2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende hiç rahat değilim hamile olduğumdan beri hep ni korku rüyalarım korkulu ne zaman rahat edecez

Bende hiç rahat değilim hamile olduğumdan beri hep ni korku rüyalarım korkulu ne zaman rahat edecez
Kızıma hamileyken sadece doğumdan korkmuştum güle oynaya bir hamilelik geçirdim.bunda hasta psikolojisinden çıkamıyorum 2 haftada 1 gidiyorum kontrole ama hep yüreğim ağzımda

Bende o haftalarda öyleydim,panik atağında vardı eskiden beri, korkulu rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyordum, hormonlarla ilgili, 15 haftadayım, simdi biraz daha iyi sayılırım, bu seferde başka sorunlar başlıyor, her gün farklı bir sorunla karsilasiyorsun, ikiz gebeliğin zorluklari

Hafta sonu kalcama bi ağrı girdi resmen topalladım az daha acile gidiyorduk korkudan bugüne randevu aldım normalde cuma felan gidecektim.bende 2 hafta da 1 gidiyorum.bu de bulantilarim çok var sürekli yatıyorum ne zaman geçti sizin bulantilar resmen gün sayiyorum ha geçti ha geçecek diye

Ben uzun süreli bulantı yaşamadım.midede şişkinlik ve gaz 3 ay sonuna kadar sürdü nefes aldırmıyordu.sonra hafifledi.benimde uzun süre oturunca kalça kemiklerimde makata doğru ağrı başladı bu hafta.kendimi iyice dinliyorum offff

Masallah kuzucklara. 50 cc ye ikinci olcegi tam doldurmuyorum. Benim sutum artik cekildi gibi. Tamamen mamaya donduk. Stresten oldu. Ama kuzularim masallah sakinler. Insallah seninkilerde bisey cikmaz. Bende opuyorum minnaklari.

Benimde hala var,bazen yemek yememde sıkıntı olmuyor,bazen herşeyden tiksiniyorum,bende nerdeyse 3 günde 1 hastanedeyim, bir gün başım tutuyor, bir gün çarpıntı vs,hamilelik ten hormonlar yapıyor, benimde şikâyetlerim bitmiyor,eşimide bıktırıyorum,o da şaşırıyor bu nasıl hamilelik diye, ikiz gerçekten zor

Ben hicbisey yiyemiyorum arabamız olsa ya da hastane yakin olsa inan hergün bende hastanede olacam o derece midem bulandıkca başıma ağrı giriyor çatlayacak gibi

Seker ve tansiyonunu kontrol edin, seker düşmesi ve tansiyon düşmeside bas ağrısı yapar, çünkü bisey yiyemiyorsun, dr una danışın, belki serum falan verir, benim drum bana serum vermisti

Seker ve tansiyonunu kontrol edin, seker düşmesi ve tansiyon düşmeside bas ağrısı yapar, çünkü bisey yiyemiyorsun, dr una danışın, belki serum falan verir, benim drum bana serum vermisti
Bugün diyecem bişey yiyemedim imi çok halsiz olduğumu az biseyde hemen oguruyorum

Bebeklerimiz için katlanacağız bu zorluklara,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Bebeklerimiz için katlanacağız bu zorluklara,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür veren Rabbime bunlar tatlı şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli devam etsin kucağımıza gelsinler.

Bende birşey yiyemiyordum, düşük tehlikesi yaşadım 5 gün yattım hastanede, serumla toparladım, zorlada olsa su içtim, hala da içiyorum, çünkü bol sıvı almak onların hayatta kalmalarını sağlıyor, yemek yemesen bile onlar gıdalarını biden alıyorlar, bu da bizi halsiz düşürüyor, onun.için seker ve tansiyonun dengede olmasi için bol sıvı şart, dr una anlat sıvıda alamadigini

Bu miğde yanması nasıl geçecek? uzun yıllardır miğdemde gastrit reflü var gebeliğimin ilk gününden beri de daha yoğun devam ediyor gaviscon şurup kullanıyorum ama onu da çok fazla içmek istemiyorum. Miğdesi yanan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Ayrıca idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıktı dr. monurol diye tek kullanımlık bir toz verdi o da beni ishal yaptı kötüyüm anlıycanız

Yok canim insallah artik olmaz kucagina alırsın bebislerini. benim fark 1 haftaydi basta sonra 12 gune cikti. 12 günde devam etse yada artsa belki amniyosentezden bahsetmislerdi. Fark azsa risklerde daha az rahat ol

Benim
Canım senin haftan benden ileride benim geçti şişkinlik ve yanmalarım ama özel bişey yapmadım.beslenme uzmanına gidiyorum kilo fazlam var çünkü yağsız hafif beslendikçe rahatladım.bana da refcon vermişti dr.ama kullanmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…