2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına

ooo masallah Allah saglik sihhat versin :)

hayırlı olsun Güle güle büyütün bebeklerinizi...kilo olarak cok iyi doğmuşlar maşallah neden kuvezde kalıyorlar ki hafta ve kiloları iyi aslında. ..en kisa zamanda çıkarlar inşallah

Kizlar daha once dogum yapmis olanlar bir sey soracagim.kasilma oldugunu nasil anlariz? Birkac kez sertlesme diye okumustum da bebekler bazen birden hareket edince karnim sertlesiyor sonra geciyor o normaldir herhalde degil mi? Agri vs yok

evet normal. vajinal sancı ve düzenli aralıklı kasılma olması gerek 10 dk bir gibi. sertleşme ilerleyen haftalarda daha da fazlalaşacak.

aaa hayırlı uğurlu olsun inşallah. bir ben mi kaldım ya :/ korkutuyosunuz beni. sıra sıra doğuma giriyosunuz valla. parol içiyomusun sancı için bana vermişti doktor. bu arada bebişlerin kiloları falan iyi neden küvezdeler bende merak ettim. bir an önce kavuşun inşallah.

Kızlar 34+1 kontrol diye geldim. Yatış verdi. Nst de sancı görünmüş. Akciğer geliştirici olduk. Şimdi serum bağlandı. Bakalım inşallah serum bitince gönderirler

hayırlısı olsun. inşallah biri iki hafta daha dursular bakalım. kiloları açısından yoksa artık riskli dönem geçmiş.

Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ins

Bu cok moral oldu gercekten insallah bizim de böyle olur

anladım canım. inşallah çabucak toparlarlar evinize gidersiniz. allah kolaylık versin.

Tebrik ederim..Bahtları güzel olsun.Darısı başımıza Insallah.

Merhaba bende yeni katildim araniza bende ikiz annesi olacagim Allah nasip ederse.iki cocugumun uzerine Birtane beklerken iki bebeğimin olacağını öğrendiğimde şok geçirmiş olsamda 22+5 haftaya geldik yaşım 38 diğer iki gebeliğimi çok rahat geçirmişim gerçekten ikiz gebelik mide bulantisi kanama agrilar kasilmalarla gecen zorlu bir süreçmiş bütün bebek bekleyen annelere kolaylıklar diliyorum .Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallah

Geçer, bende 16 haftalik oldum, hic biyere çıkamıyorum, sürekli evdeyim, bunalıyorum ama yapacak bisey yok dayanacağız bebislerimiz için, aramıza hosgeldin
Hoşbuldum Sağlıkla herkes bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırla analı babalı versin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…