- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.141
Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Allah yardımcin olsun. İnşallah güzel haberlerle seviniriz.Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Canım, Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın sizi.Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Ben zorunlu olarak universite hastanesnde dogum yaptim. Preeklampsi geciriyordum takipli doktorum dahil hicbir ozel hastane kabul etmedi riskli oldugu icin. Acilen fakultede gece sezeryana alindim. Kuvezde yer olmadigindan ambulansla bebeklerim ozel bir hastaneye gonderildi. Hicbir ucret odemedik. Mama bez dahil birsey talep edilmedi. Bu arada bende saglik calisaniyim. Eger sgkniz varsa devlet kuvezin tamamini karsiliyor. Hastaneler kurnazlik yapmazsa ucret alinmaz bilginize.Doğum yapan güzel anneler bi soru var kafamda bu küvöz için extra ücret alıyor mu hastane?doğum yapan yapacak olan aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara hakkımızda hayırlısı diyorum bol bol sağlık diliyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.zor günler geride kalmıştır umarım bebekleriniz ve sevdiklerinizle güzel günler diliyorumBen zorunlu olarak universite hastanesnde dogum yaptim. Preeklampsi geciriyordum takipli doktorum dahil hicbir ozel hastane kabul etmedi riskli oldugu icin. Acilen fakultede gece sezeryana alindim. Kuvezde yer olmadigindan ambulansla bebeklerim ozel bir hastaneye gonderildi. Hicbir ucret odemedik. Mama bez dahil birsey talep edilmedi. Bu arada bende saglik calisaniyim. Eger sgkniz varsa devlet kuvezin tamamini karsiliyor. Hastaneler kurnazlik yapmazsa ucret alinmaz bilginize.
Allah yardımcınız olsun.Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi.Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Oyy maşallah Allah seninle bebişlerinle olsunKizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Bnm daha 4ayım var uyuyamıyorum,onları dusununceKizlar hpnzden Allah razi olsun. Bakalim insllh bebeklerim cok kalmz kuvezde uyuyamiyorum heycndan sbh ilk ameliyat bnmmis
Allah yardımcın olsun canım. Ben bile heyecanlandım, inşallah hiç küvözde kalmalarına gerek bile kalmaz. Sağlıkla kavuşun inşallah.Kizlar hpnzden Allah razi olsun. Bakalim insllh bebeklerim cok kalmz kuvezde uyuyamiyorum heycndan sbh ilk ameliyat bnmmis
Aksine Bn tek bakamam ilk günlerde diye,gelebilecek herkesi sıraya koyuyorumKızlar ben daha 9. haftadayım. Bebeklerle ve annelikle ilgili falan değil ama doğum sonrası kalabalık, büyükler, her şeye karışmalar, bir süre birlikte yaşamalar falan çok endişelendiriyor beni. Bütün düzenim değişecek sanki hiç bebeklerimle yalnız kalamayacakmışım gibi geliyor. Tüp bebekle 36 yaşında ilk hamileliğim olduğu için mi böyleyim yoksa hormonlardan mı bilmiyorum. Annemle kayınvalidem biz bakarız çocuklara dedikçe tüylerim diken diken oluyor. Sonra da kendimi kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. İyice tuhaf oldum. Bi akıl verseniz şu garibe?
Aynı durumdayım, bembeyaz üst kısmı. Ama tabi ki miniklerimizden önemli değil, çocukların sağlığı ön planda ... teşekkürler canım ^^benim doktorum bitkisel de olsa hic bir boyayı kullanmami istemiyor, su an saçlarım ustu komple beyaz oldu, sac banti takiyorum
Canım girmişsindir diye düşünüyorum doğuma, Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle. Miniklerine kavuşunca yaz mutlakaKizlar hpnzden Allah razi olsun. Bakalim insllh bebeklerim cok kalmz kuvezde uyuyamiyorum heycndan sbh ilk ameliyat bnmmis
Bunu ben de merak ediyorum. Bir arkadaş yazmış ama başka böyle özelde doğum yapıp küvöz için ekstra para ödemeyen oldu mu? Benim takiplerim de özelde şu an ve 4000 dediler doğuma. Küvöz için (inşallah hiç birimizin gerek olmaz ama risk var malesef hazırlıklı olmak zorundayız) bir daha para ödemek istemiyorum. Hastanenin muhasebe birimine sordum tatmin edici cevap alamadım, eğer sgk karşılıyorsa ona göre baskı kurarız biz de hastaneye.Doğum yapan güzel anneler bi soru var kafamda bu küvöz için extra ücret alıyor mu hastane?doğum yapan yapacak olan aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara hakkımızda hayırlısı diyorum bol bol sağlık diliyorum.
Bende öyle hep evdeyim doktordan doktora çıkıyorum dışarıya. Lekelenmem kanamam yok ancak dr. riske atamayız diyor gezme dolaşma yok diyor heyet raporu verdi okul hayatımda bitti sağlıkla dogsunlarda ne yapalım oturur enerji depolarizBende sürekli evdeyim bunaldim artık haftasonu ilk defa çıkayım dedim onda da hafif leke gelince eşim bi daha dışarı çıkmak yok dedi
Rabbim hayırlısı ile sağlık ile evlatlarına kavuştursun inşaallah. Dualarim sen ve meleklerinle❤Kizlar doktor geldi bkti. Yatis verdi sabah alicak bebekleri. Sanclrm kesilmiyo cunku
Özel hastaneler de ki küvezide sgk karşılıyor. Sgk lı anlaşmalı olması lazım tabi bazı hastaneler anlaşma yok diyebilirBunu ben de merak ediyorum. Bir arkadaş yazmış ama başka böyle özelde doğum yapıp küvöz için ekstra para ödemeyen oldu mu? Benim takiplerim de özelde şu an ve 4000 dediler doğuma. Küvöz için (inşallah hiç birimizin gerek olmaz ama risk var malesef hazırlıklı olmak zorundayız) bir daha para ödemek istemiyorum. Hastanenin muhasebe birimine sordum tatmin edici cevap alamadım, eğer sgk karşılıyorsa ona göre baskı kurarız biz de hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?