2017 de İkiz Annesi Olucaklar

o ağrılar hiç geçmiyor ki
kalsiyum magnezyum çinko hepsi bir arada ilaçla verdi doktor 26. haftada biraz rahatladım
ama ağrı normal iki kuzu taşıyoruz:)
çok artarsa zaten muayenelerde sancı açılma kısalma falan belli olur

Ben hala duzelemedim üst bacaklarim et kesigi olmuş sanki o kadar çok acıyor agriyorki biraz dik merdiven çıktım o gün dolaşırken mahvetti beni bundan sonra tövbe gezmem erken doğurmak istemem amman hepimiz sağlıkla kucakliyalim inşaallah bebislerimizi :)

Bu arada detaylı ultrason nasıl geçti? neler soyluyorlar. Şeker yüklemesi olacak mısın onun içinde 24. Haftada dedi dr. Bana sağlık ocağına da önümüzdeki hafta tetenoz ignesine gideceğim :)

Bişey sormak istiyorum. 26.haftada gittik Dr a bebekler 820gr ve 750gr dedi bana az gibi geldi siz de durum ne

Bişey sormak istiyorum. 26.haftada gittik Dr a bebekler 820gr ve 750gr dedi bana az gibi geldi siz de durum ne
Merhaba ben de aynı haftalardayım kiloları da hemen hemen aynı. Biri 880 biri 860. Bence seninkiler de az değil. Doktorum bana çok normal dedi. Bu haftalardan sonra alırlar bol bol inşallah kilo.

Sizin de ikinciymis. Bnmde kizm var. Ben emzirmeyi düşünüyorum o kısmından korkuyorum zaten hepimizin Allah yardımcısı olsun. Sennkiler baya büyümüş masallah

Kızlar bende 35+3 teym bu haftayı tamamlarsak ciğer gelişimi tamamlanacak dedi Dr um. Kilosu iyi mesela naneli limon un neden kuvezde kalmışlar sebep ne gösteriyorlar? Su anda 2000 gr kadarlar insllh daha büyük doğarlar makina yanikiodur diye ümit ediyorum.. Gebeliği yeni başlayan anneler hayırlı olsun size de

Merhaba kızlar.geçen progestan fitilin koku yapması ile ile ilgili konuşmuştuk.o hafta dr.benden kültür testi aldı 1 virüsü pozitif çıktı 3 gün antibiyotik ve fitil kullandım.şu an ne koku ne akıntı hiç bişey kalmadı.bu porblemi hala yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka dr.söyleyin.bende çıkan gardenella virüsü tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabiliyormuş.boynumun borcu başıma geldi sizinle paylaşmak istedim sevgilerimle...

Alttan mi aldılar kültürü benimde akintim in rengi sarı ve hafif koku vardı.bu gittiğimde soyleyecem doktora ama hamilelik öncesinde bende vajinal mantar vardı ondan diye düşünüyordu gerçi ilaçla tedavi sonrası geçmişti ama bilemedim simdi

Evet alttan alındı.dr.ile paylaş bence de.

Tamam canim söylediğin için teşekkür ederim.ben o kokunun sebebini crinone jel kullanıyordum ve çok fazla su gibi akintim oluyordu ondan da olabilir diye düşünmüştüm.
Ne demek teşekküre değmez.bende hayatımda hiç fitil kullanmadığım için ondan kaynaklı sanmıştım.şimdi hiç bir rahatsızlık yok koku akıntı kesildi hemen.umarım en kısa sürede sende rahatlatsın

Gecmis olsun canım bende progestan fitil kullanıyorum ama koku falan bende yok burdaki arkadaslarda söyleyince ben şaşırmıstım bende mi sorun var acaba diye düsündüm bizimle paylastıgın icin tesekkürler

merhaba bende 6 haftalık hamıleyım. çift kese olmasına ragmen dun doktorda bı kesede embrıyo olusumu gorduk acaba dıgerı de gelısır mı yoksa bos mu ?

Canım bende söylemiştim. Sabah gittim kontrole.beyaz akıntı progestandan oluyor dedi alttan muayene yaptı zaten kalıntı geldi ultrasona. Açılma vs yok o Yüzden 2 hafta sonra kesecek fitili kokuyu o yapar dedi.
Kültür testi verecek kadar şikayetim yok çok şükür kaşıntı renkli akıntı vs.
Sağolasın haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…