2017 de İkiz Annesi Olucaklar

yok canım korkulacak birşey yok
asitsiz gazoz gibi bişi veriyorlar. aç karna zor oluyor ama onda da anlamıyorsun bitiyor.
midesi hassas olan ben bile zorlanmadım çok şükür. ve ben geç gittim öğlen verdim ilk kanımı sadece açlık koydu bana

Bitki çayı içen var mı? bu ara canım ıhlamur çekiyor çok
ama korkuyorum doktora da sormayı hep unutuyorum.

Bitki çayı içen var mı? bu ara canım ıhlamur çekiyor çok
ama korkuyorum doktora da sormayı hep unutuyorum.
Ben iciyorum canim. Ama benim doktorum dogal seylere bsey demiyo ilac vercegine dogal seyler yaziyo. Mesela hamilelikte zencefil dusuge yol acarmis benim ilk haftalar mide bulntm var dedigmde zencefil cayi verdi bana hap vermedi. Midemde gaz vardi rezene verdi. Disim agryo dedim karanfil koy dedi o yzden ihlamuruda gayet ictim yani cunku kendisi hep dogal seylerden yana

ADaçayı Yeşilçay falan sıkıntılı diyorlar ama doğal evde kurutulmuş ıhlamur
Çok içerdim burnumda tütüyor artık tam da mevsimi:) az bişi içeyim bari nefsim körelsin
Bende bişi olmaz diye düşünüyorum çok da takıntılı olmamak gerek ama düşünüyorum işte yine de
Bu arada karın sertleşmesi bende de var ayaklar davul oldu:/

Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi
Ballı zencefil yapıp yuttum bir de ballı süt ve limonlu ıhlamur. İyi geldi. Geçmiş olsun.

Ben perinataloga gittim detaylı baktırmıştım 13. Haftada. Şimdi 22. Haftada bir daha baktıracağım. Perinataloga görün mutlaka.

drun mu perinatologa yonlendirdi cnm ? bn gitmedim hic
evet doktorum yönlendirdi. normal kadın doğumcuların kategorisinde değil baktıkları. tam 2 saat sürdü analiz. şimdi de 22. haftada bir daha bakacak yaklaşık 4 saat sürüyormuş bu seferki. bütün organlara teker teker bakılıyor istatistikler çıkarılıyor falan. tabi çok pahalı olduğunu eklemem gerekiyor. bir de bunu yapan Türkiyede sayılı perinatalog var, benim gittiğim bunların başındaki prof. içimiz rahatlıyor biraz. daha önce geç hafta kaybım var biliyorsun o yüzden en iyisi olsun dedik. Gene de veren Allah alan Allah canım.

Merhaba hanımlar
Benim de 11+3 ikiz gebeliğim var.
Bugün kontrolümüz vardı ve doktor ikili test istedi. Şimdi aklıma şüphe düştü açıkçası

Dr. benden istemeyince araştırdım bir çok form sitelerine baktım ikiz gebelikte doğru sonuç vermiyor diye yapılmadığını söylüyordu herkes, arada tek tük yaptıranlarda vardı. Doğru sonuç vermiyorsa niye yapılsın ki, sonuçta bu test kan değeriyle bakılmıyor mu? yanılıyor muyum? hangi bebekte hangi sorun var nasıl anlaşılacak ki? Bana mantıklı geldi bakılmaması... Ama her dr. tedavi şekli başka saygı duymak lazım bence endişelenme... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

anladim cnm hayirlisi hakkimizda..
snnkiler tek yumurtaydi sanirim ondan da yonlendirmis olabilir,cunku bizimki gerek yok dedi.saglikla gelsin hepsi de..

15+3 günlüğüm bugün dr a gittim, bebeklerde sıkıntı yok fakat biri yer darlığından aşağıdaymış, dr vajinanda zonklayıcı bir ağrı olursa haberim olsun, vajinadan muayene yapacağım dedi, canim sıkıldı benim gibi bu durumu yasayanlar varmı, erken doğum riski mi oluyor

İlk defa duydum o testi ama bana mantıklı geldi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
15 haftalık hamileyim 13.haftada bende o kan tahlilini yaptırdım bayağı maliyetli ingiltereye gönderdiler, şükür sonuç iyi çıktı,yalniz testi yapıştırdığım yer cinsiyetlerine kız erkek dedi, fakat bugün drum bana bu konuda yorum yapmadi

Ben araştırdım bulunduğum sehirde o t

Canım tedbir amaçlı kontrol demiştir benimde biri tam altda çekilme gibi rahatsızlıklar oluyor 18 haftalarda birde tekmeleri de hep aşağıda oluyor hemen çıkacak gibi. Ama altdan muayene 10 haftadan sonra olmadı henüz. Kontrol ol yine ama sorun yoktur olmaz yani merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…