- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.181
Kizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Sağlıkla buyut inşallah cnmKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Maşallah tatlım daha da iyi olucaksın inşallah, miniklerin çok iyi doğmuş. Bir an önce çıkarırlar onları da küvözden hiç merak etme. Ne mutlu kavuştun iki meleğine :)Kizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Benim de sertleşmeler meğer sancıymış :)) yatıyorum ama ilaçla geciktirmeye çalışıyolar doğumu. Açılma filan da yok ;( bi iki hafta daha kalsalar keşke...Kizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Gözünaydın canım Allah hayırlı uzun ömür versin sanada geçmiş olsunKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Maşallah hoşgeldiniz güzel bebişler dünyaya :)Kizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
gözün aydın canım, inşallah en kısa sürede çıkarlar küvezden, kilolarıda iyi , darısı bizlerin başınaKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Merhaba doğum sancısını ben de bilmiyorum şu an 3o lu haftalarda olmama rağmen ...Ancak sizin haftalarinizda Benin de çok ağrım olmuştu , kasık ağrıların yüzünden yuruyemiyordum bacaklarımı bile açamıyordum çok canım yanıyordu...aynı şekilde doktora kostum hemen erken doğum diye aklım çıkmıştı ama sonra dinlenince geçti. ..sanırım o haftalarda çok hızlı büyüyor bebekler bir anda doktor bana kaslara bir anda baskı yaptıkları için olduğunu soylemistiSelam tatlış anneler ve anne adayları. Geçen hafta (daha 27. haftadayız. ) sancım ağrım oldu doktorum en yakın acile gitmemi söyledi. Doğum sancısı olabilir dediler aklım çıktı. Hemen alttan muayene edip bir cihaza bağladılar Allaha şükür bi şey çıkmadı. Ama bakan doktor eğer doğum başladıysa bu küçüklükteki bebekleri yaşatacak teçhizatımız burda yok dedi ve ben orda çok kötü oldum tabi Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler, tam olarak nasıl olur bu doğum sancısı acaba ?
tebrikler, analı babalı büyütün inşallah, darisı basimizaMrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
tebrikler, analı babalı büyütün insallahKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Evet bana da benzer şeyler söylediler. Daha erkeniz dursunlar inşallah içerde büyüsünler içerdeMerhaba doğum sancısını ben de bilmiyorum şu an 3o lu haftalarda olmama rağmen ...Ancak sizin haftalarinizda Benin de çok ağrım olmuştu , kasık ağrıların yüzünden yuruyemiyordum bacaklarımı bile açamıyordum çok canım yanıyordu...aynı şekilde doktora kostum hemen erken doğum diye aklım çıkmıştı ama sonra dinlenince geçti. ..sanırım o haftalarda çok hızlı büyüyor bebekler bir anda doktor bana kaslara bir anda baskı yaptıkları için olduğunu soylemisti
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınKizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Kizlar dogum yaptim oglum 2300 kizim 1700 dogdu kuvezde cok hizli nefes aliyolar diye tutuyolar. Bende iyiyim azcik agrimvar sdce
Mrb arkadaşlar 35+3günlükken doğuöumu yaptm yani geçen pazar. Erken oldu kasılmalarımdan dolayı dr alalım dedi. Biri 2900 diğrri 2500gr doğdular. Şuan küvözdeler 10gün kalacaklarmş sanırım. Sütümü sağıp sağıp götryo eşim. Küvöxe girmesinler istyodum ama hayrlısı böyleymş. sezeryan ağrılatım daha geçmedi ve bebekler gelmeden bol bol dinlenecem. Sütte veriyorum şükür.. darısı sizlern başına
Kızlar ben daha 9. haftadayım. Bebeklerle ve annelikle ilgili falan değil ama doğum sonrası kalabalık, büyükler, her şeye karışmalar, bir süre birlikte yaşamalar falan çok endişelendiriyor beni. Bütün düzenim değişecek sanki hiç bebeklerimle yalnız kalamayacakmışım gibi geliyor. Tüp bebekle 36 yaşında ilk hamileliğim olduğu için mi böyleyim yoksa hormonlardan mı bilmiyorum. Annemle kayınvalidem biz bakarız çocuklara dedikçe tüylerim diken diken oluyor. Sonra da kendimi kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. İyice tuhaf oldum. Bi akıl verseniz şu garibe?
Bende 4 yıl sonra 2.tüp bebegimde hamile kaldım çok şükür ay o milletin ağzına ben limon suyu sıkayım bu yere gidemez oldum onların çenesindenMerhaba canım bende 34 yaşındayım bende tüp bebekle hamile kaldım 10 yıl onların özlemini çektim 10 yılda sadece 3 kez tüp bebek deneyebildim,o zamanda herkes herşeye karışıyordu yok tedavi olmuyonmu yok kusur kimde yok şöylemi yok böylemi... 10 yıl dinledim dile kolay... elalemin ağzı torba değilki büzesin...Allahtan 3.sünde Rabbim ol dedi ve oldu hemde bir değil iki tane şükürler olsun. Onlar Allahın bize hediyeleri...Sen kaç yıldır bebekler için uğraşıyorsun bilmiyorum ama hamileliğin daha çok yeni hormonlarından dolayı böyle şeyler hissediyorsun boş yere strese girip kendini üzme herşeyden önce bebeklerini sağ sağlim kucağına almayı düşün. Birde şu açıdan bak biri annen seni büyüten kadın diğeri sevdiğin adamı büyüten kayınvaliden, doğumdan sonra onlara çok ihtiyacın olacak ve şunuda unutma annen olsun kayınvaliden olsun herkes kendi evinde rahat eder çok kalmazlar. Pozitif düşün ki bebeklerin mutlu olsunlar...
Bende 4 yıl sonra 2.tüp bebegimde hamile kaldım çok şükür ay o milletin ağzına ben limon suyu sıkayım bu yere gidemez oldum onların çenesinden
Bende çok korkuyorum.hareketlerini kalp atışlarını herşeyin görüp alıştıktan sonra Allah korusun.sonra dediğin gibi Yaradan Mevla eğer rızik lari ni dünyada yaratmışsa kaçınılmaz bi şekilde dogacaklar ama nasipte yoksa yapacak bişey yokBen bu yüzden herkesle irtibatımı kestim ilk 5 sene çok feciydi sürekli ağlamaklı son 5 yıl Allahtan iş buldum çalıştım kafamı işime verdimde birazcık olsun rahatlamıştım. Şimdi şükürler olsun hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalla, bebeklerime birşey olacak diye çok korkuyorum sonrada kendmi teselli ediyorum nasibimizde varsa bu bebekler doğacak yoksa ne yaparsan yap olmayacak Allah kaldıramıyacağımız yükü vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?