- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.161
ooo masallahMrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
hayırlı olsun Güle güle büyütün bebeklerinizi...kilo olarak cok iyi doğmuşlar maşallahMrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
Kizlar daha once dogum yapmis olanlar bir sey soracagim.kasilma oldugunu nasil anlariz? Birkac kez sertlesme diye okumustum da bebekler bazen birden hareket edince karnim sertlesiyor sonra geciyor o normaldir herhalde degil mi? Agri vs yok
Mrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
Kızlar 34+1 kontrol diye geldim. Yatış verdi. Nst de sancı görünmüş. Akciğer geliştirici olduk. Şimdi serum bağlandı. Bakalım inşallah serum bitince gönderirler
Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün insMrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
Bu cok moral oldu gercekten insallah bizim de böyle olurInanin gebelik kismi daha zor. Uykusuzluk mu evet biraz oluyor ama hamileyken de uyuyamiyoruzen azindan dogumdan sonra birine emanet edip cikabiliyorsun. Ki ben haftada 1-2 gun oglumla tiyatroya sinemaya cikiyorum. Kulak asmayin k8mselere eger dogurabilirsrk bakmayi da basaririz evelallah. Selamlar hepinize.
evet normal. vajinal sancı ve düzenli aralıklı kasılma olması gerek 10 dk bir gibi. sertleşme ilerleyen haftalarda daha da fazlalaşacak.
Cnm 2900gr doğanın akciğeri gelşmemş tam . Diğeride tedavi görüyor..önemli olan kilodan ziyade gelişimini tamamlayp tamamlamadığıymş
aaa hayırlı uğurlu olsun inşallah. bir ben mi kaldım ya :/ korkutuyosunuz beni. sıra sıra doğuma giriyosunuz valla. parol içiyomusun sancı için bana vermişti doktor. bu arada bebişlerin kiloları falan iyi neden küvezdeler bende merak ettim. bir an önce kavuşun inşallah.
hayırlısı olsun. inşallah biri iki hafta daha dursular bakalım. kiloları açısından yoksa artık riskli dönem geçmiş.
Tebrik ederim..Bahtları güzel olsun.Darısı başımıza Insallah.Mrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
HoşbuldumGeçer, bende 16 haftalik oldum, hic biyere çıkamıyorum, sürekli evdeyim, bunalıyorum ama yapacak bisey yok dayanacağız bebislerimiz için, aramıza hosgeldin
Evet canım 6 yıl sonra tüp bebekGözünaydın canım tedaviyle mi oldu
Allah hayırlı uzun ömür versin gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallahEvet canım 6 yıl sonra tüp bebek
Hadi gözün aydın allah analı babalı sağlıkla sıhhatli buyusunler inşallahKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Maşallah canım.darısı başımıza.sağlıkla evinize gidin inşallah gözün aydınKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
tebrik ederim canım allah analı babalı büyutsünKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?