- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.321
bizde öyle düşündük, tek mümkün değil çıkılmaz illa biri yanında olacak, ilerleyen zamanlarda büyüdüklerinde olaki tek çıkmam gerekti birini kangruya diğerinide arabaya yerleştirir öyle çıkarım, bizim araba küçük onada sığması gerekiyordu, aldığımız arabaların katlanması pratik ve küçücük oluyorcok begendim gule gule kullanin insallah..
esime kabul ettiremiyorum ayri ayri almayi,ben de bu sekilde istiyorum..
illa tek iskelette olsun yoksa tek cikinca ne yapacaksin deyip duruyorhalbuki zaten yanimda biri yokken asla tek araba da olsa cikamamki.
Günaydınlar... valla benim mevcut göbeğimden fırsat bulup 2 haftadır iyice çıktı diyebilirim. Ufak ufak hareketleride hissediyorumGünaydın kızlar Göbekleriniz nezaman belli oldu :)
Benimde göbeğim var malesef göbeğim vardı 3 aylık hamile gibiyimGünaydınlar... valla benim mevcut göbeğimden fırsat bulup 2 haftadır iyice çıktı diyebilirim. Ufak ufak hareketleride hissediyorum
Valla ben kilolu hamile kaldım dr.bu durumdan çok rahatsızdı beslenme uzmanına yolladı beni insülin direncimde vardı çünkü.güzel bir listeyle 2 ayda 10kg verdim.yüzüyorum bir yandan da.sana hamilelik kemeri vereceğim demişti şimdilik hareketlerim ağır değil sıkıntı yok.ama eşim internetten baktığım bütün ikiz karınları devasa diyor ne yapacağım bilmiyorumBenimde göbeğim var malesef göbeğim vardı 3 aylık hamile gibiyim
inş devasal olmaz göbeğim boyumda kısa inş taşırım valla
Günaydın kızlar Göbekleriniz nezaman belli oldu :)
Yaaaa normalde kızımda 35 den sonra ağırlaşmıştım ama ikizler baya erken oluyormuş gözüm çok korkmuş durumda bi kızım var en durmayan zamanında 4 yaşına girecek ilk hamileliğim olsa çok önemsememde evde küçük bi kız olunca tedirgin oluyorum:)Günaydın. Benim gobegim pek yoktu, tam olarak sanirim 16larda görünür hale gelmisti. Simdi 24 haftalik degil de 28 haftalik gibi ve bir de asagida epey. Zorlamaya basladi yavastan:/
Negüzel cnm kilo vermişsin benimde 10 kilo fazlam vardı hamile kaldım resmen göbeğim varValla ben kilolu hamile kaldım dr.bu durumdan çok rahatsızdı beslenme uzmanına yolladı beni insülin direncimde vardı çünkü.güzel bir listeyle 2 ayda 10kg verdim.yüzüyorum bir yandan da.sana hamilelik kemeri vereceğim demişti şimdilik hareketlerim ağır değil sıkıntı yok.ama eşim internetten baktığım bütün ikiz karınları devasa diyor ne yapacağım bilmiyorum
Yaaaa normalde kızımda 35 den sonra ağırlaşmıştım ama ikizler baya erken oluyormuş gözüm çok korkmuş durumda bi kızım var en durmayan zamanında 4 yaşına girecek ilk hamileliğim olsa çok önemsememde evde küçük bi kız olunca tedirgin oluyorum:)
Valla cok haklisin, Allah yardimciniz olsun. Ben isleri biraktim evde tamamen. Esim yardimci oluyor, annem ugruyor. Bir de kadin aliyoruz temizlige. Yoksa ayakta 10 dakikadan fazla durmak belimi ağrıtıyor. Bir de doktorum is yapma uzun sureli yurume dedi. Ikizlere yata yata buyurmus :)
aynen bnm de oyle oldu bu ay..normalde zaten kucuktur goguslerim biraz hamilelikle toparlanmisti,simdi yine eski hali gibi hemen hemenArkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))
Arkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))
Kızıma hamileyken hiç büyümemişti Doğumdan 3 gün sonda süt geldiArkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))
Eger o doktor sana güven veriyorsa bence sana yakın yerde muayene ol zaten az kalmış doğumuna kendi doktoruna Doğuma gidersin cnmSelam arkadaşlar , doktorum bu haftadan itibaren başka bir hastaneye gidiyormuş ve bana çok uzak orda devam etme ihtimalim yok. Napıcam bilmiyorum, 2 ay kala hastane değiştirmesine uyuz oldumİstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane doktor var mı, çok aşırı pahalı olmayan. Bu aylarda kabul ederler mi takibimi bilmiyorum gerçi.
benim dişlerim artık ayrılmıştı baya belirgin boşluk olmuştu ön dişimde diş Eti çekilmesinden dolayı Doğumdan sonra normale döndü o boşluk kapandı kendiliğindenMerhaba arkadaşlar ikiz gebelik kesinlikle tek gebeliğe göre daha ağır geçiyor.Daha önceki iki gebeligimde son ayıma neredeyse doğuma kadar gezen ben ikizlerimde başından beri yatarak geciriyorum hamileliğimi.karın büyüklüğünde tabiki ikiz olduğu için büyük haliyle :) herşeyi 2 kat yaşıyoruz. Ben ciddi dış eti kanaması yaşıyorum Drum kalsiyum eksikliği dedi ilaç verdi takviye hiç bir faydasını görmedim varmı aynı sıkıntıyı yasayan
Bende oğluma hamileligimde yaşadım aynen ön dislerimin arası açılmıştı ama son ayımdı sonra toparlardi.bu sefer çok daha erken başladı ve kanama çok daha yoğun gece uykumda bile kanıyorbenim dişlerim artık ayrılmıştı baya belirgin boşluk olmuştu ön dişimde diş Eti çekilmesinden dolayı Doğumdan sonra normale döndü o boşluk kapandı kendiliğinden
İlk 3 ayi büyüyor duruyor dogum sonrası bir kaç gün icinde süt kanalları aktiflesir buyur kocaman olur inanamazsın :)Arkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))
Arkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?