2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim tüm ilaçlarımı kesti sadece crinone jeli 1 gün ara ile kullan dedi okdr ... niyeyse ilaç kullanınca kendimi daha iyi hisediyorum keşke kesmeseydi :)

hayirli olsn cnm :) biz aileler yuzunden bisey alamiyoruz sadece dolaplarini aldim,ki daha eve getirmedik bile,agzimizdan kacirdik aldik diye,soylenip duruyorlar,erken diye bu gidisle doguma kadar aldirmayacaklar.Inan artik kimse evime gelsin istemiyorum sirf alisverisimi rahatlikla yapayim diye

Bu durumu sadece ben yasıyorum sanıyordum bende 20.haftadan sonra baslarım alısverise dedim demez olaydım yok erken yok bebeklere birsey olursa üzülürsün falaninsanin moralini bozuyorlar iyice bende kafayı yiyicem yakında

Kızlar içinizden ne geliyorsa öyle davranın.sizin çocuklarınız sonuçta.eğer daha bu seviyede bu kadar karışılırsa bebekler doğduğunda kafayı yedirtirler tecrübe ile sabittir.hele ilk bebeklerse her kafadan bir ses çıkar yüzme bilseniz bile 1 kaşık suda boğulacak gibi olursunuz.kimseyi kırmadan kendi istediğinizi yapın tadını çıkarın.

biz 21deyiz artik.. ona ragmen en az 28 olsun diyorlar. 28 olunca acaba cikabilecek miyim disari

biz 21deyiz artik.. ona ragmen en az 28 olsun diyorlar. 28 olunca acaba cikabilecek miyim disari
Ne kadar yazı okuduysam ikiz bebeklerde 6.ayda herşeyiniz hazır olsun deniliyor.gayet mantıklı bence erken doğum riski hepimiz için var hazırlıklı olmak esastır arkadaşlar.

Ne kadar yazı okuduysam ikiz bebeklerde 6.ayda herşeyiniz hazır olsun deniliyor.gayet mantıklı bence erken doğum riski hepimiz için var hazırlıklı olmak esastır arkadaşlar.
simdiden alma diyenlerin cogunlugu bunun da farkinda aslinda :) ilk sirada annem var

simdiden alma diyenlerin cogunlugu bunun da farkinda aslinda :) ilk sirada annem var
Bizde de durum farklı değil ama benim 9 yaşında bir kızım var bu süreçlerden geçtim tecrübe burada işe yarıyor.24ü geçen arkadaşlar bence bebek hastane çantalarını kendi kişisel eşyalarını alabilirler ve hazır tutabilirler.6 ayı geçince anneler ses çıkarmaz.kızımda kendi isteğimle hiçbişey alamadım hep aman kimse kırılıp üzülmesin diye düşünüp durdum hee sonuçta bişey olmuyor dünyanın sonu değil sağlıklı olsunlar zaten çocuk sizin yani alacaksınız elbette.oda ve bebek arabası için daha çook vakit var evde kurulu durunca sinirim bozulmuştu benim acaba cocuğum bunun içinde yatabilecek mi diye sonra doğuma kadar odasını kapalı tuttum.benim için ilk etapta acil ihtiyaçlar sonrası her şekilde hallolur

saol canım, inan biizm de öyle, herkes erken değil mi diye baskı kuruyorlar, geçen ay süt sağma makinası aldık ona bir sürü laf ettiler, haftasonuda araba aldık gene söylenmeye başladılar, eşimde ailesine kızdı herşeye erken diyorsunuz daha ne kadar bekleyeceğiz dedi, ödeyip bitirmek istiyoruz hem ücretsiz izne çıkacağım hem de eskisi gibi rahat gezemiyorum ondan dolayı da aldık

Dedigin dogru canım birde ilk cocuk ipleri elime almam lazım hemen

28.haftadan sonra agırlaşınca nasıl çıkılır dısarı herseye karısmasalar iyi olucak
Benim de eşim 7.aya gelmeden ağır bişey almak istemiyorum dedi.şuanlık bi tane ablamın küçük kızının besigi var onu alacam ikisini 6.aya kadar yatırırım diye düşünüyorum.bebek arabası da şimdilik düşünmüyorum ablamın kızı hiç oturmadı yine ondan 1 tane gelecek ilk çocuğum herkes yeni bişey al eski ile büyütme diyor ama onları aldıktan sonra belli bir süre sonra kullanamayacam o yüzden biraz büyüdükçe çocuklar güzel bir oda yapmak istiyorum kıyafet olarak da bi sürü hiç giyilmemeis kiyafetret ve battaniyeler var.sadece eşim yavaş yavaş bez alırım diyor )

ohh masallah esin de cok rahatmis bnmki gec kaldik öldük bittik modunda

Canım sizin zaten hazırmıs esyalarınız fazlada birsey almazsın zaten ufak tefek aldınmi yeter bizde oda yok ki bakalım biraz daha bekleyelim

Canım sizin zaten hazırmıs esyalarınız fazlada birsey almazsın zaten ufak tefek aldınmi yeter bizde oda yok ki bakalım biraz daha bekleyelim
Ben aslında büyüyene kadar yer yatağı yapmak istiyorum ablamin da ikizlerı var o da 3 yaşına gelene kadar yer yatağında yatirdi çocukları çok rahat ettim dedi gece aklım kalmadı onlarda dedi

İkinizden nasıl geçiyorsa öyle alışveriş yapın kızlar sadece bebek odası gibi büyük şeyleri son aylara kalsın
Ben kızımda 7. Ayda odasını aldım
5. Aydan sonra alışveriş yapmaya başladım
Her istediğimi aldım gözümde hiç bşy kalmadı şimdi rabbim nasip ederse ikizleri doğurmayı bi kaç kıyafet alırım herşeyim var fazlasıyla almışım gözümde hiç bşy kalmamış :)
Ha ailelerde bşyler almak istiyorsa alsınlar
Yok alma diyince çok bozluyorlar çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…