- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.981
ben en başında crino jel sabah akşam kullandım, 12.haftadan sonra progestana geçtim, günde 1defa , kullanmaya devam ediyorumprogestan fitili ne zmn biraktiniz ?
bnm dun lekelerim oldu,dr um baslatti.
Niye vajinal muayene olacakmışMerhaba günaydın arkadaşlar.yarın kontrolüm var.dr vajinal muayene yapacak kan tahlilleri verecekmiş.stresi şimdiden sardı.tek tesellim diğer bebişin cinsiyetini öğreneceğiz.offf offff nasıl geçecek bu zaman.
Bilmiyorum ki 2 hafta önce asistanına vajinal muayene diye not al dedi.rahim ağzı kalınlığına bakacak belkide.2 hafta önce kanama lekelenme olmamasına rağmen progestan fitil başlattı.Niye vajinal muayene olacakmış
Acaba erken doğum olabilir diye mi önceden bakıp onlem almak için muayene edecek ablamın da ikizleri var o da demişti ilerleyen zamanda alttan muayene edecek kontrol amacliBilmiyorum ki 2 hafta önce asistanına vajinal muayene diye not al dedi.rahim ağzı kalınlığına bakacak belkide.2 hafta önce kanama lekelenme olmamasına rağmen progestan fitil başlattı.
Doktorum işini hiç şansa bırakmayan biri muhtemelen onun için bakacaktır.yarın öğreneceğim bakalımAcaba erken doğum olabilir diye mi önceden bakıp onlem almak için muayene edecek ablamın da ikizleri var o da demişti ilerleyen zamanda alttan muayene edecek kontrol amacli
Bana da haber verir misinDoktorum işini hiç şansa bırakmayan biri muhtemelen onun için bakacaktır.yarın öğreneceğim bakalım
Hyr norml yapamam ki korkudan :) zaten donmemislernormal doğum mu yapacaksın? ne güzel bak az kaldı öyle düşün. ben daha çok var diye üzülüyorum. herkes başka şeye takılıyor :))
ben en başında crino jel sabah akşam kullandım, 12.haftadan sonra progestana geçtim, günde 1defa , kullanmaya devam ediyorum
Arkadaştan önce ben cevap vereyim alttan kullanıyorum ve iğrenç kesif bir kokusu varcanım alttan mı kullanıyorsun progestanı?
koku oluyor mu tuhaf?
Bende kullanıyorum canim ama koku olmuyor bendecanım alttan mı kullanıyorsun progestanı?
koku oluyor mu tuhaf?
canım alttan kullanıyorum, tuhaf bir koku oluyorcanım alttan mı kullanıyorsun progestanı?
koku oluyor mu tuhaf?
Merhaba,bana da 2 hafta da 1 vajinal bakiliyor canim.ikizlerde bu haftalar onemli.serviks uzunlugu bakilip kisalma varsa dikis atilir ya da onlem alinir.doktorun cok iyi biriymis..Merhaba günaydın arkadaşlar.yarın kontrolüm var.dr vajinal muayene yapacak kan tahlilleri verecekmiş.stresi şimdiden sardı.tek tesellim diğer bebişin cinsiyetini öğreneceğiz.offf offff nasıl geçecek bu zaman.
progestan fitili ne zmn biraktiniz ?
bnm dun lekelerim oldu,dr um baslatti.
Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi
Evet öyle duydum ben de ama malesef yatamıyorum sola hiç. Amin hepimize kolaylık inşallah, kucaklarımıza alalım sağlıkla :) <3Evet çok zor ikiz gebelik Rabbim size kolaylık versin inşallah.bebeklerin anne karnında daha çok kilo alması için daha sağlıklı beslenin.evinize gelince bebişler unutuluyor hepsi :) sol tarafa yatmak bebekler için daha sağlıklı demişti bana doktor
bol su tüket ve c vitamininden zengin beslen birde ben papatya kaynatıp bi havluyla başımı kapatıp buğu yapmıştım rahatlatıyorKizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?