- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.261
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun bebişlerinCnm inan bilmiyorum nasıl kilo aldklarını. Ama ben boğazımdan kısmadm hiç. Onun etkisi olabilir
Son ay tek hamilelikte bile zor mşlh 36. Haftaya gelmişsin ya o bile yeter :) darısı bana inş çok heycanlıyım ilk bebeğim gibi:)görürsün tabi allahın izniyle :). zor valla kolay desem yalan olur ki ben hakkaten hala çok hareketliyim ona rağmen zorlanıyorum. son ay bi bıkkınlık geliyo insana bakalım az kaldı inşallah.
Kızlar rahim ağzına dikiş alcam dedi doktor 3 aylık olunca sizde yaptınızmı
Netten okudum sonrası için hareketleri kısıtlıyormuş ben çalışıyorum dedim doktora 20. Haftadan sonra rapor veririm arttık dedi
İlk hamileliğim olsa sorun bi kızım var 3.5 yaşında o beni iş yerinden daha çok yoruyor :)
Tüm ikiz gebelerine yapıyormuş erken Doğum riskini önlemek için 3 aydan sonra erken açılma olduğunda müdahale edilse bile işe yaramıyormuş öyle dedi .. bende bilmiyorum valla gerekiyorsa yapsın daha artık tüp bebekten alıştım herşeye .. sadece sonrası dahamı zor olcak onu merak ediyorumIkinci gebelik oldugu icin mi dikis yapacak acaba? Daha erken haftadasiniz cunku henuz rahime kisalik cikmamistir diye düşünüyorum. Benim doktorum simdiye dek hic bakmadi ilk gebeligim diye midir :/
Maşallah.. Kilolari çok iyi. Bana da 2300 demsti çarşamba günü ama 2100 gibi dusun dedi. Kontrolün cuma günü 36 bitms olacak beklerse o günü. Doğal mi senin tüp bebek mi? Bnde chicco baktm hem uygun hem pratik duruyor. Yardımcı ayarladm dogm sonu için 8 2 geleck gündüz. Yemek temzlk yapack. emzirmek için cabalicam mama almadm ilk etap için inşallah ihtiyaç lmaz.zor valla misafir işleri benim annemler kalacaklar bir kaç ay yanımda o zaman inşallah biter o işler. chicconun echo modelini aldım ben katlanabiliyo arabayada daha rahat sığacaktır diğerleri çok büyük çünkü. bizimkilerin birisi kız birisi erkek. kiloları iyi çok şükür 2,5 a yaklaşmışlardı geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek bilmiyorum.
Ben 36 icindeym daha alt muayene yapmadı hiç yapacak ginide durmuyor. Sizde bi risk mi GORDU açıklamıştır heralde her gebelik farklı çünkü.. Cok sukur bir sorun yasamadm sizin tuo bebek diyede heralde adam sıfır risk istiosaTüm ikiz gebelerine yapıyormuş erken Doğum riskini önlemek için 3 aydan sonra erken açılma olduğunda müdahale edilse bile işe yaramıyormuş öyle dedi .. bende bilmiyorum valla gerekiyorsa yapsın daha artık tüp bebekten alıştım herşeye .. sadece sonrası dahamı zor olcak onu merak ediyorum
Kızlar rahim ağzına dikiş alcam dedi doktor 3 aylık olunca sizde yaptınızmı
Netten okudum sonrası için hareketleri kısıtlıyormuş ben çalışıyorum dedim doktora 20. Haftadan sonra rapor veririm arttık dedi
İlk hamileliğim olsa sorun bi kızım var 3.5 yaşında o beni iş yerinden daha çok yoruyor :)
Maşallah.. Kilolari çok iyi. Bana da 2300 demsti çarşamba günü ama 2100 gibi dusun dedi. Kontrolün cuma günü 36 bitms olacak beklerse o günü. Doğal mi senin tüp bebek mi? Bnde chicco baktm hem uygun hem pratik duruyor. Yardımcı ayarladm dogm sonu için 8 2 geleck gündüz. Yemek temzlk yapack. emzirmek için cabalicam mama almadm ilk etap için inşallah ihtiyaç lmaz.
Bende öyle düşünüyorum tüp bebek diye sanırımBen 36 icindeym daha alt muayene yapmadı hiç yapacak ginide durmuyor. Sizde bi risk mi GORDU açıklamıştır heralde her gebelik farklı çünkü.. Cok sukur bir sorun yasamadm sizin tuo bebek diyede heralde adam sıfır risk istiosa
Bnm de Tup ve hic dikişten bahsetmedi,her seferinde rahim boyuna bakıyor sıkıntı olsa söylerdi sanırım.Bende öyle düşünüyorum tüp bebek diye sanırım
Kızımda tüp bebek ama onda sorunsuz hamilelik geçirdim
Önümüzdeki ay gitcem tüp bebek doktoruna ozaman sorarım detaylı ikiz diyince dün başka bşy soramadık heycandan :)
merhaba değerlerimiz sizinle aynıydı.hayırlı olsun ikizleriniz.bana da serkaj yapılmadı.ilk gebeliğim tabi bu arada.Bende öyle düşünüyorum tüp bebek diye sanırım
Kızımda tüp bebek ama onda sorunsuz hamilelik geçirdim
Önümüzdeki ay gitcem tüp bebek doktoruna ozaman sorarım detaylı ikiz diyince dün başka bşy soramadık heycandan :)
İnşallah geçsin zaman ve şu korkular bitsinyeni gelenler hoşgelmiş hayirli ugurlu olsun bebekleriniz :) zaman cok hizli akip gidiyor merak etmeyin hepimiz ayni seylerden gectik bugunlerimize cok şükür
Canım ben transferden beri genelde yatiyorum korkunca mecbur yatiyorsunSanırım aranızda yapılan Yok bana niye yapacak kızımdada sorunsuz bi hamilelik geçirdim dikiş sonrası normal hayatıma devam etsen sorun değilde sürekli yatamam hasta olurum vallahikızımda bırakmaz
Ya imkanım olsa yapcam vallahi bendeCanım ben transferden beri genelde yatiyorum korkunca mecbur yatiyorsun
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım sağlıkla bebeklerini kucağına almanı dilerimMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkese sorunsuz sağlıklı bir gebelik diliyorum. Ben de 24 haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim. Aşılama sonucu oldu çok şükür. Ilk asilamamdi ve ilk cocuklarim. Baktim rahim ağzı dikişi konusunda merak eden bir arkadaş olmuş yazayim istedim vakti zamaninda ben de çok bilgi aramıştım. Benim doktorum işi hiç sansa birakmadi. Alaninda cok bilgili bir profesör. Bana da 14 haftalikken dikiş atildi. Rahim agzinin uzunluğu ile ilgisi yok benimkinin. Ikiz gebeliktki erken doğum riskini ortadan kaldırmak icin atti. Şu haftama kadar yatmami gerektirecek bir durum olmadi. Hatta ben doktora yaptığım icin her hafta 5 saatlik otobüs yolculuklari bile yaptim. Yeni yeni artik agirlasmaya başladım. Ise gidip geliyorum çarşıda filan yürüyorum ama kisa yürüyüşler. Bir süre sonra karnim agir gelmeye başlıyor. Dikiş atıldığı gun hastaneden çıktım bu arada. Uyutuyorlar 10 dk ve agri olmuyor. Yani korkulacak bir şey yok :) şimdilik bu kadar sorulariniz olursa seve seve cevaplarım.
Ay allah razı olsun tam aklımdaki tüm soruları cevap vermişsin içim rahatladı bende senle aynı durumdayım doktorum riske atmamak için dikiş atacak ama hep yatmak gerekiyor diyor herkes acayip gözüm korktu işten hadi rapor alırım ama evde kızım var annem yada kaynanamda gelip bakar ama öyle zaman nasıl geçerki hastalanırım kendi canımı dinlemektenMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkese sorunsuz sağlıklı bir gebelik diliyorum. Ben de 24 haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim. Aşılama sonucu oldu çok şükür. Ilk asilamamdi ve ilk cocuklarim. Baktim rahim ağzı dikişi konusunda merak eden bir arkadaş olmuş yazayim istedim vakti zamaninda ben de çok bilgi aramıştım. Benim doktorum işi hiç sansa birakmadi. Alaninda cok bilgili bir profesör. Bana da 14 haftalikken dikiş atildi. Rahim agzinin uzunluğu ile ilgisi yok benimkinin. Ikiz gebeliktki erken doğum riskini ortadan kaldırmak icin atti. Şu haftama kadar yatmami gerektirecek bir durum olmadi. Hatta ben doktora yaptığım icin her hafta 5 saatlik otobüs yolculuklari bile yaptim. Yeni yeni artik agirlasmaya başladım. Ise gidip geliyorum çarşıda filan yürüyorum ama kisa yürüyüşler. Bir süre sonra karnim agir gelmeye başlıyor. Dikiş atıldığı gun hastaneden çıktım bu arada. Uyutuyorlar 10 dk ve agri olmuyor. Yani korkulacak bir şey yok :) şimdilik bu kadar sorulariniz olursa seve seve cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?