2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam herkese, bu organik saç boyalarından kullanan var mı kızlar aranızda? Normalde umrumda olmaz ama kalıtsal beyazlar dolu saçlarım, çok rahatsız ediyor Doktorum kullanabilirsin dedi ama Bursa'daki doktorum da asla kullanma demişti. Kararsız kaldım...

Rabbim hepimize sağlıkla hayırla analı babalı göz aydınları versin ben yeni katıldım aranıza daha miniciğiz 8+2 günlüğüz geçermi bu günler Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kızlar umarım banada destek olursunuz bulunduğum yerde çok yalnızım

benim doktorum bitkisel de olsa hic bir boyayı kullanmami istemiyor, su an saçlarım ustu komple beyaz oldu, sac banti takiyorum

Gözünaydın canım tedaviyle mi oldu

Kızlar kiyafetlerinigenel olarak premature mi aldiniz? Ben kucuk seyler almaya calistim ama normalden daha kucuk olacaklari icin premature gibi mi almak gerekiyor?
premature al canım ınan onlar bıle buyuk gelıyo ama hemn toplanıyolr genede sen bılırsın bızım premature kıyafetlerımız tam oluyo sımdı hatta tam sıkıyo fazla kullanmıycaz sanırım haftaya olmazlar dusun yanı

Geçer, bende 16 haftalik oldum, hic biyere çıkamıyorum, sürekli evdeyim, bunalıyorum ama yapacak bisey yok dayanacağız bebislerimiz için, aramıza hosgeldin
Bende sürekli evdeyim bunaldim artık haftasonu ilk defa çıkayım dedim onda da hafif leke gelince eşim bi daha dışarı çıkmak yok dedi

Doğum yapan güzel anneler bi soru var kafamda bu küvöz için extra ücret alıyor mu hastane?doğum yapan yapacak olan aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara hakkımızda hayırlısı diyorum bol bol sağlık diliyorum.

Evet özelde mesela doğum yapsak ne kadara mal olur devlette korkuyorum sezeryan olanların dikişleri çok çirkin dikiyorlarmis ebeler bağırıp çağırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…