- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.221
Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4gunluk diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor gecen hafta :)
Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4gunluk diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor gecen hafta :)
Iyi akşamlar arkadaşlar, dün dr. muaynemiz vardı şükür kuzularim iyiymiş 3 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı dr. Biraz dolaştım dün hastahane çıkışı ondan mı yoksa hamilelikten mi acaba belim, bacaklarim ve kasık ağrım var bugün hep( sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Ben hala duzelemedim üst bacaklarim et kesigi olmuş sanki o kadar çok acıyor agriyorki biraz dik merdiven çıktım o gün dolaşırken mahvetti beniBende çarşamba detaylı ultrasona girdim, senin gibi dr. sonra azıcık dolaştım çok değil, üstüne arabayla 1,5 saatlik yol katettik eve geldiğimde çok bitkin düştüm, arabadan inip eve çıkana kadar zorlandım baya, bebekler sanki aşağı düşmüşler gibi ağırlık baskı sırt ağrısı sürekli idrara gittim baskıdan dolayı sanırım, sol kasığım biraz ağrıdı, bugün daha yeni kendime geliyorum.Dr. çok fazla yorulma gezinme dedi ilerleyen haftalarda bebeklerinde ağırlıkları artacağından rahim ağzı uzunluğu giderek kısalacakmış tabi bu da erken doğuma sebep olacak.
o ağrılar hiç geçmiyor ki
kalsiyum magnezyum çinko hepsi bir arada ilaçla verdi doktor 26. haftada biraz rahatladım
ama ağrı normal iki kuzu taşıyoruz:)
çok artarsa zaten muayenelerde sancı açılma kısalma falan belli olur
Bu arada detaylı ultrason nasıl geçti? neler soyluyorlar. Şeker yüklemesi olacak mısın onun içinde 24. Haftada dedi dr. Bana sağlık ocağına da önümüzdeki hafta tetenoz ignesine gideceğim :)Bende çarşamba detaylı ultrasona girdim, senin gibi dr. sonra azıcık dolaştım çok değil, üstüne arabayla 1,5 saatlik yol katettik eve geldiğimde çok bitkin düştüm, arabadan inip eve çıkana kadar zorlandım baya, bebekler sanki aşağı düşmüşler gibi ağırlık baskı sırt ağrısı sürekli idrara gittim baskıdan dolayı sanırım, sol kasığım biraz ağrıdı, bugün daha yeni kendime geliyorum.Dr. çok fazla yorulma gezinme dedi ilerleyen haftalarda bebeklerinde ağırlıkları artacağından rahim ağzı uzunluğu giderek kısalacakmış tabi bu da erken doğuma sebep olacak.
Merhaba ben de aynı haftalardayım kiloları da hemen hemen aynı. Biri 880 biri 860. Bence seninkiler de az değil. Doktorum bana çok normal dedi. Bu haftalardan sonra alırlar bol bol inşallah kilo.Bişey sormak istiyorum. 26.haftada gittik Dr a bebekler 820gr ve 750gr dedi bana az gibi geldi siz de durum ne
Benim de öyle aralarında birkaç gün oluyor hep. Önemli olan aranın açılmaması tek kese ikizlerinde Allah korusun.Duyunca cok şaşırdım ben biri 6hafta 4gunluk diğeri 7hafta 0gunluk dedi doktor gecen hafta :)
Sizin de ikinciymis. Bnmde kizm var. Ben emzirmeyi düşünüyorum o kısmından korkuyorum zaten hepimizin Allah yardımcısı olsun. Sennkiler baya büyümüş masallah54 gunlu
54 gunluk olduk. Ama kuvez surecimiz oldu. Yardmci evet ev isler8nde olabilir. Annem var benim bir haftadir yalniz baliyorum. Islerimi dr yapiyorum. Yetisiyor ama misafir kismi oldukca yoruyor. Evet emziroyorum ama atistialik niyetine. Emdikten sonra huysuzlaniyorlar mama yemeden uyumuyorlar. Sonrasnda 2 saat ozgurum. Artik alistilar 2 saatte kendi leri istiyor saat fln kurmuyorum. Korktugum gibi degilmis. Ilk cocugum acemilkten yormus beni
Alttan mi aldılar kültürü benimde akintim in rengi sarı ve hafif koku vardı.bu gittiğimde soyleyecem doktora ama hamilelik öncesinde bende vajinal mantar vardı ondan diye düşünüyordu gerçi ilaçla tedavi sonrası geçmişti ama bilemedim simdiMerhaba kızlar.geçen progestan fitilin koku yapması ile ile ilgili konuşmuştuk.o hafta dr.benden kültür testi aldı 1 virüsü pozitif çıktı 3 gün antibiyotik ve fitil kullandım.şu an ne koku ne akıntı hiç bişey kalmadı.bu porblemi hala yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka dr.söyleyin.bende çıkan gardenella virüsü tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabiliyormuş.boynumun borcu başıma geldi sizinle paylaşmak istedim sevgilerimle...
Evet alttan alındı.dr.ile paylaş bence de.Alttan mi aldılar kültürü benimde akintim in rengi sarı ve hafif koku vardı.bu gittiğimde soyleyecem doktora ama hamilelik öncesinde bende vajinal mantar vardı ondan diye düşünüyordu gerçi ilaçla tedavi sonrası geçmişti ama bilemedim simdi
Tamam canim söylediğin için teşekkür ederim.ben o kokunun sebebini crinone jel kullanıyordum ve çok fazla su gibi akintim oluyordu ondan da olabilir diye düşünmüştüm.Evet alttan alındı.dr.ile paylaş bence de.
Ne demek teşekküre değmez.bende hayatımda hiç fitil kullanmadığım için ondan kaynaklı sanmıştım.şimdi hiç bir rahatsızlık yok koku akıntı kesildi hemen.umarım en kısa sürede sende rahatlatsınTamam canim söylediğin için teşekkür ederim.ben o kokunun sebebini crinone jel kullanıyordum ve çok fazla su gibi akintim oluyordu ondan da olabilir diye düşünmüştüm.
Gecmis olsun canım bende progestan fitil kullanıyorum ama koku falan bende yok burdaki arkadaslarda söyleyince ben şaşırmıstım bende mi sorun var acaba diye düsündüm bizimle paylastıgın icin tesekkürlerMerhaba kızlar.geçen progestan fitilin koku yapması ile ile ilgili konuşmuştuk.o hafta dr.benden kültür testi aldı 1 virüsü pozitif çıktı 3 gün antibiyotik ve fitil kullandım.şu an ne koku ne akıntı hiç bişey kalmadı.bu porblemi hala yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka dr.söyleyin.bende çıkan gardenella virüsü tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabiliyormuş.boynumun borcu başıma geldi sizinle paylaşmak istedim sevgilerimle...
Rica ederim :)Gecmis olsun canım bende progestan fitil kullanıyorum ama koku falan bende yok burdaki arkadaslarda söyleyince ben şaşırmıstım bende mi sorun var acaba diye düsündüm bizimle paylastıgın icin tesekkürler
Yokk canim benimkiler biri sagda biri solda ayri keselerdeBenim de öyle aralarında birkaç gün oluyor hep. Önemli olan aranın açılmaması tek kese ikizlerinde Allah korusun.
Merhaba kızlar.geçen progestan fitilin koku yapması ile ile ilgili konuşmuştuk.o hafta dr.benden kültür testi aldı 1 virüsü pozitif çıktı 3 gün antibiyotik ve fitil kullandım.şu an ne koku ne akıntı hiç bişey kalmadı.bu porblemi hala yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka dr.söyleyin.bende çıkan gardenella virüsü tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabiliyormuş.boynumun borcu başıma geldi sizinle paylaşmak istedim sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?