- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.041
bende 32 de biri 1865 biri 2085 yani ikiz gebelikte 28 snr kg alimi yavasliyor cnmKizlar bebeklerim 32.haftadayken 1700 gram civarindaydi cok az degilmi ya cok uzuluyorum arkdsmnki 30 haftalik 2 kilo 100 grammis
Kizlar bebeklerim 32.haftadayken 1700 gram civarindaydi cok az degilmi ya cok uzuluyorum arkdsmnki 30 haftalik 2 kilo 100 grammis
bende 32 de biri 1865 biri 2085 yani ikiz gebelikte 28 snr kg alimi yavasliyor cnm
2 kilo olmus seninkiler bak ne guzelbende 32 de biri 1865 biri 2085 yani ikiz gebelikte 28 snr kg alimi yavasliyor cnm
Kizlar bebeklerim 32.haftadayken 1700 gram civarindaydi cok az degilmi ya cok uzuluyorum arkdsmnki 30 haftalik 2 kilo 100 grammis
Canım bol bol ceviz ve badem ye çocuk kilo alıyormuş öyle söylemişti ablam2 kilo olmus seninkiler bak ne guzel
Normal mi sezaryen mi oldu ?Merhaba hanımlar ben ayın 2 sinde bebislerimi kucağıma aldim 35+0 da doğum yaptim yani 2 gün kuvezde kaldık şimdi 1 haftadır evdeyiz çok şükür iyiyiz hiç bir SorunumuZ yok allah hepinize sağlıklı sihatli doğum nasip etsin darısı başınıza
Yaa masallah ne kadar guzel. Allah anali babali buyutsun Planlimiydi aniden mi oldu kac kilo dogdularMerhaba hanımlar ben ayın 2 sinde bebislerimi kucağıma aldim 35+0 da doğum yaptim yani 2 gün kuvezde kaldık şimdi 1 haftadır evdeyiz çok şükür iyiyiz hiç bir SorunumuZ yok allah hepinize sağlıklı sihatli doğum nasip etsin darısı başınıza
Canım bol bol ceviz ve badem ye çocuk kilo alıyormuş öyle söylemişti ablam
Cnm valla ben muz yiyen biri degildim pek kontrolde kizim 1100 flndi oglum 1300du o hafta ben baya bi muz yedim gittgmde kizim ogluma yetismisti 1 haftada 200 gram almisti tesadufmu bilmemher bünyede farklı mı acaba
ceviz kaşar muz yemekten ög geldiaynı artıyor gramlar yine de
Ben bilincli yememistim ama tesaduf olmustu snra 200 gram aldigini farkedince degisik ne yaptm dye baktm oda muzdu.her bünyede farklı mı acaba
ceviz kaşar muz yemekten ög geldiaynı artıyor gramlar yine de
Ben bilincli yememistim ama tesaduf olmustu snra 200 gram aldigini farkedince degisik ne yaptm dye baktm oda muzdu.
Insallah. Suan kasik agrilrndnn uyuyamiyorum kaburgalarimaa kadar cikiyolar pskljkman iyi degilim sanki artik dogum ypamayacak kdr yorgun hissediyorum kendimi onlar buyudukce ben nefes alamiyorumGebeliğin başından beri hergün yiyorum
Bende iş görmüyor
Aralarında çok fark yok benim ama ben artık hızlı alırlar sandım aynı
Dr 2 kilo olsunlar da rahatlarız dedi
Ceviz de yiyorum yemediğim tek şey balık
Şöyle tosuncuk doğuranlara imreniyorum
Ama sağlık olsun ne yapalım doğduklarında aldırırız artık inşallah
Benm çift tek belli değil daha doğum sonrası belki olacak sürpriz inş. Plasenta ve keseler ayrı bnde ama cinsiyet aynı o yüzden hala tek olablr dedi DrMerhaba, ne guzel cok az kalmış darisi hepimize :) nasil gecti hamilelik, cift yumurta mi? Bebisler nasillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?