- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.901
Bende hiç rahat değilim hamile olduğumdan beri hep ni korku rüyalarım korkulu ne zaman rahat edecezAnladım canım benim.bizimde ilk haftalarda 1 hafta fark vardı aralarında dr.kaybolacak yüzde 90 dedi.2 hafta sonra gittiğimde fark 3 güne inmişti.dr.da çok şaşırmıştı.şimdide aralarında 3-4 gün oynuyor.bu ikiz gebelik iyi kötü hep sürprizlerle dolu.bir an önce iyice oynasalarda orada olduklarını bilsem diyorum.bende de benzer bir durumla karşılaşma korkusu çok.hep mi korkacağız biz böyle
Kızıma hamileyken sadece doğumdan korkmuştum güle oynaya bir hamilelik geçirdim.bunda hasta psikolojisinden çıkamıyorum 2 haftada 1 gidiyorum kontrole ama hep yüreğim ağzımdaBende hiç rahat değilim hamile olduğumdan beri hep ni korku rüyalarım korkulu ne zaman rahat edecez
Hafta sonu kalcama bi ağrı girdi resmen topalladım az daha acile gidiyorduk korkudan bugüne randevu aldım normalde cuma felan gidecektim.bende 2 hafta da 1 gidiyorum.bu de bulantilarim çok var sürekli yatıyorum ne zaman geçti sizin bulantilar resmen gün sayiyorum ha geçti ha geçecek diyeBende o haftalarda öyleydim,panik atağında vardı eskiden beri, korkulu rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyordum, hormonlarla ilgili, 15 haftadayım, simdi biraz daha iyi sayılırım, bu seferde başka sorunlar başlıyor, her gün farklı bir sorunla karsilasiyorsun, ikiz gebeliğin zorluklari
Ben uzun süreli bulantı yaşamadım.midede şişkinlik ve gaz 3 ay sonuna kadar sürdü nefes aldırmıyordu.sonra hafifledi.benimde uzun süre oturunca kalça kemiklerimde makata doğru ağrı başladı bu hafta.kendimi iyice dinliyorum offffHafta sonu kalcama bi ağrı girdi resmen topalladım az daha acile gidiyorduk korkudan bugüne randevu aldım normalde cuma felan gidecektim.bende 2 hafta da 1 gidiyorum.bu de bulantilarim çok var sürekli yatıyorum ne zaman geçti sizin bulantilar resmen gün sayiyorum ha geçti ha geçecek diye
Masallah kuzucklara. 50 cc ye ikinci olcegi tam doldurmuyorum. Benim sutum artik cekildi gibi. Tamamen mamaya donduk. Stresten oldu. Ama kuzularim masallah sakinler. Insallah seninkilerde bisey cikmaz. Bende opuyorum minnaklari.masallh canım allah kuvetımızı artırsın bızde kontrolden geldık 200 gram almıs ıkısıde 3 gunde cok ıyı ddı doktor mamaya basladım bende 20 cc nekdr toz katıyosun canım ben 60 cc ye ıkı olcu koyuyorum cok gelıyo bıtırmıyolr saglımızda ıyı 9 gun snra goz muanemız var ınsllh bısey cıkmaz senın yavrununda allah sıfaını versın kuzum onlar nelere atlattılr bunlar vız gelır kuzulara ınsllhhhhhhhhhhhhh opuyorum sızı kokulu kokulu :)
Ben hicbisey yiyemiyorum arabamız olsa ya da hastane yakin olsa inan hergün bende hastanede olacam o derece midem bulandıkca başıma ağrı giriyor çatlayacak gibiBenimde hala var,bazen yemek yememde sıkıntı olmuyor,bazen herşeyden tiksiniyorum,bende nerdeyse 3 günde 1 hastanedeyim, bir gün başım tutuyor, bir gün çarpıntı vs,hamilelik ten hormonlar yapıyor, benimde şikâyetlerim bitmiyor,eşimide bıktırıyorum,o da şaşırıyor bu nasıl hamilelik diye, ikiz gerçekten zor
Canım ultrason kağıdında kiloları yazıyor.Kızlar benim doktorum hiç kilolarını söylemiyor herşey normal diyor bi dahaki kontrol de sorucam sanırım
Bugün diyecem bişey yiyemedim imi çok halsiz olduğumu az biseyde hemen oguruyorumSeker ve tansiyonunu kontrol edin, seker düşmesi ve tansiyon düşmeside bas ağrısı yapar, çünkü bisey yiyemiyorsun, dr una danışın, belki serum falan verir, benim drum bana serum vermisti
Çok şükür veren Rabbime bunlar tatlı şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli devam etsin kucağımıza gelsinler.Bebeklerimiz için katlanacağız bu zorluklara,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Benim ikiz bebeklerimden biri artik yoluna devam etmiyor
Önceden zaten şu içebilir ördüm şimdi 1.5 lt yarısını anca iciyorum o da ilaclari içerkenAnlat durumunu serum takviyesi yaparlar belki, vücut susuz kalıyor çünkü, bol sıvı alabilmemiz lazim
Anladım canım benim.bizimde ilk haftalarda 1 hafta fark vardı aralarında dr.kaybolacak yüzde 90 dedi.2 hafta sonra gittiğimde fark 3 güne inmişti.dr.da çok şaşırmıştı.şimdide aralarında 3-4 gün oynuyor.bu ikiz gebelik iyi kötü hep sürprizlerle dolu.bir an önce iyice oynasalarda orada olduklarını bilsem diyorum.bende de benzer bir durumla karşılaşma korkusu çok.hep mi korkacağız biz böyle
Canım senin haftan benden ileride benim geçti şişkinlik ve yanmalarım ama özel bişey yapmadım.beslenme uzmanına gidiyorum kilo fazlam var çünkü yağsız hafif beslendikçe rahatladım.bana da refcon vermişti dr.ama kullanmak istemedimBu miğde yanması nasıl geçecek? uzun yıllardır miğdemde gastrit reflü var gebeliğimin ilk gününden beri de daha yoğun devam ediyor gaviscon şurup kullanıyorum ama onu da çok fazla içmek istemiyorum. Miğdesi yanan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Ayrıca idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıktı dr. monurol diye tek kullanımlık bir toz verdi o da beni ishal yaptı kötüyüm anlıycanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?