2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben zorunlu olarak universite hastanesnde dogum yaptim. Preeklampsi geciriyordum takipli doktorum dahil hicbir ozel hastane kabul etmedi riskli oldugu icin. Acilen fakultede gece sezeryana alindim. Kuvezde yer olmadigindan ambulansla bebeklerim ozel bir hastaneye gonderildi. Hicbir ucret odemedik. Mama bez dahil birsey talep edilmedi. Bu arada bende saglik calisaniyim. Eger sgkniz varsa devlet kuvezin tamamini karsiliyor. Hastaneler kurnazlik yapmazsa ucret alinmaz bilginize.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.zor günler geride kalmıştır umarım bebekleriniz ve sevdiklerinizle güzel günler diliyorum

Kizlar daha once dogum yapmis olanlar bir sey soracagim.kasilma oldugunu nasil anlariz? Birkac kez sertlesme diye okumustum da bebekler bazen birden hareket edince karnim sertlesiyor sonra geciyor o normaldir herhalde degil mi? Agri vs yok

Kızlar ben daha 9. haftadayım. Bebeklerle ve annelikle ilgili falan değil ama doğum sonrası kalabalık, büyükler, her şeye karışmalar, bir süre birlikte yaşamalar falan çok endişelendiriyor beni. Bütün düzenim değişecek sanki hiç bebeklerimle yalnız kalamayacakmışım gibi geliyor. Tüp bebekle 36 yaşında ilk hamileliğim olduğu için mi böyleyim yoksa hormonlardan mı bilmiyorum. Annemle kayınvalidem biz bakarız çocuklara dedikçe tüylerim diken diken oluyor. Sonra da kendimi kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. İyice tuhaf oldum. Bi akıl verseniz şu garibe?

Aksine Bn tek bakamam ilk günlerde diye,gelebilecek herkesi sıraya koyuyorum zaten alıştıktan sonra acık acık artık gerek yok derim sanırım.. sen de stres yapma bunu,aslında bu iyi bişey sevinmen lazım.

benim doktorum bitkisel de olsa hic bir boyayı kullanmami istemiyor, su an saçlarım ustu komple beyaz oldu, sac banti takiyorum
Aynı durumdayım, bembeyaz üst kısmı. Ama tabi ki miniklerimizden önemli değil, çocukların sağlığı ön planda ... teşekkürler canım ^^

Kizlar hpnzden Allah razi olsun. Bakalim insllh bebeklerim cok kalmz kuvezde uyuyamiyorum heycndan sbh ilk ameliyat bnmmis
Canım girmişsindir diye düşünüyorum doğuma, Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle. Miniklerine kavuşunca yaz mutlaka

Bunu ben de merak ediyorum. Bir arkadaş yazmış ama başka böyle özelde doğum yapıp küvöz için ekstra para ödemeyen oldu mu? Benim takiplerim de özelde şu an ve 4000 dediler doğuma. Küvöz için (inşallah hiç birimizin gerek olmaz ama risk var malesef hazırlıklı olmak zorundayız) bir daha para ödemek istemiyorum. Hastanenin muhasebe birimine sordum tatmin edici cevap alamadım, eğer sgk karşılıyorsa ona göre baskı kurarız biz de hastaneye.

Bende sürekli evdeyim bunaldim artık haftasonu ilk defa çıkayım dedim onda da hafif leke gelince eşim bi daha dışarı çıkmak yok dedi
Bende öyle hep evdeyim doktordan doktora çıkıyorum dışarıya. Lekelenmem kanamam yok ancak dr. riske atamayız diyor gezme dolaşma yok diyor heyet raporu verdi okul hayatımda bitti sağlıkla dogsunlarda ne yapalım oturur enerji depolariz

Özel hastaneler de ki küvezide sgk karşılıyor. Sgk lı anlaşmalı olması lazım tabi bazı hastaneler anlaşma yok diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…