- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.121
Kizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.
Çok şükür veren Rabbime bunlar tatlı şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli devam etsin kucağımıza gelsinler.[/QUOTE
Kizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.Allah yardımcın olsun, bebeklerini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahAllah kurtarsın canım bizede dua et
]
benim doktorum bitkisel de olsa hic bir boyayı kullanmami istemiyor, su an saçlarım ustu komple beyaz oldu, sac banti takiyorumSelam herkese, bu organik saç boyalarından kullanan var mı kızlar aranızda? Normalde umrumda olmaz ama kalıtsal beyazlar dolu saçlarım, çok rahatsız ediyorDoktorum kullanabilirsin dedi ama Bursa'daki doktorum da asla kullanma demişti. Kararsız kaldım...
Rabbim hepimize sağlıkla hayırla analı babalı göz aydınları versinben yeni katıldım aranıza daha miniciğiz 8+2 günlüğüz geçermi bu günler Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kızlar umarım banada destek olursunuz bulunduğum yerde çok yalnızım
Gözünaydın canım tedaviyle mi olduRabbim hepimize sağlıkla hayırla analı babalı göz aydınları versinben yeni katıldım aranıza daha miniciğiz 8+2 günlüğüz geçermi bu günler Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kızlar umarım banada destek olursunuz bulunduğum yerde çok yalnızım
premature al canım ınan onlar bıle buyuk gelıyo ama hemn toplanıyolr genede sen bılırsın bızım premature kıyafetlerımız tam oluyo sımdı hatta tam sıkıyo fazla kullanmıycaz sanırım haftaya olmazlar dusun yanıKızlar kiyafetlerinigenel olarak premature mi aldiniz? Ben kucuk seyler almaya calistim ama normalden daha kucuk olacaklari icin premature gibi mi almak gerekiyor?
Bende sürekli evdeyim bunaldim artık haftasonu ilk defa çıkayım dedim onda da hafif leke gelince eşim bi daha dışarı çıkmak yok dediGeçer, bende 16 haftalik oldum, hic biyere çıkamıyorum, sürekli evdeyim, bunalıyorum ama yapacak bisey yok dayanacağız bebislerimiz için, aramıza hosgeldin
Evet özelde mesela doğum yapsak ne kadara mal olur devlette korkuyorum sezeryan olanların dikişleri çok çirkin dikiyorlarmis ebeler bağırıp çağırıyormusDoğum yapan güzel anneler bi soru var kafamda bu küvöz için extra ücret alıyor mu hastane?doğum yapan yapacak olan aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara hakkımızda hayırlısı diyorum bol bol sağlık diliyorum.
yinede 14 haftayı doldurana kadar çıkma dışarı riskli çünkü, biraz sabretBende sürekli evdeyim bunaldim artık haftasonu ilk defa çıkayım dedim onda da hafif leke gelince eşim bi daha dışarı çıkmak yok dedi
canım, Allah hayırlısını versin inşallahKizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.
Benim hedefim artık mart nisan gibi sabrediyorum ne yapacağım senelerdir evlat için yapmadığımız kalmadı en kolay iş evde yatmakyinede 14 haftayı doldurana kadar çıkma dışarı riskli çünkü, biraz sabret
Kizlar bn dogumhaneye geldm sanclrm artti. Serum taktkr bitince nstye tekrr baglick gecmezse yatis ypp bebekleri alicak.
Çok heyecanlı yaa.ne güzel bebeklerine kavuşmana az kaldı.stres yapmamaya çalış.allahım yar ve yardımcın olsunKizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar inşallah dualarımız dasinKizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?