2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hoşgeldin canım.bende çift yumurta ikizlerimi 7.haftada öğrendim.biri için doktor %90 kaybolacak bunu tek bir gebelik gibi düşün dedi.aralarında 1 hafta vardı.bir tanesinin kesesi büyük ve gelişmiş diğeri minik bir keseye hapsolmuş gibiydi.2 hafta sonra gittiklerimde doktor çok şaşırdı hem büyümüş hemde fark 3 gün olmuştu.şuan aralarında 1 gün var.biri kız diğeri erkek.sanırım farklı zamanlarda döllendiler içini ferah tut.2 ayımız biri gitti mi kaldı mı sağlıklı mı diye üzüle üzüle geçti şimdi rabbime şükürler olsun

benim tüp bebek gebeliği keselerin bouları aynı ama yedi biri 16 mm diğeri 7.4 tüp bebek doktorum bekle çıkabilir ben çok gördüm dedi ama kadın doğumamdaki doktorum eriri dedi muhtemelen devam etmez kesin dedi bilmiyorum üzüldüm

Benimkiler 8.3'e 13mm idi.ama doğal yollardan kaldım ben bu bir fark yaratırmı bilemem ama zamana bırak kafana taktıkça insana hiçbir fayda sağlamıyor inan.ister 2 ister tek sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın dilerim

ialtı haftalıkkenmi o şekildeydi peki. sonra sonra oda gelişti değilmi kalp atışını dahamı geç duydunuz peki küçük olanın.ayyy ne çokk sordummmm:)))))

ialtı haftalıkkenmi o şekildeydi peki. sonra sonra oda gelişti değilmi kalp atışını dahamı geç duydunuz peki küçük olanın.ayyy ne çokk sordummmm:)))))
5 haftalık keseyi gördük 2 hafta sonra iki kese ve iki kalp atışını gördük canım ikisininde kalpleri atıyordu ama boyutları farklıydı

altı hafta dört günlükken birinin attı diğeri küçük olduğundan tmadı bakalım haftaya ne olur belli olacak

Gunaydin guzel anne adaylari nasilsiniz herbirinizi cok yazamasamda takip ediyorum dogumu yaklasanlar ins saglikla bebeklerini kucaklarina alsin. Bugun bebek odasi, bebek arabasi vs. Bakmaya basliycaz su bebek arabasi kafami kurcalayan netten arastirdigim kadariyla yanyana olan anakucagi takilabilen ve hafif olan bi araba neredeyse yok ne yapicam bilmiyorum önlü arkalı istemiyorum ikizde secenek gercekten cok az sizler ne yaptiniz alan varmi??

benimde bir kese diğerinin yarısı kadardı.dr devam etmez dedi.ama iki kuzumda benimle çok şükür.

15.haftadayım bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıyoruz, bazen böcek yürür gibi bir şeyler hissediyorum acaba boyle.bir seymi

15.haftadayım bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıyoruz, bazen böcek yürür gibi bir şeyler hissediyorum acaba boyle.bir seymi

Böyle icinde bir sey kanat cirpar gibi oluyor. Ya da bir sey kayar gibi. Bir chos oluyor insanin ici. Ben de 15 te hissetmistim.

genelde kaçıncı haftada öğreniliyor ikiz gebeliklerde kimi duyduysam erken öğreniyorlar

Insallah. Suan kasik agrilrndnn uyuyamiyorum kaburgalarimaa kadar cikiyolar pskljkman iyi degilim sanki artik dogum ypamayacak kdr yorgun hissediyorum kendimi onlar buyudukce ben nefes alamiyorum

Canım bende sadece markete çıkabiliyorum
Evde de hareketler azaldı kasık ağrılarımdan
Bir de mideme çok baskı yapıyorlar sanırım yediklerimi çıkarasın var ama bulantı yok böyle organlarımda baskı var aynı nefesim daralıyor
Yatmak bile işkence
Doğuracak gücüm yok
Düşünüyorum doğumdan sonraki telaşı korkuyorum sonra bu hallerim psikolojimi bozuyor
Yemek yesem çatlayacak gibi oluyorum

Iste bende oyleyim. Allahım yardim etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…