takvıye ıstıyolar bebkler
ACİL BAKAR MISINIZ KIZLARBu akşamüstünden beri bebeklerimden aşağıda olanın hareketleri iyice aşağı indi, resmen vajinamda hissediyorum tekmeleri. Doktoruma da ulaşamadım şu an sizce acile gitsem mi çok korkuyorum, var mı böyle bi şey yaşayan nolur bilgi verin
Selamlar , gule gule buyutun bebeklerinizi. Sadece emzirerek besliyorsaniz sutle doymazlar, cunku yeteri kadar ememezler cokmiucuk olduklari icin, sagarak vermeniz lazim, o zaman sutunuzde cogalir, saglikla buyusunler insallahcok sukur arada nazlansada umursamıyo pek yoklar gıbı davranıyoz oda oyle yapıyo :) okula gıdıyo allahtan :) sukur ıyıler kontrolden geldık 200 gram almıs ıkı bebısımde ıyıler sukur ama annelere valla mama olmadan olmuyo doymuyolar cunku takvıye ıstıyolar bebkler
Canım çok sağol, şimdi doktorumu aradım da normaldir, bi şey olduğunu sanmıyorum ama sen yine de acile git bi istersen dedi. Ben de bir bir buçuk saat daha bekliyim diyorum sonra giderim geçmezse. İlk defa olunca korktum. Bu arada imzaya bakma sen o karıştı, benimkiler de 25 haftalık şu anda.
Geçti neyse ki, ilk hamilelikten midir nedir her şeyden tedirgin oluyorum :/bende de oluyo ama sürekli değil. iki bebek olunca hele bide altlı üstlü duruyolarsa genelde herkes yaşıyo ama çok korktuysan bi git doktora sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu.
Ya bir sürü kişide oluyomuş canım rahatladım biraz valla, aklım çıktı akşam ilk defa olunca.Aynisini ben de bir iki haftadir yaşıyorum cok sık değil ama ilk olunca korktum doktora sordum. Sorun olmaz dedi asagida durdugu icinmis. Ikiz olunca normal yatarsan o yukari cikar dedi.
Çok üzüldüm.haftamız da aynı seninle şok oldum şuan.nasıl anladınız.allahım diğerine sağlık sıhhat versin kucağına almayı nasip etsinBenim ikiz bebeklerimden biri artik yoluna devam etmiyor
Canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah öbür bebeğine uzun ömürler versin noldu böyle ne dedi doktorun?Benim ikiz bebeklerimden biri artik yoluna devam etmiyor
Çok üzüldüm.haftamız da aynı seninle şok oldum şuan.nasıl anladınız.allahım diğerine sağlık sıhhat versin kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım benim.bizimde ilk haftalarda 1 hafta fark vardı aralarında dr.kaybolacak yüzde 90 dedi.2 hafta sonra gittiğimde fark 3 güne inmişti.dr.da çok şaşırmıştı.şimdide aralarında 3-4 gün oynuyor.bu ikiz gebelik iyi kötü hep sürprizlerle dolu.bir an önce iyice oynasalarda orada olduklarını bilsem diyorum.bende de benzer bir durumla karşılaşma korkusu çok.hep mi korkacağız biz böyleHic anlamadim belirti hic yok ustelik hareketlerini hissediyordum tabi hangisi ayirt edemiyordum. 2 haftada 1 dr kontrolum var bu hafta kontrolde cikti. Kaybolan ikiz sendromu. Benim ikizlerin arasinda 2 hafta fark vardi. Gec haftada kayboldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?