2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba günaydın arkadaşlar.yarın kontrolüm var.dr vajinal muayene yapacak kan tahlilleri verecekmiş.stresi şimdiden sardı.tek tesellim diğer bebişin cinsiyetini öğreneceğiz.offf offff nasıl geçecek bu zaman.

Niye vajinal muayene olacakmış

Bilmiyorum ki 2 hafta önce asistanına vajinal muayene diye not al dedi.rahim ağzı kalınlığına bakacak belkide.2 hafta önce kanama lekelenme olmamasına rağmen progestan fitil başlattı.
Acaba erken doğum olabilir diye mi önceden bakıp onlem almak için muayene edecek ablamın da ikizleri var o da demişti ilerleyen zamanda alttan muayene edecek kontrol amacli

Acaba erken doğum olabilir diye mi önceden bakıp onlem almak için muayene edecek ablamın da ikizleri var o da demişti ilerleyen zamanda alttan muayene edecek kontrol amacli
Doktorum işini hiç şansa bırakmayan biri muhtemelen onun için bakacaktır.yarın öğreneceğim bakalım

Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi

Merhaba,bana da 2 hafta da 1 vajinal bakiliyor canim.ikizlerde bu haftalar onemli.serviks uzunlugu bakilip kisalma varsa dikis atilir ya da onlem alinir.doktorun cok iyi biriymis..

progestan fitili ne zmn biraktiniz ?
bnm dun lekelerim oldu,dr um baslatti.

Ben 14. haftada bıraktım ama sen endişelenme internette progestan jel kullananlar diye araştırmıştım çünkü benden jelin kalıntıları gelmişti ve ne olduğunu bilmediğim için korkmuştum orada öğrendim ki uzun haftalar bu jeli kullananlar, jeli bırakıp tekrar dr. talimatı ile kullananlar olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi

Geçmiş olsun canım benimde burnum tıkanıyor ve genzim akıyor ben bildiğin deniz suyu çekiyorum burnuma genizlerimi felan çok fena yakıyor iyi geliyor. kulak burun boğazcı eczanelerde satılan okyanus suyu bir de pastil kullanmamı tavsiye etti ama benim doğum dr. kullanmamı uygun görmedi bol C vitamini al dedi. Kiwi yemeni tavsiye ederim çok fazla C vitamini var. Zencefil konusunda hiçbir fikrim yok ben bitkisel çaylardan çok korkuyorum. Ballı limonlu su içebilirsin.

Evet öyle duydum ben de ama malesef yatamıyorum sola hiç. Amin hepimize kolaylık inşallah, kucaklarımıza alalım sağlıkla :) <3

Kızlar bugün kontrolümüzden geldik. İkisi de haftasına uyumlu çok şükür, biri 880 gr biri 850 gr. İyi dedi doktor. Yarın şeker testi ve yüklemesi yapılacakmış ben tabi hemen panik, zor mu oluyor, çok bi şey içiriyorlar mı ya da ne içiriyorlar bilmiyorum ondan korkuyorum. İçirilen glukoz saf mı acaba nasıl içicem ya kusarsam (((

bol su tüket ve c vitamininden zengin beslen birde ben papatya kaynatıp bi havluyla başımı kapatıp buğu yapmıştım rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…