- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.081
Iste bende oyleyim. Allahım yardim etsin bizlere
Canim bende bugun ilk kez ultrasona girdim.cift kese gorunducok cok sevindik ve sasirdik ama dr fazla umutlanma kaybolada bilir dedi.biri cok iyi biri riskli dedi 15 gun sonra gelince netlesecek dedi.karisik duygulardayim suan.Hoşgeldin canım.bende çift yumurta ikizlerimi 7.haftada öğrendim.biri için doktor %90 kaybolacak bunu tek bir gebelik gibi düşün dedi.aralarında 1 hafta vardı.bir tanesinin kesesi büyük ve gelişmiş diğeri minik bir keseye hapsolmuş gibiydi.2 hafta sonra gittiklerimde doktor çok şaşırdı hem büyümüş hemde fark 3 gün olmuştu.şuan aralarında 1 gün var.biri kız diğeri erkek.sanırım farklı zamanlarda döllendiler içini ferah tut.2 ayımız biri gitti mi kaldı mı sağlıklı mı diye üzüle üzüle geçti şimdi rabbime şükürler olsun
bende sizinle aynı durumdayım beklemedeyiz bizde bakalım ne olucak haftayaCanim bende bugun ilk kez ultrasona girdim.cift kese gorunducok cok sevindik ve sasirdik ama dr fazla umutlanma kaybolada bilir dedi.biri cok iyi biri riskli dedi 15 gun sonra gelince netlesecek dedi.karisik duygulardayim suan.
Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız bebekler küvöze girdi mi?doğum şekliniz neydi acaba?Bu grupta ilk ben anne oldum sanirim. Korkmayin kizlar hic de korkuttuklari gibi degil ikiz bakimi. Ilk cocugum inanin daha cok yormustu. Doguranlar toplansak ya biryerde. Fikir alisverisine ihtiyac oluyor.
Hoşgeldin canım. Benim kusmalarım 16. Hafta sonunda bitti ama bulantılarım hala var. Nerdeyse tek tip besleniyorum patates portakal elma yiyorum sürekli. Bir de süt içebiliyorum o kadar.slm arkadaslar ben bayadir giremiyordum bu siteye sifremi unutmustum hatirlamak bugüne kismet oldu Bende suan 19 haftalık hamileyim çift yumurta ikizi oğluşlarım olacak inşallah 11 haziran doğum tarihimiz inşallah ve hamileliğimin ilk gününden buyana bulantılarım gecmek bilmedi benimle aynı durumu yasayan varmı???
Bu grupta ilk ben anne oldum sanirim. Korkmayin kizlar hic de korkuttuklari gibi degil ikiz bakimi. Ilk cocugum inanin daha cok yormustu. Doguranlar toplansak ya biryerde. Fikir alisverisine ihtiyac oluyor.[/Q
Hayırlı olsn sağlıkla buyusun inşallah.. Bi kaç sorum olacak kaç gunluk bebekleriniz? Emziriyir musunuz? 1 kişi yetiormu yardımcı ben 9-3 yardımcı almayı düşünüyorum yaklaşık 15 gnsnra dgm var inşallah 35.hftam bitmek üzere derin kaygilardayim mesajınız umut oldu
Bu grupta ilk ben anne oldum sanirim. Korkmayin kizlar hic de korkuttuklari gibi degil ikiz bakimi. Ilk cocugum inanin daha cok yormustu. Doguranlar toplansak ya biryerde. Fikir alisverisine ihtiyac oluyor.
İkiz gebelikte söylenenler ve hissetirilenler çok sıkıcı.yok şöyle zor hamilelik riskli bebeklerin kiloları erken doğum küvöz derken sanki 1-0 yenik gibiyiz.arada omuzlarım bi düşüyor.demoralize oluyorum.ama kendime bi bakıyorum bi şikayetim yok bebekler iyi şimdilik belkide ben bir istisna olurum diyip kendime kuvvet veriyorum.ama ruhen yalnızım
İkiz gebelikte söylenenler ve hissetirilenler çok sıkıcı.yok şöyle zor hamilelik riskli bebeklerin kiloları erken doğum küvöz derken sanki 1-0 yenik gibiyiz.arada omuzlarım bi düşüyor.demoralize oluyorum.ama kendime bi bakıyorum bi şikayetim yok bebekler iyi şimdilik belkide ben bir istisna olurum diyip kendime kuvvet veriyorum.ama ruhen yalnızım
Haklısın arkadaşım allah razı olsun.şimdi kültür testi yaptırmıştım onun sonucu geldi gardenella mı ne pozitifmiş dr.arayacak bakalım offff.hiç öyle düşünme sevgili kız kardeşim bşakalarının yaşadığı sıkıntıyı sen belki yaşamayacaksın ya da sen daha zor yaşadığın halde çevrene pozitif enerji saçacaksın.
işte burada birbirimize destek oluyoruz.
en büyük destekçimiz allah
çok şükür bugünlere gelmişiz dağına göre kar veriyor
zorluğunu veriyorsa güzelliğini de yaşatıyor
gerçekten olumsuz düşüncelere artık kendimi kapatacağım çünkü her hikaye kahramanına özel.
Maşallah bak 2 kiloyu geçmişler. Rabbim üçünüzün de yardımcısı olsun. Açıklık derken? Sen zaten sezeryan olacaktın ay sonunda. Beklemeyecek mi dr?Kizlar biz kontrolden geldik bebekleri 2kilo100 gram olmuslar nstde sancilarim cikti doktor 35ide gecirsek cok iyi olcakti dedi aciklik olsaydi hemen gun verip alcakti ama acikligim yokmus cok sukur haftada 2 gun oldu kontrollerimiz persembe nstye gidicem tekrar bebekler 33 haftayla uyumlu cikiyolar cok vaktim yok gbi geliyo doktorunda konusmalari o yondeydi. Kizima giden kan akisi yavaslamis. Cokt iyi degil bizren haberler yani
2 kiloyu geçmişler bu da güzel 35-36 da alınsa bile sağlıklı olurlar. Kan akışı yavaşlayabilir ama durduğunda alınması gerekiyorKizlar biz kontrolden geldik bebekleri 2kilo100 gram olmuslar nstde sancilarim cikti doktor 35ide gecirsek cok iyi olcakti dedi aciklik olsaydi hemen gun verip alcakti ama acikligim yokmus cok sukur haftada 2 gun oldu kontrollerimiz persembe nstye gidicem tekrar bebekler 33 haftayla uyumlu cikiyolar cok vaktim yok gbi geliyo doktorunda konusmalari o yondeydi. Kizima giden kan akisi yavaslamis. Cokt iyi degil bizren haberler yani
Bekleyebildigi kdr beklicek doktor ama sancilarim cok ciktigi icin ve kizima giden kan yavasladigi icin bebekler beklemicek sanirim.Maşallah bak 2 kiloyu geçmişler. Rabbim üçünüzün de yardımcısı olsun. Açıklık derken? Sen zaten sezeryan olacaktın ay sonunda. Beklemeyecek mi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?