2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canını sıkma zaten haftan gayet iyi inşallah sağlıkla gelirler. kiloları da güzel maşallah. bir iki hafta dururlar belki strese sokma kendini hiç.

doğum yapanlar yeni bir grup açarsa evet bana da haber verin çok iyi olur. inşallah "oğlak" cım sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak sizler tecrübelisiniz :). bu arada bende c.tesi kontrole gittim her şey yolundaymış çok şükür. p.tesi tekrar görmek istedi 2 şubat için sezaryen randevusu alacağız o gün bakalım hayırlısı olsun. artık tüm hazırlıklarımız tamam zaten maşallah kiloları da yerinde rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Bebekler 23 haftayla uyumlu, 597 ve 569 gram olmuşlar. Tek yumurta olduklari icin farki biraz daha kapamalari cok sevindirdi doktorumu da. Basli ayaklı duruyorlar karnimda. Yolunda gidiyor her sey cok şükür, 30lara gelmek istiyorum bir an önce. 2 kiloyu geçtiklerinde bir oh cekerim sanırım.

Masallah cnm..
Çalışıyor musun hala merak ettim ?

54 gunlu
54 gunluk olduk. Ama kuvez surecimiz oldu. Yardmci evet ev isler8nde olabilir. Annem var benim bir haftadir yalniz baliyorum. Islerimi dr yapiyorum. Yetisiyor ama misafir kismi oldukca yoruyor. Evet emziroyorum ama atistialik niyetine. Emdikten sonra huysuzlaniyorlar mama yemeden uyumuyorlar. Sonrasnda 2 saat ozgurum. Artik alistilar 2 saatte kendi leri istiyor saat fln kurmuyorum. Korktugum gibi degilmis. Ilk cocugum acemilkten yormus beni

Inanin gebelik kismi daha zor. Uykusuzluk mu evet biraz oluyor ama hamileyken de uyuyamiyoruz en azindan dogumdan sonra birine emanet edip cikabiliyorsun. Ki ben haftada 1-2 gun oglumla tiyatroya sinemaya cikiyorum. Kulak asmayin k8mselere eger dogurabilirsrk bakmayi da basaririz evelallah. Selamlar hepinize.

Masallah iyi dayanmis kuzucuklarin. Artik stres yapma haftan da guzel. Doguranlar grubunu olustiracagim ama malum cok sk giremeyebiloyorum. Takip edemzsem diye duruyorum.

hay ağzınıza sağlık.çok sağolun.

Sol bilegimin ağrısından uyuyamıyorum sizce hamilelikle ilgisi var mı ? Dun grip olduğum icin gittim hastaneye de hiçbir sey yapılmadı,yine gitsem de boş döncem diye gitmek istemiyorum daha önce kas ağrıları olur diye okumuştum sanırım.ha bide kas gevşetici kremler sursem zararlı mı acaba ?

doktoruna sormadan kullanma canım. benim de senin haftalarında kaslarım kemiklerim ağrıyordu tutuluyordu sırtım kalkamıyordum kalsiyum başladım 25ten sonra o çok iyi geldi şükür
vitamini ben geç almaya başladım

Devit3 ile gyno Ferro kullanıyorum aslında da bilemiyorum niye oluyor,uyutmuyor

Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
canım bebişlerin hayırlı olsun bende ilk aşılamamı olucam kaç yumurtayla aşılama oldun acaba

Devit3 ile gyno Ferro kullanıyorum aslında da bilemiyorum niye oluyor,uyutmuyor

Canim yanen arkadaşın dedigi gibi benim de bacagim falan kasiliyordu sabahlari. Doktorum senin haftalarda osteo care baslatti simdi oyle rahatim ki hafifledim resmen. Kalsiyum magnezyum d vitamini cinko var icinde. Bir sor doktoruna istersen.

Masallah cnm..
Çalışıyor musun hala merak ettim ?

yok çalışmıyorum 32 de aldım ben raporumu ama evden bazen bilgisayardan bişiler yapıyorum. zaten çalışmak çok zor olurduson üç ay ağırlaşıyosun ki ben maşallah gayet hareketliyim ona rağmen çalışamazdım.

maşallah ya ne güzel anlatmışsın inşallah benimkilerde sakin mutlu sorunsuz olurlar. abileri öyledi inşallah ona çekerler.

Masallah iyi dayanmis kuzucuklarin. Artik stres yapma haftan da guzel. Doguranlar grubunu olustiracagim ama malum cok sk giremeyebiloyorum. Takip edemzsem diye duruyorum.

evet iyi dayandılar teyzesiçok şükür bende hep endişe duymuştum ama çok şükür bu günlere geldik. takip ettiğin kadar yazarsın zaten doğurduktan sonra herbirimizi yoğun bir döenm bekliyo.

Kizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…