- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.201
Merhaba canim bu agrilar normal benimde bel agrim oluyor kasik agrilarim oluyor bebekler büyüdükce agirlastikca bel agrin normal endise etme bence benim dogum 11 haziran Allah izin verirse ayni zamanlarda anne olacagiz InsallahIyi akşamlar arkadaşlar, dün dr. muaynemiz vardı şükür kuzularim iyiymiş 3 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı dr. Biraz dolaştım dün hastahane çıkışı ondan mı yoksa hamilelikten mi acaba belim, bacaklarim ve kasık ağrım var bugün hep( sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Çok teşekkür ederim cevap için kendimde ikizler burcuyum ama bu minisler o zamana kadar bekler mi hiç sanmiyorum. Rabbim hepimize saglikla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin ilk defa böyle çok ağrım oldu korkmuştum açıkçası ...yalnız olmadığını bilmek çok güzel ❤Merhaba canim bu agrilar normal benimde bel agrim oluyor kasik agrilarim oluyor bebekler büyüdükce agirlastikca bel agrin normal endise etme bence benim dogum 11 haziran Allah izin verirse ayni zamanlarda anne olacagiz Insallah
Cnm inan bilmiyorum nasıl kilo aldklarını. Ama ben boğazımdan kısmadm hiç. Onun etkisi olabilirHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza... Maşallah bebeklerinin kiloları çok güzel geldi bana bebeklere nasıl kilo aldırdın. Dün dr. bana en erken hedefimiz 32 hafta ve kilolarının 2200 üstünde olması dedi... endişelenmeye başladım 23. haftada 450 gr. civarındalar.
Ben boga burcuyum bebekler ikiz burcu olacak tabi ozamana kadar beklerlerse seninkilerin cinsiyeti belimi?brnimkiler erkek ikisideÇok teşekkür ederim cevap için kendimde ikizler burcuyum ama bu minisler o zamana kadar bekler mi hiç sanmiyorum. Rabbim hepimize saglikla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin ilk defa böyle çok ağrım oldu korkmuştum açıkçası ...yalnız olmadığını bilmek çok güzel ❤
Ağrılar normalmiş bende biraz ayakta kaldığımda bel kaşık ağrısı yaşıyordum sonra çatı ağrısı denen ağrıya çevirdi .bol bol dinlen ağrın kasilmalarla varsa ayaklarını yükselt öyle yat mümkün olduğunca Drum sen 4,5 aylıkken 5,5 aylık say kendini ikiz olduğu için demişti.son muayne dede rahim boyum 4 ten 2,9 a düşmüş dikkat et dedi ağrılarım sürekli var yani bol bol dinlenmek gerekIyi akşamlar arkadaşlar, dün dr. muaynemiz vardı şükür kuzularim iyiymiş 3 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı dr. Biraz dolaştım dün hastahane çıkışı ondan mı yoksa hamilelikten mi acaba belim, bacaklarim ve kasık ağrım var bugün hep( sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Muhtemel senin oğullarında boğa burcu olabilir benimkilerinde ikisi de erkek :) çift yumurta ikizi :)Ben boga burcuyum bebekler ikiz burcu olacak tabi ozamana kadar beklerlerse seninkilerin cinsiyeti belimi?brnimkiler erkek ikiside
Çok doğru demiş dr. Insan düşünemiyor işte gezerken anlamadımAğrılar normalmiş bende biraz ayakta kaldığımda bel kaşık ağrısı yaşıyordum sonra çatı ağrısı denen ağrıya çevirdi .bol bol dinlen ağrın kasilmalarla varsa ayaklarını yükselt öyle yat mümkün olduğunca Drum sen 4,5 aylıkken 5,5 aylık say kendini ikiz olduğu için demişti.son muayne dede rahim boyum 4 ten 2,9 a düşmüş dikkat et dedi ağrılarım sürekli var yani bol bol dinlenmek gerek
Ağzına sağlık canım. Ne güzel anlatmışsın. Ben normalde çok pozitif, çok mülayim bir insanımdır o yüzden bu düşünceler çok garip geliyor bana. Rahatsız ediyor açıkcası. Ama dediğin gibi sanırım hormonlardan. Bugün hiç aklıma gelmedi öyle şeyler mesela. Sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemem. 6 sene bekledim bende. Bizi bizden başkası anlamaz zaten. Allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba canım bende 34 yaşındayım bende tüp bebekle hamile kaldım 10 yıl onların özlemini çektim 10 yılda sadece 3 kez tüp bebek deneyebildim,o zamanda herkes herşeye karışıyordu yok tedavi olmuyonmu yok kusur kimde yok şöylemi yok böylemi... 10 yıl dinledim dile kolay... elalemin ağzı torba değilki büzesin...Allahtan 3.sünde Rabbim ol dedi ve oldu hemde bir değil iki tane şükürler olsun. Onlar Allahın bize hediyeleri...Sen kaç yıldır bebekler için uğraşıyorsun bilmiyorum ama hamileliğin daha çok yeni hormonlarından dolayı böyle şeyler hissediyorsun boş yere strese girip kendini üzme herşeyden önce bebeklerini sağ sağlim kucağına almayı düşün. Birde şu açıdan bak biri annen seni büyüten kadın diğeri sevdiğin adamı büyüten kayınvaliden, doğumdan sonra onlara çok ihtiyacın olacak ve şunuda unutma annen olsun kayınvaliden olsun herkes kendi evinde rahat eder çok kalmazlar. Pozitif düşün ki bebeklerin mutlu olsunlar...
Canım aralarında fark olabiliyor benimki de genelde 2 gün yada bazen fark kapanmış oluyorMrb ben de ikiz bebeklere hamileyim ve en ilginci aralarında 3gun var
Maşallah sübhanAllah canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsunlar anneli babalı çok mutlu oldum Rabbim bizlerede nasip eder inşallahTebrik ederim..Bahtları güzel olsun.Darısı başımıza Insallah.
Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4 günlük diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor geçen hafta :)Canım aralarında fark olabiliyor benimki de genelde 2 gün yada bazen fark kapanmış oluyor
Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4 günlük diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor geçen hafta :)Canım aralarında fark olabiliyor benimki de genelde 2 gün yada bazen fark kapanmış oluyor
Yanlışlıkla çoklu cevap mı yaptınDuyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4 günlük diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor geçen hafta :)
Netim çok kötüydü bissürü cvpla yapmisYanlışlıkla çoklu cevap mı yaptın
Ağzına sağlık canım. Ne güzel anlatmışsın. Ben normalde çok pozitif, çok mülayim bir insanımdır o yüzden bu düşünceler çok garip geliyor bana. Rahatsız ediyor açıkcası. Ama dediğin gibi sanırım hormonlardan. Bugün hiç aklıma gelmedi öyle şeyler mesela. Sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemem. 6 sene bekledim bende. Bizi bizden başkası anlamaz zaten. Allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Iyi akşamlar arkadaşlar, dün dr. muaynemiz vardı şükür kuzularim iyiymiş 3 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı dr. Biraz dolaştım dün hastahane çıkışı ondan mı yoksa hamilelikten mi acaba belim, bacaklarim ve kasık ağrım var bugün hep( sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4gunluk diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor gecen hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?