- 30 Temmuz 2008
- 912
- 211
- 648
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.941
benim ölçmediği için yazmıyor 16 . haftadan önce hep yazıyordu boyları ama daha hiç kilo öğrenemedim malesef
Canım çiğ sebze meyve yiyorsan azaltmayı deneyebilirsin.mesela bana hazır yoğurtta dokunuyordu şimdi kendim yapıyorum kabızlık sıkıntımda azaldı.bunlar nacizane tavsiyelerim tabii.
Ben hergün 2-3 defa içiyorum2 3 günde 1 gaviscon a başvuruyorum maalesef.
Ben hergün 2-3 defa içiyorum
Selam kızlar. Üşenmedim 394 sayfanın hepsini okudum da geldim. 8+0 günlük hamileyim bende bugün itibarı ile. Biraz kanama ve lekelenmem oldu geçen hafta başında. 1 haftadır yatıyorum, şükür çok azaldı lekelenmem. Sizden öğrendiğim kadarıyla normalmiş o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum. Her gün progestan fitil ve iğne kullanıyorum, 3 kez 200lük fitil, 1 kez de 50lik iğne.
36 yaşındayım, 5 senelik çabadan sonra 2. Tüp bebek denemesinde başarılı olduk çok şükür. Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Kabızlık için neler yapıyorsunuz merak ediyorum, sanırım bu konu pek konuşulmamış. Ben gluten alerjim yüzünden çoğu şeyi yiyemiyorum bu da çok etkiliyor bağırsaklarımı. Var mı etkili çözümleriniz?
progestan fitili ne zmn biraktiniz ?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 10 sene sonra 3. denemede tüp bebekle çocuk sahibi oldum. Ben 3 ay boyunca dinlendim yattım, uzun oturdum, kitap okudum, internete girmedim cep telefonu ile konuşmadım tv bakmadım en çok ayakta kaldığım zaman progestan fitilden sonra 15 dk gezinmek oldu. Kendine dikkat et alabiliyorsan yemek...vs.konularda yakınlarından yardım al. Neler yaşadığını anlayabiliyorum ben 21. haftadayım hala bebeklerimi kaybetmekten korkuyorum. Kabızlık o haftalarda oluyor, gluten allerjisi hakkında bilgim yok kayısı bunların içinde mi bilmiyorum ama ben bol bol su içtim günde 1-2 tane gün kurusu kayısı yedim.
Ben 10.haftadayim hala kullanıyorumprogestan fitili ne zmn biraktiniz ?
bnm dun lekelerim oldu,dr um baslatti.
biz 20olduk ve hala.. :) yani bu haftalardan sonra kullananlar var mi acaba diye merak ettim.Ben 10.haftadayim hala kullanıyorum
Canım bende günde 3 defa kullanıyordum lekelenmem kesilince ikiye indirdi yine böyle devam ederse kesicekmis lekelenme olursa tekrar baslıcakmısım 20.haftadan sonra kullananları duydum benbiz 20olduk ve hala.. :) yani bu haftalardan sonra kullananlar var mi acaba diye merak ettim.
canım bızım doktor elovıa dıe bı mama verdı onu kullanıyoruz 55 lıra fıyatı var hem cok zengın kaynaklıymıs genelde prematurelerde kılo alımı yavas bebelere cok onerıyorum dedı 2 aydan snra degısebılırsın dedı ama bu guzel gıbı kılo alımını daha hızlı gelıstrıyo bende degısırsem hıp alcam ama sen genede dogumdan snra cıkmadan doktora danıs ne onercek bakalım ben 3 emzırmeden veya sagdıgım suuten snra bı mama vrıyorum gunde toplam 6 defa mama almıs oluyolr grısı meme ve bırıktırdıgım sutlerle beslıyorum 2 gunde bırde banyo tabı en onemlısı gelısım ıcın
Selam kızlar. Üşenmedim 394 sayfanın hepsini okudum da geldim. 8+0 günlük hamileyim bende bugün itibarı ile. Biraz kanama ve lekelenmem oldu geçen hafta başında. 1 haftadır yatıyorum, şükür çok azaldı lekelenmem. Sizden öğrendiğim kadarıyla normalmiş o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum. Her gün progestan fitil ve iğne kullanıyorum, 3 kez 200lük fitil, 1 kez de 50lik iğne.
36 yaşındayım, 5 senelik çabadan sonra 2. Tüp bebek denemesinde başarılı olduk çok şükür. Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Kabızlık için neler yapıyorsunuz merak ediyorum, sanırım bu konu pek konuşulmamış. Ben gluten alerjim yüzünden çoğu şeyi yiyemiyorum bu da çok etkiliyor bağırsaklarımı. Var mı etkili çözümleriniz?
Kizlar biz bugun hastane cantamizi hazirladik bitti valla 3 canta oldu benimkilerle beraber. Emzik ve biberonlarinida koydum siz emziklerini koycakmisiniz
Genellikle sütü temin ettiğin yerlerde yanında mayayı da veriyorlar.ancak günlük sütten yapabiliyor isen hazır yoğurt kullan yaptıkça yoğurt saflaşacaktır.Tavsiyelerin için sağol canım, deniycem. Yoğurt mayalamak için yine hazır yoğurtmu kullanıyorsun?
canım doktor bana bı damla verdı suya katıp ıcıyorum sut artımı ıcın ayrı yeten ben humana sttilti aldım emzıren annelere sut yapımı cay sıcak suyla yapıp ıcıyorum ve beslenmeye dıkkt edıyorum genede mama destek oluyo doymuyolr yoksa sut sagıp dolaba koyuyorum gecelerı kurtarıyo valla yoksa gece memede sut olmuyo vızıldıyolr en guzelı hazr sutlerımız ve mama takvıye cok ıyı oluyoanladım canım. ya inşallah mamaya gerek kalmaz dicem ama zor sanki. sadece anne sütüyle besleyebilenler var bilmiyorum ki. dediğin gibi doğduğunda çocuk doktoruna sorarım. c.tesi doktora gidicem bakalım kaç kilo oldular bende merak ediyorum. süt artırmak için bişiler yapıyomusun?
bebişlerin hayırlı olsun :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim için kabızlığın en muhteşem çözümü kuru kayısı ve kuru incir.
emzik koymadım ben çünkü bizim çocuk doktoru emziğe izin vermiyo oğlumda kullandırmamıştı. ben iki küçük çantayla hallettim. benim yanımda eşim kalacak bi sırt çantası da o kendine hazırlar herhalde. çok fazla bişi koymadım ikişer takım, birer battaniye. biberon. sağma makinesi. ıslak mendil, pamuk, havlu peçete, ped,
Selam ben de transferimden beri hala kullanıyorum 26. haftadayım. Hiç bi zararı yok faydası var dedi doktorum, günde üç alıyordum vajinal, bire indirdim.progestan fitili ne zmn biraktiniz ?
bnm dun lekelerim oldu,dr um baslatti.
canım doktor bana bı damla verdı suya katıp ıcıyorum sut artımı ıcın ayrı yeten ben humana sttilti aldım emzıren annelere sut yapımı cay sıcak suyla yapıp ıcıyorum ve beslenmeye dıkkt edıyorum genede mama destek oluyo doymuyolr yoksa sut sagıp dolaba koyuyorum gecelerı kurtarıyo valla yoksa gece memede sut olmuyo vızıldıyolr en guzelı hazr sutlerımız ve mama takvıye cok ıyı oluyo
Ben hergün 2-3 defa içiyorum
biz 20olduk ve hala.. :) yani bu haftalardan sonra kullananlar var mi acaba diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?