- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.021
Kızlar bugün kontrolümüzden geldik. İkisi de haftasına uyumlu çok şükür, biri 880 gr biri 850 gr. İyi dedi doktor. Yarın şeker testi ve yüklemesi yapılacakmış ben tabi hemen panik, zor mu oluyor, çok bi şey içiriyorlar mı ya da ne içiriyorlar bilmiyorum ondan korkuyorum. İçirilen glukoz saf mı acaba nasıl içicem ya kusarsam(((
Ben iciyorum canim. Ama benim doktorum dogal seylere bsey demiyo ilac vercegine dogal seyler yaziyo. Mesela hamilelikte zencefil dusuge yol acarmis benim ilk haftalar mide bulntm var dedigmde zencefil cayi verdi bana hap vermedi. Midemde gaz vardi rezene verdi. Disim agryo dedim karanfil koy dedi o yzden ihlamuruda gayet ictim yani cunku kendisi hep dogal seylerden yanaBitki çayı içen var mı? bu ara canım ıhlamur çekiyor çok
ama korkuyorum doktora da sormayı hep unutuyorum.
Ben iciyorum canim. Ama benim doktorum dogal seylere bsey demiyo ilac vercegine dogal seyler yaziyo. Mesela hamilelikte zencefil dusuge yol acarmis benim ilk haftalar mide bulntm var dedigmde zencefil cayi verdi bana hap vermedi. Midemde gaz vardi rezene verdi. Disim agryo dedim karanfil koy dedi o yzden ihlamuruda gayet ictim yani cunku kendisi hep dogal seylerden yana
Ballı zencefil yapıp yuttum bir de ballı süt ve limonlu ıhlamur. İyi geldi. Geçmiş olsun.Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi
Ben perinataloga gittim detaylı baktırmıştım 13. Haftada. Şimdi 22. Haftada bir daha baktıracağım. Perinataloga görün mutlaka.Kizlar iyi akşamlar birsey sorsam yardimci olurmusunuz? Bugun dr. gittim ikizlerim 10 haftalikmis.ikili tarama ve üçlü tarama testi ne zaman yapilir diye sordum bana ikizlerde yapilmiyor dedi. Sizin nasil oldu bu konuda kararsiz kaldim. Bilgilerinize ihtiyacım var...
Doktorum içebilirsin dedi sıkıntı yok. Ben başından beri nerdeyse hergün içiyorum.Bitki çayı içen var mı? bu ara canım ıhlamur çekiyor çok
ama korkuyorum doktora da sormayı hep unutuyorum.
drun mu perinatologa yonlendirdi cnm ? bn gitmedim hicBen perinataloga gittim detaylı baktırmıştım 13. Haftada. Şimdi 22. Haftada bir daha baktıracağım. Perinataloga görün mutlaka.
evet doktorum yönlendirdi. normal kadın doğumcuların kategorisinde değil baktıkları. tam 2 saat sürdü analiz. şimdi de 22. haftada bir daha bakacak yaklaşık 4 saat sürüyormuş bu seferki. bütün organlara teker teker bakılıyor istatistikler çıkarılıyor falan. tabi çok pahalı olduğunu eklemem gerekiyor. bir de bunu yapan Türkiyede sayılı perinatalog var, benim gittiğim bunların başındaki prof. içimiz rahatlıyor biraz. daha önce geç hafta kaybım var biliyorsun o yüzden en iyisi olsun dedik. Gene de veren Allah alan Allah canım.drun mu perinatologa yonlendirdi cnm ? bn gitmedim hic
Merhaba hanımlar
Benim de 11+3 ikiz gebeliğim var.
Bugün kontrolümüz vardı ve doktor ikili test istedi. Şimdi aklıma şüphe düştü açıkçası
anladim cnm hayirlisi hakkimizda..evet doktorum yönlendirdi. normal kadın doğumcuların kategorisinde değil baktıkları. tam 2 saat sürdü analiz. şimdi de 22. haftada bir daha bakacak yaklaşık 4 saat sürüyormuş bu seferki. bütün organlara teker teker bakılıyor istatistikler çıkarılıyor falan. tabi çok pahalı olduğunu eklemem gerekiyor. bir de bunu yapan Türkiyede sayılı perinatalog var, benim gittiğim bunların başındaki prof. içimiz rahatlıyor biraz. daha önce geç hafta kaybım var biliyorsun o yüzden en iyisi olsun dedik. Gene de veren Allah alan Allah canım.
sana Zeki hoca bakıyor değil mi? o çok iyi bir doktor bence. gerek duysa söylerdi zaten. içini ferah tut.anladim cnm hayirlisi hakkimizda..
snnkiler tek yumurtaydi sanirim ondan da yonlendirmis olabilir,cunku bizimki gerek yok dedi.saglikla gelsin hepsi de..
evet zeki hoca :) cok memnunum kendisinden ama sanirim dogum ucretinden dolayi artik degistirmem lazimsana Zeki hoca bakıyor değil mi? o çok iyi bir doktor bence. gerek duysa söylerdi zaten. içini ferah tut.
nerde yapıyor doğumu? yani her hastaneye gidiyor mu memoriala falan?evet zeki hoca :) cok memnunum kendisinden ama sanirim dogum ucretinden dolayi artik degistirmem lazim2,250 aliyor.
15 haftalık hamileyim 13.haftada bende o kan tahlilini yaptırdım bayağı maliyetli ingiltereye gönderdiler, şükür sonuç iyi çıktı,yalniz testi yapıştırdığım yer cinsiyetlerine kız erkek dedi, fakat bugün drum bana bu konuda yorum yapmadiİlk defa duydum o testi ama bana mantıklı geldi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben araştırdım bulunduğum sehirde o t15 haftalık hamileyim 13.haftada bende o kan tahlilini yaptırdım bayağı maliyetli ingiltereye gönderdiler, şükür sonuç iyi çıktı,yalniz testi yapıştırdığım yer cinsiyetlerine kız erkek dedi, fakat bugün drum bana bu konuda yorum yapmadi
Gebeligin çok yeni ve şimdiden panik yapma lutfen. Onlar daha yeni yer değiştirmeye başladılar ve elbet değişimler olacaktır. Teste gelince internetten arastirdigim kadarıyla bulunduğum sehirde yapabilme imkanım yok. Doktoruma guvenmem gerektiğini düşünüyorum. Bi sorun görürse testten isteyecektir. Yüreğini ferah tut çünkü bebeklerin en çok senin rahat ve stressiz olmama ihtiyaçları var
hayir genesisle anlasmali cnmnerde yapıyor doğumu? yani her hastaneye gidiyor mu memoriala falan?
Canım tedbir amaçlı kontrol demiştir benimde biri tam altda çekilme gibi rahatsızlıklar oluyor 18 haftalarda birde tekmeleri de hep aşağıda oluyor hemen çıkacak gibi. Ama altdan muayene 10 haftadan sonra olmadı henüz. Kontrol ol yine ama sorun yoktur olmaz yani merak etme15+3 günlüğüm bugün dr a gittim, bebeklerde sıkıntı yok fakat biri yer darlığından aşağıdaymış, dr vajinanda zonklayıcı bir ağrı olursa haberim olsun, vajinadan muayene yapacağım dedi, canim sıkıldı benim gibi bu durumu yasayanlar varmı, erken doğum riski mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?