2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Yok canim insallah artik olmaz kucagina alırsın bebislerini. benim fark 1 haftaydi basta sonra 12 gune cikti. 12 günde devam etse yada artsa belki amniyosentezden bahsetmislerdi. Fark azsa risklerde daha az rahat ol
İnşallah bakalım günler neler gösterecek.cuma kontrolüm var

benimde midemde yanma oluyor, özellikle demir hapı yapıyor, sari leblebi,ilik sut, elma çok iyi geliyor

benimde midemde yanma oluyor, özellikle demir hapı yapıyor, sari leblebi,ilik sut, elma çok iyi geliyor

Süt miğdemde kabarıyor içemiyorum sabahları zorla da olsa laktozsuz süt aldım onu içiyorum. Elma bazen geçiriyor bazen geçirmiyor leblebiyide gaz yapar diye yemedim deniyeyim bari... öyle böyle günler geçecek herhalde.

ahh bende yediklerime dikkat ediyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum inşalah benimkide geçer yeterki sağlıklı doğsunlar.

ahh bende yediklerime dikkat ediyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum inşalah benimkide geçer yeterki sağlıklı doğsunlar.
Canım çiğ sebze meyve yiyorsan azaltmayı deneyebilirsin.mesela bana hazır yoğurtta dokunuyordu şimdi kendim yapıyorum kabızlık sıkıntımda azaldı.bunlar nacizane tavsiyelerim tabii.

Hic anlamadim belirti hic yok ustelik hareketlerini hissediyordum tabi hangisi ayirt edemiyordum. 2 haftada 1 dr kontrolum var bu hafta kontrolde cikti. Kaybolan ikiz sendromu. Benim ikizlerin arasinda 2 hafta fark vardi. Gec haftada kayboldu bende
kaybolan ikiz sendromu bu kadar geç olabiliryor mu gerçekten? ilk birkaç haftada olur biliyorum.

canım bızım doktor elovıa dıe bı mama verdı onu kullanıyoruz 55 lıra fıyatı var hem cok zengın kaynaklıymıs genelde prematurelerde kılo alımı yavas bebelere cok onerıyorum dedı 2 aydan snra degısebılırsın dedı ama bu guzel gıbı kılo alımını daha hızlı gelıstrıyo bende degısırsem hıp alcam ama sen genede dogumdan snra cıkmadan doktora danıs ne onercek bakalım ben 3 emzırmeden veya sagdıgım suuten snra bı mama vrıyorum gunde toplam 6 defa mama almıs oluyolr grısı meme ve bırıktırdıgım sutlerle beslıyorum 2 gunde bırde banyo tabı en onemlısı gelısım ıcın

Selamlar , gule gule buyutun bebeklerinizi. Sadece emzirerek besliyorsaniz sutle doymazlar, cunku yeteri kadar ememezler cokmiucuk olduklari icin, sagarak vermeniz lazim, o zaman sutunuzde cogalir, saglikla buyusunler insallah
tsklr amın cumlamız ınsllh aynen evet sagmak gerekıyo gunde 6 def mama verıyorum gerısı meme ve sagdıgım bırıktrdıgım sutlerle beslıyorum cok tsklr

Selam kızlar. Üşenmedim 394 sayfanın hepsini okudum da geldim. 8+0 günlük hamileyim bende bugün itibarı ile. Biraz kanama ve lekelenmem oldu geçen hafta başında. 1 haftadır yatıyorum, şükür çok azaldı lekelenmem. Sizden öğrendiğim kadarıyla normalmiş o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum. Her gün progestan fitil ve iğne kullanıyorum, 3 kez 200lük fitil, 1 kez de 50lik iğne.
36 yaşındayım, 5 senelik çabadan sonra 2. Tüp bebek denemesinde başarılı olduk çok şükür. Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Kabızlık için neler yapıyorsunuz merak ediyorum, sanırım bu konu pek konuşulmamış. Ben gluten alerjim yüzünden çoğu şeyi yiyemiyorum bu da çok etkiliyor bağırsaklarımı. Var mı etkili çözümleriniz?

2 3 günde 1 gaviscon a başvuruyorum maalesef.

şurup vermişti doktorum ona. transferden sonra dinlenirken kabız olmamk için. gebeliğin tehlikeli döneminde de devam edebilirsin dedi. başlarda kullandım. aylardır çok şükür olmadı
doktorunuz bu konuda size uygun bişi verebilir
hoşgeldiniz:)

Canım hoşgeldin bana da ilaç verdiler duplac diye yanlış hatırlamıyorsam.bende çok kabız oldum hala da kabız im ben çareyi her sabah normal wc ye giderek beklemekte buldum az da olsa faydasını gördüm tavsiye ederim.klozet kimi insanı kabız yapabiliyor inşallah herşey güzel devam eder

Hosgeldin canım bende surup kullandım benimde kanamam oldugu icin dr zorlanma kullan dedi simdide vitamin hapından kabız oluyorum yine kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…