2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Iste bende oyleyim. Allahım yardim etsin bizlere

Amin canım inşallah
Ya sabır diye diye dayanacağız inşallah
Daha 31+3üm ben
Çok değil 35 olsak diyorum bari
Hareket etsem kasıklarım ağrıyor
Etmesem ayaklar eller şişiyor
Yesem ayrı yemesem kilo alamıyorlar
Uyuyamamak falan.. Şükür bugünümüze ama
Zaman da aksa geçse..
Doğum yapanlarla da ayrı bir grup açalım doğuran oraya gelsin
Doğumdan sonra da fikir alışverişi yaparız

Canim bende bugun ilk kez ultrasona girdim.cift kese gorunducok cok sevindik ve sasirdik ama dr fazla umutlanma kaybolada bilir dedi.biri cok iyi biri riskli dedi 15 gun sonra gelince netlesecek dedi.karisik duygulardayim suan.

Canim bende bugun ilk kez ultrasona girdim.cift kese gorunducok cok sevindik ve sasirdik ama dr fazla umutlanma kaybolada bilir dedi.biri cok iyi biri riskli dedi 15 gun sonra gelince netlesecek dedi.karisik duygulardayim suan.
bende sizinle aynı durumdayım beklemedeyiz bizde bakalım ne olucak haftaya

Bu grupta ilk ben anne oldum sanirim. Korkmayin kizlar hic de korkuttuklari gibi degil ikiz bakimi. Ilk cocugum inanin daha cok yormustu. Doguranlar toplansak ya biryerde. Fikir alisverisine ihtiyac oluyor.

Bu grupta ilk ben anne oldum sanirim. Korkmayin kizlar hic de korkuttuklari gibi degil ikiz bakimi. Ilk cocugum inanin daha cok yormustu. Doguranlar toplansak ya biryerde. Fikir alisverisine ihtiyac oluyor.
Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız bebekler küvöze girdi mi?doğum şekliniz neydi acaba?

slm arkadaslar ben bayadir giremiyordum bu siteye sifremi unutmustum hatirlamak bugüne kismet oldu Bende suan 19 haftalık hamileyim çift yumurta ikizi oğluşlarım olacak inşallah 11 haziran doğum tarihimiz inşallah ve hamileliğimin ilk gününden buyana bulantılarım gecmek bilmedi benimle aynı durumu yasayan varmı???

Bende 16 haftaligim, ayni sıkıntı bende de var, bulantı ve tiksinme iştahsızlık devam, hic bitecek gibi değil, hiç birşey yiyemiyorum,yemek yemek bana eziyete dönüşüyor,bu duruma canim sikiliyor,

Hoşgeldin canım. Benim kusmalarım 16. Hafta sonunda bitti ama bulantılarım hala var. Nerdeyse tek tip besleniyorum patates portakal elma yiyorum sürekli. Bir de süt içebiliyorum o kadar.

Valla Cnm bende onu söyledim doğumdan sonrada birbirimize yol gösteririz olursa bir grup gelirim ben haber edin
Bu arada biri daha bu iyi günlerin derse zaten Ağzına şaplağı yiyecek
Iyi oldu söylediğin. Benim ilk doğumum olacak inşallah. Ikiz lafını duyan nasıl bakacaksın diyor yahu tabii alışana kadar birkaç ay destek atan olacak ama sonra bizbizeyiz yavrularımla
Böyle Doğdu mu doğacak mı bekleseler ya kilo almadı uyuyamıyorum kaşıntı Ağrı derken nasıl iyi günler insanları anlamıyorum
Ya da cesaretliyim çok bilemedim
Ama tabii ki de yorulucaz pilimiz bitecek vs
Sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçecek şeyler
Tedavi ile kalanlar ben ve biz
Binlerce lira para dökmüşüz minik yavrularımız olsun diye öflemek niye? Neye?
Çok sıkıldım insanların yargılarından
İçimi Döktüm kusura bakmayın

İkiz gebelikte söylenenler ve hissetirilenler çok sıkıcı.yok şöyle zor hamilelik riskli bebeklerin kiloları erken doğum küvöz derken sanki 1-0 yenik gibiyiz.arada omuzlarım bi düşüyor.demoralize oluyorum.ama kendime bi bakıyorum bi şikayetim yok bebekler iyi şimdilik belkide ben bir istisna olurum diyip kendime kuvvet veriyorum.ama ruhen yalnızım

Neden kötü örnekleri duyuyorsunuz ki. Insanlarin da moral bozmasina izin vermeyin. Yani o kadar saglikla dogum yapan ikiz hatta ucuz anneleri varken bu evhamlar oyle bos geliyor ki bana. Kotu ornekler her zaman iyilerden azdir. Bizim de bebeklerimiz icin iyiyi dusunmemiz gerek

hiç öyle düşünme sevgili kız kardeşim bşakalarının yaşadığı sıkıntıyı sen belki yaşamayacaksın ya da sen daha zor yaşadığın halde çevrene pozitif enerji saçacaksın.
işte burada birbirimize destek oluyoruz.
en büyük destekçimiz allah
çok şükür bugünlere gelmişiz dağına göre kar veriyor
zorluğunu veriyorsa güzelliğini de yaşatıyor
gerçekten olumsuz düşüncelere artık kendimi kapatacağım çünkü her hikaye kahramanına özel.

Haklısın arkadaşım allah razı olsun.şimdi kültür testi yaptırmıştım onun sonucu geldi gardenella mı ne pozitifmiş dr.arayacak bakalım offff.

Kizlar biz kontrolden geldik bebekleri 2kilo100 gram olmuslar nstde sancilarim cikti doktor 35ide gecirsek cok iyi olcakti dedi aciklik olsaydi hemen gun verip alcakti ama acikligim yokmus cok sukur haftada 2 gun oldu kontrollerimiz persembe nstye gidicem tekrar bebekler 33 haftayla uyumlu cikiyolar cok vaktim yok gbi geliyo doktorunda konusmalari o yondeydi. Kizima giden kan akisi yavaslamis. Cokt iyi degil bizren haberler yani

Maşallah bak 2 kiloyu geçmişler. Rabbim üçünüzün de yardımcısı olsun. Açıklık derken? Sen zaten sezeryan olacaktın ay sonunda. Beklemeyecek mi dr?

2 kiloyu geçmişler bu da güzel 35-36 da alınsa bile sağlıklı olurlar. Kan akışı yavaşlayabilir ama durduğunda alınması gerekiyor

Maşallah bak 2 kiloyu geçmişler. Rabbim üçünüzün de yardımcısı olsun. Açıklık derken? Sen zaten sezeryan olacaktın ay sonunda. Beklemeyecek mi dr?
Bekleyebildigi kdr beklicek doktor ama sancilarim cok ciktigi icin ve kizima giden kan yavasladigi icin bebekler beklemicek sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…