2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba canim bu agrilar normal benimde bel agrim oluyor kasik agrilarim oluyor bebekler büyüdükce agirlastikca bel agrin normal endise etme bence benim dogum 11 haziran Allah izin verirse ayni zamanlarda anne olacagiz Insallah

Merhaba canim bu agrilar normal benimde bel agrim oluyor kasik agrilarim oluyor bebekler büyüdükce agirlastikca bel agrin normal endise etme bence benim dogum 11 haziran Allah izin verirse ayni zamanlarda anne olacagiz Insallah
Çok teşekkür ederim cevap için kendimde ikizler burcuyum ama bu minisler o zamana kadar bekler mi hiç sanmiyorum. Rabbim hepimize saglikla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin ilk defa böyle çok ağrım oldu korkmuştum açıkçası ...yalnız olmadığını bilmek çok güzel ❤

Cnm inan bilmiyorum nasıl kilo aldklarını. Ama ben boğazımdan kısmadm hiç. Onun etkisi olabilir

Ben boga burcuyum bebekler ikiz burcu olacak tabi ozamana kadar beklerlerse seninkilerin cinsiyeti belimi?brnimkiler erkek ikiside

Ağrılar normalmiş bende biraz ayakta kaldığımda bel kaşık ağrısı yaşıyordum sonra çatı ağrısı denen ağrıya çevirdi .bol bol dinlen ağrın kasilmalarla varsa ayaklarını yükselt öyle yat mümkün olduğunca Drum sen 4,5 aylıkken 5,5 aylık say kendini ikiz olduğu için demişti.son muayne dede rahim boyum 4 ten 2,9 a düşmüş dikkat et dedi ağrılarım sürekli var yani bol bol dinlenmek gerek

Çok doğru demiş dr. Insan düşünemiyor işte gezerken anlamadım ( çok teşekkür ederim tavsiyen için deneyeceğim

Ağzına sağlık canım. Ne güzel anlatmışsın. Ben normalde çok pozitif, çok mülayim bir insanımdır o yüzden bu düşünceler çok garip geliyor bana. Rahatsız ediyor açıkcası. Ama dediğin gibi sanırım hormonlardan. Bugün hiç aklıma gelmedi öyle şeyler mesela. Sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemem. 6 sene bekledim bende. Bizi bizden başkası anlamaz zaten. Allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4gunluk diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor gecen hafta :)

Amin inşallah cümlemizede nasip etsin.

Bende çarşamba detaylı ultrasona girdim, senin gibi dr. sonra azıcık dolaştım çok değil, üstüne arabayla 1,5 saatlik yol katettik eve geldiğimde çok bitkin düştüm, arabadan inip eve çıkana kadar zorlandım baya, bebekler sanki aşağı düşmüşler gibi ağırlık baskı sırt ağrısı sürekli idrara gittim baskıdan dolayı sanırım, sol kasığım biraz ağrıdı, bugün daha yeni kendime geliyorum.Dr. çok fazla yorulma gezinme dedi ilerleyen haftalarda bebeklerinde ağırlıkları artacağından rahim ağzı uzunluğu giderek kısalacakmış tabi bu da erken doğuma sebep olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…