- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.101
Insllh o kadar bekleyebiliriz belimden baslayip kasiklarima inen agrim var2 kiloyu geçmişler bu da güzel 35-36 da alınsa bile sağlıklı olurlar. Kan akışı yavaşlayabilir ama durduğunda alınması gerekiyor
Kizlar biz kontrolden geldik bebekleri 2kilo100 gram olmuslar nstde sancilarim cikti doktor 35ide gecirsek cok iyi olcakti dedi aciklik olsaydi hemen gun verip alcakti ama acikligim yokmus cok sukur haftada 2 gun oldu kontrollerimiz persembe nstye gidicem tekrar bebekler 33 haftayla uyumlu cikiyolar cok vaktim yok gbi geliyo doktorunda konusmalari o yondeydi. Kizima giden kan akisi yavaslamis. Cokt iyi degil bizren haberler yani
Insallah canim.canını sıkma zaten haftan gayet iyi inşallah sağlıkla gelirler. kiloları da güzel maşallah. bir iki hafta dururlar belki strese sokma kendini hiç.
Masallah cnm..doğum yapanlar yeni bir grup açarsa evet bana da haber verin çok iyi olur. inşallah "oğlak" cım sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak sizler tecrübelisiniz :). bu arada bende c.tesi kontrole gittim her şey yolundaymış çok şükür. p.tesi tekrar görmek istedi 2 şubat için sezaryen randevusu alacağız o gün bakalım hayırlısı olsun. artık tüm hazırlıklarımız tamam zaten maşallah kiloları da yerinde rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
30+2de sezeryanla dogum yaptim. Biri 23 gun digeri 39 gun kuvezde kaldi. Simdi beraberiz cok sukurKaçıncı haftanızda doğum yaptınız bebekler küvöze girdi mi?doğum şekliniz neydi acaba?
Inanin gebelik kismi daha zor. Uykusuzluk mu evet biraz oluyor ama hamileyken de uyuyamiyoruzValla Cnm bende onu söyledim doğumdan sonrada birbirimize yol gösteririz olursa bir grup gelirim ben haber edin
Bu arada biri daha bu iyi günlerin derse zaten Ağzına şaplağı yiyecek
Iyi oldu söylediğin. Benim ilk doğumum olacak inşallah. Ikiz lafını duyan nasıl bakacaksın diyor yahu tabii alışana kadar birkaç ay destek atan olacak ama sonra bizbizeyiz yavrularımla
Böyle Doğdu mu doğacak mı bekleseler ya kilo almadı uyuyamıyorum kaşıntı Ağrı derken nasıl iyi günlerinsanları anlamıyorum
Ya da cesaretliyim çok bilemedim
Ama tabii ki de yorulucaz pilimiz bitecek vs
Sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçecek şeyler
Tedavi ile kalanlar ben ve biz
Binlerce lira para dökmüşüz minik yavrularımız olsun diye öflemek niye? Neye?
Çok sıkıldım insanların yargılarından
İçimi Döktüm kusura bakmayın
Masallah iyi dayanmis kuzucuklarin. Artik stres yapma haftan da guzel. Doguranlar grubunu olustiracagim ama malum cok sk giremeyebiloyorum. Takip edemzsem diye duruyorum.doğum yapanlar yeni bir grup açarsa evet bana da haber verin çok iyi olur. inşallah "oğlak" cım sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak sizler tecrübelisiniz :). bu arada bende c.tesi kontrole gittim her şey yolundaymış çok şükür. p.tesi tekrar görmek istedi 2 şubat için sezaryen randevusu alacağız o gün bakalım hayırlısı olsun. artık tüm hazırlıklarımız tamam zaten maşallah kiloları da yerinde rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Inanin gebelik kismi daha zor. Uykusuzluk mu evet biraz oluyor ama hamileyken de uyuyamiyoruzen azindan dogumdan sonra birine emanet edip cikabiliyorsun. Ki ben haftada 1-2 gun oglumla tiyatroya sinemaya cikiyorum. Kulak asmayin k8mselere eger dogurabilirsrk bakmayi da basaririz evelallah. Selamlar hepinize.
Sol bilegimin ağrısından uyuyamıyorumsizce hamilelikle ilgisi var mı ? Dun grip olduğum icin gittim hastaneye de hiçbir sey yapılmadı,yine gitsem de boş döncem diye gitmek istemiyorum daha önce kas ağrıları olur diye okumuştum sanırım.ha bide kas gevşetici kremler sursem zararlı mı acaba ?
Devit3 ile gyno Ferro kullanıyorum aslında da bilemiyorum niye oluyor,uyutmuyordoktoruna sormadan kullanma canım. benim de senin haftalarında kaslarım kemiklerim ağrıyordu tutuluyordu sırtım kalkamıyordum kalsiyum başladım 25ten sonra o çok iyi geldi şükür
vitamini ben geç almaya başladım
canım bebişlerin hayırlı olsun bende ilk aşılamamı olucam kaç yumurtayla aşılama oldun acabaSelam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
Devit3 ile gyno Ferro kullanıyorum aslında da bilemiyorum niye oluyor,uyutmuyor
Masallah cnm..
Çalışıyor musun hala merak ettim ?
54 gunlu
54 gunluk olduk. Ama kuvez surecimiz oldu. Yardmci evet ev isler8nde olabilir. Annem var benim bir haftadir yalniz baliyorum. Islerimi dr yapiyorum. Yetisiyor ama misafir kismi oldukca yoruyor. Evet emziroyorum ama atistialik niyetine. Emdikten sonra huysuzlaniyorlar mama yemeden uyumuyorlar. Sonrasnda 2 saat ozgurum. Artik alistilar 2 saatte kendi leri istiyor saat fln kurmuyorum. Korktugum gibi degilmis. Ilk cocugum acemilkten yormus beni
Masallah iyi dayanmis kuzucuklarin. Artik stres yapma haftan da guzel. Doguranlar grubunu olustiracagim ama malum cok sk giremeyebiloyorum. Takip edemzsem diye duruyorum.
Allah kurtarsın canım bizede dua etKizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.
Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?