2017 de İkiz Annesi Olucaklar

15 haftalığim sabah dr a gittiğimde bir şey yoktu, simdi dizimin yan tarafı içe doğru sanki çürük var, damarım çok az belirgin yeşil elleyemiyorum ,sizce bu ne olabilir,dr u arasammi

Kizlar bebeklerim 32.haftadayken 1700 gram civarindaydi cok az degilmi ya cok uzuluyorum arkdsmnki 30 haftalik 2 kilo 100 grammis

Kizlar bebeklerim 32.haftadayken 1700 gram civarindaydi cok az degilmi ya cok uzuluyorum arkdsmnki 30 haftalik 2 kilo 100 grammis

Tek bebek gibi olmaz ki cok normal bence canim bebeklerin. Kilo aliminn yavasladigini okumustum ikizlerde. Yer de daralinca tabi. Saglikli olsunlar insallah da dogunca hemen buyuyecekler zaten

Merhaba hanımlar ben ayın 2 sinde bebislerimi kucağıma aldim 35+0 da doğum yaptim yani 2 gün kuvezde kaldık şimdi 1 haftadır evdeyiz çok şükür iyiyiz hiç bir SorunumuZ yok allah hepinize sağlıklı sihatli doğum nasip etsin darısı başınıza

Normal mi sezaryen mi oldu ?

Yaa masallah ne kadar guzel. Allah anali babali buyutsun Planlimiydi aniden mi oldu kac kilo dogdular

her bünyede farklı mı acaba
ceviz kaşar muz yemekten ög geldi aynı artıyor gramlar yine de
Cnm valla ben muz yiyen biri degildim pek kontrolde kizim 1100 flndi oglum 1300du o hafta ben baya bi muz yedim gittgmde kizim ogluma yetismisti 1 haftada 200 gram almisti tesadufmu bilmem

Ben bilincli yememistim ama tesaduf olmustu snra 200 gram aldigini farkedince degisik ne yaptm dye baktm oda muzdu.

Gebeliğin başından beri hergün yiyorum
Bende iş görmüyor
Aralarında çok fark yok benim ama ben artık hızlı alırlar sandım aynı
Dr 2 kilo olsunlar da rahatlarız dedi
Ceviz de yiyorum yemediğim tek şey balık
Şöyle tosuncuk doğuranlara imreniyorum
Ama sağlık olsun ne yapalım doğduklarında aldırırız artık inşallah

Insallah. Suan kasik agrilrndnn uyuyamiyorum kaburgalarimaa kadar cikiyolar pskljkman iyi degilim sanki artik dogum ypamayacak kdr yorgun hissediyorum kendimi onlar buyudukce ben nefes alamiyorum

Mrblar 35+2 olduk. Çok ağırlaştm. Gece 2saatte bir kalkıyodm wcye. Şimdi nerdeyse saat başı kalkıyorum. Geceleri yatakta karın ağrım var. Alt karnım ağrıyor. Özellikle sağa sola dönerken . Evde sürekli yatıyorm dinleniyorum. Bugün gezesim vardı dışarıda ama şunu anladm. Çıkarsam doğumu tetiklemş olurum. Yatmaya devam edecez.. ahhh geceleride uyuyablseydm keşke..​

arkadaşlar benimde çift yumurta ikiz gebelik 7haftalığız iki kesede göründü biri iyi haftasına göre ama diğerinin gelişimi çok küçük bişeyler gözüküyor yolk kesesi felan var fetüs göründü diyor benim gibi olup ilerleyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…