- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.061
Hoşgeldin canım.bende çift yumurta ikizlerimi 7.haftada öğrendim.biri için doktor %90 kaybolacak bunu tek bir gebelik gibi düşün dedi.aralarında 1 hafta vardı.bir tanesinin kesesi büyük ve gelişmiş diğeri minik bir keseye hapsolmuş gibiydi.2 hafta sonra gittiklerimde doktor çok şaşırdı hem büyümüş hemde fark 3 gün olmuştu.şuan aralarında 1 gün var.biri kız diğeri erkek.sanırım farklı zamanlarda döllendiler içini ferah tut.2 ayımız biri gitti mi kaldı mı sağlıklı mı diye üzüle üzüle geçti şimdi rabbime şükürler olsunarkadaşlar benimde çift yumurta ikiz gebelik 7haftalığız iki kesede göründü biri iyi haftasına göre ama diğerinin gelişimi çok küçük bişeyler gözüküyor yolk kesesi felan var fetüs göründü diyor benim gibi olup ilerleyen varmı
benim tüp bebek gebeliği keselerin bouları aynı ama yedi biri 16 mm diğeri 7.4 tüp bebek doktorum bekle çıkabilir ben çok gördüm dedi ama kadın doğumamdaki doktorum eriri dedi muhtemelen devam etmez kesin dedi bilmiyorum üzüldümHoşgeldin canım.bende çift yumurta ikizlerimi 7.haftada öğrendim.biri için doktor %90 kaybolacak bunu tek bir gebelik gibi düşün dedi.aralarında 1 hafta vardı.bir tanesinin kesesi büyük ve gelişmiş diğeri minik bir keseye hapsolmuş gibiydi.2 hafta sonra gittiklerimde doktor çok şaşırdı hem büyümüş hemde fark 3 gün olmuştu.şuan aralarında 1 gün var.biri kız diğeri erkek.sanırım farklı zamanlarda döllendiler içini ferah tut.2 ayımız biri gitti mi kaldı mı sağlıklı mı diye üzüle üzüle geçti şimdi rabbime şükürler olsun
Benimkiler 8.3'e 13mm idi.ama doğal yollardan kaldım ben bu bir fark yaratırmı bilemem ama zamana bırak kafana taktıkça insana hiçbir fayda sağlamıyor inan.ister 2 ister tek sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın dilerimbenim tüp bebek gebeliği keselerin bouları aynı ama yedi biri 16 mm diğeri 7.4 tüp bebek doktorum bekle çıkabilir ben çok gördüm dedi ama kadın doğumamdaki doktorum eriri dedi muhtemelen devam etmez kesin dedi bilmiyorum üzüldüm
5 haftalık keseyi gördük 2 hafta sonra iki kese ve iki kalp atışını gördük canım ikisininde kalpleri atıyordu ama boyutları farklıydıialtı haftalıkkenmi o şekildeydi peki. sonra sonra oda gelişti değilmi kalp atışını dahamı geç duydunuz peki küçük olanın.ayyy ne çokk sordummmm:)))))
Ne kadar yazı okuduysam bir çoğu haftasından sonra atabiliyoraltı hafta dört günlükken birinin attı diğeri küçük olduğundan tmadı bakalım haftaya ne olur belli olacak
benimde bir kese diğerinin yarısı kadardı.dr devam etmez dedi.ama iki kuzumda benimle çok şükür.arkadaşlar benimde çift yumurta ikiz gebelik 7haftalığız iki kesede göründü biri iyi haftasına göre ama diğerinin gelişimi çok küçük bişeyler gözüküyor yolk kesesi felan var fetüs göründü diyor benim gibi olup ilerleyen varmı
Tebrikler...Merhaba kızlar bizim de cinsiyetlerim belli oldu bi koz bi erkek inşallah
15.haftadayım bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıyoruz, bazen böcek yürür gibi bir şeyler hissediyorum acaba boyle.bir seymi
o zaman hissettiklerim bebek hareketi, teşekkür ederimBöyle icinde bir sey kanat cirpar gibi oluyor. Ya da bir sey kayar gibi. Bir chos oluyor insanin ici. Ben de 15 te hissetmistim.
Tebrik ederim canım darısıda bize olsun daha ben ögrenemedimMerhaba kızlar bizim de cinsiyetlerim belli oldu bi koz bi erkek inşallah
Ben 11+3 de öğrendim ama kesin sonuç demiyor doktor. %70 ihtimal veriyor. 16. Haftada kesin cevap veririm dedi.genelde kaçıncı haftada öğreniliyor ikiz gebeliklerde kimi duyduysam erken öğreniyorlar
Insallah. Suan kasik agrilrndnn uyuyamiyorum kaburgalarimaa kadar cikiyolar pskljkman iyi degilim sanki artik dogum ypamayacak kdr yorgun hissediyorum kendimi onlar buyudukce ben nefes alamiyorum
Iste bende oyleyim. Allahım yardim etsin bizlereCanım bende sadece markete çıkabiliyorum
Evde de hareketler azaldı kasık ağrılarımdan
Bir de mideme çok baskı yapıyorlar sanırım yediklerimi çıkarasın var ama bulantı yok böyle organlarımda baskı var aynı nefesim daralıyor
Yatmak bile işkence
Doğuracak gücüm yok
Düşünüyorum doğumdan sonraki telaşı korkuyorum sonra bu hallerim psikolojimi bozuyor
Yemek yesem çatlayacak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?