- 8 Eylül 2014
- 91
- 157
- 23
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.281
Bn 8.haftadan beri calışıyorum,öğretmenim.Drun ne dedi bilmiyorum ama vücudunu dinlemek daha cok strese sokar bence,ki bnm Dr um da öyle söyledi diye işime döndüm.Ay allah razı olsun tam aklımdaki tüm soruları cevap vermişsin içim rahatladı bende senle aynı durumdayım doktorum riske atmamak için dikiş atacak ama hep yatmak gerekiyor diyor herkes acayip gözüm korktu işten hadi rapor alırım ama evde kızım var annem yada kaynanamda gelip bakar ama öyle zaman nasıl geçerki hastalanırım kendi canımı dinlemekten
İşim masa başı hamile olduğum için araziye çıkmıycam son aylara kdr çalışamam ama 6 aya kdr en azından çalışsam zamanda geçer
Evde olduğum zamanlarda arkadaş gezmesine gitsem bi avm ye gitsem bana yeter ...
Sanki hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş gibi anladım okdr çok yorum okudumki senin gibi rahat geçiren hiç denk gelmedi ikiz olduğuna sevindim ama korkular daha ağır bastı iki günde banarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz su gibi akıp bitsin güzelce inş
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin insallah hepimize Allah vakti zamaninda sağlıklı doğumlar nasip eder. Ben de bu vakte kadar derse filan girip çıktım. Bundan sonrasi doğum iznine kadar masa başı geçecek. Evde çok iş yapmamaya çalışıyorum bu ay özellikle ama öncesinde temizlik filan yaptim. Gezmeye, avm ye filan gidiyorum ama sonra ki haftalar ne olacak durum bilemiyorum
Bebeklerin cinsiyeti nedir?ayrıntılı ultrasona girdiniz mi acaba?
Dikiş atıldımı sana cnm ben pozitif sonucu alınca başladım işe çalışıyorum sürekli yatma düşüncesi beni geriyor sanırım umarım sorunsuz geçerBn 8.haftadan beri calışıyorum,öğretmenim.Drun ne dedi bilmiyorum ama vücudunu dinlemek daha cok strese sokar bence,ki bnm Dr um da öyle söyledi diye işime döndüm.
Tam istediğim hamilelik mşlh darısı bana ve tüm hamişlere inş :)Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin insallah hepimize Allah vakti zamaninda sağlıklı doğumlar nasip eder. Ben de bu vakte kadar derse filan girip çıktım. Bundan sonrasi doğum iznine kadar masa başı geçecek. Evde çok iş yapmamaya çalışıyorum bu ay özellikle ama öncesinde temizlik filan yaptim. Gezmeye, avm ye filan gidiyorum ama sonra ki haftalar ne olacak durum bilemiyorum :)
Yok cnm atılmadı.birkaç defa lekenmem oldu o da bebeklere uzak rahim ağzında bir yerdeydi,sanırım ilişki sebep olmuştuDikiş atıldımı sana cnm ben pozitif sonucu alınca başladım işe çalışıyorum sürekli yatma düşüncesi beni geriyor sanırım umarım sorunsuz geçer
Benimde kızımda ilişkiden dolayı kanamam olmuştu ondan sonra yasakladı doktor :) bunda hiç denemem bile :) bu ara çok yazı okudum sanırım ondan kafam karıştı moralim bozuldu ... elimizden gelenin fazlasını yaptık artık beklemekten başka yapacak bşy kalmadı rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder ileride daha üzülmektense başındayken biterse ondada bi hayır var diycem herşeye hazırlıklıyım ama bu hormonlar zor süreç insanın kafasını yerinde koymuyor malesefYok cnm atılmadı.birkaç defa lekenmem oldu o da bebeklere uzak rahim ağzında bir yerdeydi,sanırım ilişki sebep olmuştudikkat ediyoruz artık ama işime de gidiyorum hafif iş güc de yapıyorum.Nasibi varsa dünyada yel götürür sel götürür bişeycik olmaz Allahın izniyle.
cumlesineCok üzüldüm.. Rabbim gönlünüze göre versin.. İnsallah hemen nasıp etsn Allah
Bebeklerinizin cinsiyeti nedir? Bir de ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
dün itibari ile bebek arabası iki tane aldık, ikiz arabası bize çok cazip gelmediIkiz anneleri için önemli bir konu bebek arabasi ayrı ayrı mi almak daha iyi yoksa ikiz bebek arabasi mı.
Selam kızlar. Çarşamba günü kontrol diye gittim. Herşey çok normal görünüyordu. Şikayetin var mı diye sordu dr. Ara ara karnımın sertleştiğini, kalça kemiğimin battığını söyledim. Toco nst istedi. Orda da sancı çıkmış ama ben hissetmiyodum. Neyse hemen yatış verdi akciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Alttan muayenede açılma görmedi. 3 gün yatırdılar beni öyle. 2 saatte bi nst toco aldılar. Şu sancı geciktirici ilaç verdiler. Cuma günü artık çok sıkıldım hastanede. Şartlı çıkış yaptım. Her gün nst toco ya gidiyorum şimdi. :) 34+5 olduk. Biri 2400 biri 2100 kilolar. Ne kadar daha kalırlarsa kardır diye ilaca devam ediyoruz bakalım. Ama sanırım eli kulağında benimkilerin. Geldi gelecekler
Güle güle kullan cnm Bnm :) benim bi kızım var 3.5 yaşında alırsam ikiz arabası almam lazım biri ikizlerin arabasını sürerken birimizde kızımı tutmalı :) tabi rabbim öğünleri nasip ederse :)dün itibari ile bebek arabası iki tane aldık, ikiz arabası bize çok cazip gelmedi
Mşlh cnm bebeklerin kilosu gayet güzel şimdi gelse bile bi sorun olmaz dışarıda hemen büyüyorlar zaten :) tabi nkdr içeride kalsalar okdr iyiSelam kızlar. Çarşamba günü kontrol diye gittim. Herşey çok normal görünüyordu. Şikayetin var mı diye sordu dr. Ara ara karnımın sertleştiğini, kalça kemiğimin battığını söyledim. Toco nst istedi. Orda da sancı çıkmış ama ben hissetmiyodum. Neyse hemen yatış verdi akciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Alttan muayenede açılma görmedi. 3 gün yatırdılar beni öyle. 2 saatte bi nst toco aldılar. Şu sancı geciktirici ilaç verdiler. Cuma günü artık çok sıkıldım hastanede. Şartlı çıkış yaptım. Her gün nst toco ya gidiyorum şimdi. :) 34+5 olduk. Biri 2400 biri 2100 kilolar. Ne kadar daha kalırlarsa kardır diye ilaca devam ediyoruz bakalım. Ama sanırım eli kulağında benimkilerin. Geldi gelecekler
Mşlh negüzel hep içimden geçen 1 kız 1 erkek :) bakalımm benim ne olcak :)Bir kiz bir oglum olacak insallah :) ayrintili ultrasonu 23. haftada yapti dr. Ara ara da 4 boyutlu ile gösteriyor ama 4 boyutlu ultrasonla ayrıntılı bir sey yapmadi sanırım gelecek haftaki gidişimde yapacak.
Saol canım, seninde hayırlı olsun, ben de ilk üç ay sürekli dinlendim, iş dışında başka bir yere çıkmadım, evde olduğum zamanlarda sürekli yattım, bana dikiş atmadılar, rahim uzunluğuna da bakılmadıGüle güle kullan cnm Bnm :) benim bi kızım var 3.5 yaşında alırsam ikiz arabası almam lazım biri ikizlerin arabasını sürerken birimizde kızımı tutmalı :) tabi rabbim öğünleri nasip ederse :)
Mşlh cnm bebeklerin kilosu gayet güzel şimdi gelse bile bi sorun olmaz dışarıda hemen büyüyorlar zaten :) tabi nkdr içeride kalsalar okdr iyi
Mşlh negüzel hep içimden geçen 1 kız 1 erkek :) bakalımm benim ne olcak :)
Benim iki arkadaşım ikiz Doğum yaptı onlarada atmadı doktorları ve 36. Haftaya kdr rahatlıkla götürdüler her doktorun bi tarzı var sanırım daha o nederse yapıyoruz tüp bebek olduğu içinSaol canım, seninde hayırlı olsun, ben de ilk üç ay sürekli dinlendim, iş dışında başka bir yere çıkmadım, evde olduğum zamanlarda sürekli yattım, bana dikiş atmadılar, rahim uzunluğuna da bakılmadı
evet canım eylül topiğindeydim, bende seni hatırlıyorum, 12.hafta bitimine kadar günde 2 defa crino jel kullandım, sonrada progestan 200 fitil verdi, günde bir defa gece atmadan önce kullanıyorum ama çok düzenli kullanamıyorum, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahBenim iki arkadaşım ikiz Doğum yaptı onlarada atmadı doktorları ve 36. Haftaya kdr rahatlıkla götürdüler her doktorun bi tarzı var sanırım daha o nederse yapıyoruz tüp bebek olduğu için
Sen riski dönemi geçmişsin seni hatırlıyorum Eylül'de ki topüktetdik :) ben düşük yapmıştım ozaman :) kısmet bugüneymiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?