- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.241
Kızlar bende 35+3 teym bu haftayı tamamlarsak ciğer gelişimi tamamlanacak dedi Dr um. Kilosu iyi mesela naneli limon un neden kuvezde kalmışlar sebep ne gösteriyorlar? Su anda 2000 gr kadarlar insllh daha büyük doğarlar makina yanikiodur diye ümit ediyorum.. Gebeliği yeni başlayan anneler hayırlı olsun size de
Ben hala duzelemedim üst bacaklarim et kesigi olmuş sanki o kadar çok acıyor agriyorki biraz dik merdiven çıktım o gün dolaşırken mahvetti benibundan sonra tövbe gezmem erken doğurmak istemem amman hepimiz sağlıkla kucakliyalim inşaallah bebislerimizi :)
Ikiz anneleri için önemli bir konu bebek arabasi ayrı ayrı mi almak daha iyi yoksa ikiz bebek arabasi mı.
Bu arada detaylı ultrason nasıl geçti? neler soyluyorlar. Şeker yüklemesi olacak mısın onun içinde 24. Haftada dedi dr. Bana sağlık ocağına da önümüzdeki hafta tetenoz ignesine gideceğim :)
Kızlar bende 35+3 teym bu haftayı tamamlarsak ciğer gelişimi tamamlanacak dedi Dr um. Kilosu iyi mesela naneli limon un neden kuvezde kalmışlar sebep ne gösteriyorlar? Su anda 2000 gr kadarlar insllh daha büyük doğarlar makina yanikiodur diye ümit ediyorum.. Gebeliği yeni başlayan anneler hayırlı olsun size de
ben chıcconun ecco modelini aldım. ayrı ayrı düşündüm önce fakat bir yere çıktığımızda hem eşim hem ben arabayla uğraşcaz bide üçüncü bir çocuk var çok pratik gelmedi.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) yaptırmak gerekli diye düşünüyorum bende arkadaşıma yapıldı gebelik şekeri çıktı sonra dr diyet verdi. Arkadaşım çok kilo almıştı meğer sekerdenmis sonra normale döndü kilosu hamileyken 3 kilo verdi diyete başladı şekeri kontrol altına alınınca.Detaylı ultrason iyi geçti çok şükür şimdilik bir problem çıkmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmezmiş bize bir kağıt imzalattılar işte detaylı ultrason verileri sadece bakılan haftayı kapsar gelecekte oluşabilecek kusurları saptayamaz... vs benzer şeyler. Neler sorduğuna gelince, çok birşey sormadı yaşımı kaçıncı gebelik olduğunu felan o zamana kadar olduğum bütün ultrason kağıtlarını bütün testleri istediler birde dr. gitmeden önce şekerli birşeyler yememi istediler, dr. ultrason esnasında bebeklerin hareketli olmasını istiyormuş. Ultrasonun tamamı 1 saat sürdü. Tetanoz iğnesi 21. haftada bende vuruldum. Şeker yüklemesi için dr.um henüz bir şey demedi ama isterse olurum herhalde geçen biryerde birşeyler okudum kimi yaptırın diyor, kimi zararlı diyor, kimi şeker yükleyince bebekte şeker hastalığı çıkıyor diyor, kimi alınan glikozun 2 dilim tatlı ile eşdeğer olduğunu bu görüşün çok saçma olduğunu eğer annede şeker çıkarsa bebeğe daha çok zarar vereceğini söylüyor
Benim 6 haftada tek kese goeunmustu. 8+3de ikinci kese ve bebis gorunsumerhaba bende 6 haftalık hamıleyım. çift kese olmasına ragmen dun doktorda bı kesede embrıyo olusumu gorduk acaba dıgerı de gelısır mı yoksa bos mu ?
Canım ben kaybettim bebekleri mi Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağa almak nasip etsin inşallah.canım bebişlerin hayırlı olsun bende ilk aşılamamı olucam kaç yumurtayla aşılama oldun acaba
Can'ım üzüldüm şimdi hakkında hayırlısı budur belki üzülme desemde fayda etmez biliyorum Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah kendini üzme canımCanım ben kaybettim bebekleri mi Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağa almak nasip etsin inşallah.
İki yumurta vardı 14 mm ve 17 mm di
Gunlerimiz nerdeyse aynı.. Aynı durumdayım bide kv gil gelmsti 5gun kaldılar ama bittm bn sukur dün gittiler.. Dr doğum günü versi mi? Bana 2 şubat dedi ilki sezeryan bnm de 2.gebelgm bu. Kızım var 20 aylık. Cok agirlastm ama o bunu gotursem ve iyi hissedersm 1 hfta daha zorlamayı düşünüyorum.. Bebek arabası filan almadm hala eksklerm var sizde durum nebende 35+4 oldu bugün benim doktorum hiç ciğer geliştirici falan demiyo. 36 tam dolunca zaten benim bildiğim gerek kalmıyo. arkadaşın bebeğinin ciğer gelişimi tam değildi sanırım sormuştum ben. iyi düşünelim iyi olsun. bende 10 gün daha dursunlar diye direniyorum resmen artık çok zorlaştı karnımı taşıyamıyorum. sağlıkla gelsinler inşallah. bu arada o makinelerde 300 gr artı eksi yanılma payı var oğlumda bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum 3,400 falan demişti ona 3,910 doğdu sıpam ona da fazla takılma gelişimi iyi diyosa rahat ol.
Cok üzüldüm.. Rabbim gönlünüze göre versin.. İnsallah hemen nasıp etsn AllahCanım ben kaybettim bebekleri mi Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağa almak nasip etsin inşallah.
İki yumurta vardı 14 mm ve 17 mm di
Gunlerimiz nerdeyse aynı.. Aynı durumdayım bide kv gil gelmsti 5gun kaldılar ama bittm bn sukur dün gittiler.. Dr doğum günü versi mi? Bana 2 şubat dedi ilki sezeryan bnm de 2.gebelgm bu. Kızım var 20 aylık. Cok agirlastm ama o bunu gotursem ve iyi hissedersm 1 hfta daha zorlamayı düşünüyorum.. Bebek arabası filan almadm hala eksklerm var sizde durum ne
Merhaba kızlar 6+3 günlük hamileyim düne kdr tek kese idi dün iki kese olduğunu öğrendik :) tüp bebek ile ikizlere hamileyim
Bi kızım var 4 yaşına girecek :)
Teşekkür ederim cnm Bnmtebrik ederim :) hayırlı olsun.
benimde 2 şubat ama daha erken davranacaklar diye korku geldi annemlerde istanbulda yetişemeyecekler diye ödüm kopuyo. çok zorlanıyorum artık. bu halinle misafir iyi altından kalkmışsın valla ben annemleri bile son bir iki gün kalana kadar istemedim. bende epidural sezaryen olcam ilki öyleydi çünkü. senin kızın küçükmüş allah kolaylık versin benimki akşama kadar okulda ona rağmen zorlancam diye korkuyorum. allah dağına göre kar verirmiş dimi :) cinsiyetleri ne seninkilerin. bizim hazırlarımız tamam çok şükür araba olarak ikinci el temiz bir tane buldum onu aldım valla çünkü oğlum neredeyse hiç kullanmadı araba hep yürüdü.[/QUO
K.valide grmce ve iki çocuğu k.baba tatilde geleceklerdir istemedm bebislern kilo alması lazm yatmam lazm calisiorz bizde en azından adadan cksnlar tatilde dinleneyim dedm. Kizimda bizdecikinci el aldk quinny buzz yetti valla smdir kadr iyiki öyle yapmissn buna yeni bakiodm karar veremedi. Tekrar bakaym bnde ikinci el. Bnm aikem adanada ben marasta 2 saat arası acil bisey olsa tek basimayim bnde.. Allah yardm eder insallh. Sizin cinsiyetler ne kilolari nasıl? Kızım küçük olmasa kuvezi filan dusunmuorm kikoyuda hiç takmam ama bi an önce eve gelmk istiorm kizm uzulmesn diye ondan baya yiyorum alsinlar diye
Teşekkür ederim cnm Bnm
Mşlh sen 36. Haftaya gelmişsin inş bende görebilirim zormu son haftalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?