2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar grip olmusum gece burnumun tıkanıkligından uyuyamadım siz neler yaptınız ne yapsam ise yarar simdi ballı limon zencefil çayı yapıp ictim bir sakıncası yoktur demi
Bende 3 gündür gribim burnum tıkalı hiçbir şey kullanamadım ama zencefil bal limon yaptım portakal suyu sıkıyorum birde vikis kullanıyorum yoksa benim de uykum bölünüyor sürekli

sagol canım doktora gidemedim insallah gecer deniz suyunuda duymustum

bol su tüket ve c vitamininden zengin beslen birde ben papatya kaynatıp bi havluyla başımı kapatıp buğu yapmıştım rahatlatıyor
sagol canım papatyam yok ki ya esime yarın aldırayım

Bende 3 gündür gribim burnum tıkalı hiçbir şey kullanamadım ama zencefil bal limon yaptım portakal suyu sıkıyorum birde vikis kullanıyorum yoksa benim de uykum bölünüyor sürekli
Sanada gecmis olsun canım vikis zararlı diye duydum kardesimde hamile oda kullanmıstı onun dru kızmıstı bir daha kullanmamasini söylemisti o yuzden kullanmadım

Kizlar iyi akşamlar birsey sorsam yardimci olurmusunuz? Bugun dr. gittim ikizlerim 10 haftalikmis.ikili tarama ve üçlü tarama testi ne zaman yapilir diye sordum bana ikizlerde yapilmiyor dedi. Sizin nasil oldu bu konuda kararsiz kaldim. Bilgilerinize ihtiyacım var...

Gebeligin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize... ikiz gebelikte 2li ve 3lü test uygulanamıyor canım ancak biraz daha maliyetli bir test var onun sonucu daha sağlıklı oluyormuş ben hiçbirini yaptırmadım. K

İkiz gebelikte 2-3 tarama testleri yapılmıyor çünkü doğru sonuç vermiyormuş. Banada yapılmadı. Sadece dr. 20-24 haftalar arasında detaylı ultrason çektirmemi istedi o da baya pahalı...

İkiz gebelikte 2-3 tarama testleri yapılmıyor çünkü doğru sonuç vermiyormuş. Banada yapılmadı. Sadece dr. 20-24 haftalar arasında detaylı ultrason çektirmemi istedi o da baya pahalı...
Merhaba hanımlar
Benim de 11+3 ikiz gebeliğim var.
Bugün kontrolümüz vardı ve doktor ikili test istedi. Şimdi aklıma şüphe düştü açıkçası

Bende 12.haftada prena adı verilen bir kan testi yaptırıp yurt dışına yolladım oldukça maliyetli evet ama başka bir test yapılmayınca tek seferde çıkmış oluyor.ben 36 yaşındayım o yüzden riske atmak istemedim.yinede allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

İlk defa duydum o testi ama bana mantıklı geldi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

İlk defa duydum o testi ama bana mantıklı geldi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Dr muhakkak bilir sor mutlaka prenental test.sonuçları için %100 en yakın deniyor ama 12 haftada çok net sonuç alınıyormuş.o yüzden geçirme zamanını.dr sana bilgi verir.

Kızlar bu ara karnım çok sık sertleşiyo sizce neden olabilir. Kontrolüm çarşamba ve dr un telefonu yok soramıyorum

Kızlar bu ara karnım çok sık sertleşiyo sizce neden olabilir. Kontrolüm çarşamba ve dr un telefonu yok soramıyorum
Benimde oyle. Pazartesi benm kontrolumde ama zannetmiyorum bise yapcagini. Progestana devam dicek sancn olursa dogumhaneye gel dicek o kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…