2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bizde öyle düşündük, tek mümkün değil çıkılmaz illa biri yanında olacak, ilerleyen zamanlarda büyüdüklerinde olaki tek çıkmam gerekti birini kangruya diğerinide arabaya yerleştirir öyle çıkarım, bizim araba küçük onada sığması gerekiyordu, aldığımız arabaların katlanması pratik ve küçücük oluyor

Benimde göbeğim var malesef göbeğim vardı 3 aylık hamile gibiyim
inş devasal olmaz göbeğim boyumda kısa inş taşırım valla
Valla ben kilolu hamile kaldım dr.bu durumdan çok rahatsızdı beslenme uzmanına yolladı beni insülin direncimde vardı çünkü.güzel bir listeyle 2 ayda 10kg verdim.yüzüyorum bir yandan da.sana hamilelik kemeri vereceğim demişti şimdilik hareketlerim ağır değil sıkıntı yok.ama eşim internetten baktığım bütün ikiz karınları devasa diyor ne yapacağım bilmiyorum

Günaydın. Benim gobegim pek yoktu, tam olarak sanirim 16larda görünür hale gelmisti. Simdi 24 haftalik degil de 28 haftalik gibi ve bir de asagida epey. Zorlamaya basladi yavastan:/
Yaaaa normalde kızımda 35 den sonra ağırlaşmıştım ama ikizler baya erken oluyormuş gözüm çok korkmuş durumda bi kızım var en durmayan zamanında 4 yaşına girecek ilk hamileliğim olsa çok önemsememde evde küçük bi kız olunca tedirgin oluyorum:)
Negüzel cnm kilo vermişsin benimde 10 kilo fazlam vardı hamile kaldım resmen göbeğim var
Bende ikiz göbeklere baktım nasıl kocaman ya ec ye bile insan zor giderim göbekle allah yardımcımız olsun

B belovedone
Bende iki haftada bir temizlik için kadın alıyorum sanırım bi süre sonra her hafta alırım yemek konusunda çok sıkıntım eşim uyduruk yemekler yiyor çok yormaz beni kızımda oyun istiyor sürekli daha eşim biraz ilgilenecek mecbur :) sağ saglim doğuralım sonrası kolay olur sadece o dönemler uykusuzluk biraz zorluyor insanı okdr ...
Bakalım 14. Hafta dikiş atacak doktor acaba nkdr süre işe giderim hiç bilmiyorum :)

Arkadaşlar bu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum, göğüslerim ilk 3 ay çok hassas şişti progestan jel kullanıyordum ondan mı acaba?,1 beden büyüdü ve 3 ay sonunda hassaslık geçti ve büyüme durdu 6. aya yaklaşıyorum hala aynı duruyorlar normal mi? Son aylarda mı büyüyecek? Şu anda hiç emzirecekmişim gibi görünmüyor :))

aynen bnm de oyle oldu bu ay..normalde zaten kucuktur goguslerim biraz hamilelikle toparlanmisti,simdi yine eski hali gibi hemen hemen

Selam arkadaşlar , doktorum bu haftadan itibaren başka bir hastaneye gidiyormuş ve bana çok uzak orda devam etme ihtimalim yok. Napıcam bilmiyorum, 2 ay kala hastane değiştirmesine uyuz oldum İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane doktor var mı, çok aşırı pahalı olmayan. Bu aylarda kabul ederler mi takibimi bilmiyorum gerçi.

Ayni seyi ben de düşünüyorum. Son iki ay gibi mi büyüyor acaba? yasayanlar cevap verirse cok mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar ikiz gebelik kesinlikle tek gebeliğe göre daha ağır geçiyor.Daha önceki iki gebeligimde son ayıma neredeyse doğuma kadar gezen ben ikizlerimde başından beri yatarak geciriyorum hamileliğimi.karın büyüklüğünde tabiki ikiz olduğu için büyük haliyle :) herşeyi 2 kat yaşıyoruz. Ben ciddi dış eti kanaması yaşıyorum Drum kalsiyum eksikliği dedi ilaç verdi takviye hiç bir faydasını görmedim varmı aynı sıkıntıyı yasayan

Kızıma hamileyken hiç büyümemişti Doğumdan 3 gün sonda süt geldi
Doğuma kdr 75 olan memişlerim Doğumdan sonra 7-8 ay 90 numara oldu:) Doğumdan sonra büyüyor hemde baya :)

Eger o doktor sana güven veriyorsa bence sana yakın yerde muayene ol zaten az kalmış doğumuna kendi doktoruna Doğuma gidersin cnm başka doktorlarda alır merak etme onlar paraya bakıyorlar seni geri dönderecek doktor yoktur bence

benim dişlerim artık ayrılmıştı baya belirgin boşluk olmuştu ön dişimde diş Eti çekilmesinden dolayı Doğumdan sonra normale döndü o boşluk kapandı kendiliğinden

benim dişlerim artık ayrılmıştı baya belirgin boşluk olmuştu ön dişimde diş Eti çekilmesinden dolayı Doğumdan sonra normale döndü o boşluk kapandı kendiliğinden
Bende oğluma hamileligimde yaşadım aynen ön dislerimin arası açılmıştı ama son ayımdı sonra toparlardi.bu sefer çok daha erken başladı ve kanama çok daha yoğun gece uykumda bile kanıyor

İlk 3 ayi büyüyor duruyor dogum sonrası bir kaç gün icinde süt kanalları aktiflesir buyur kocaman olur inanamazsın :)

benim sadece bir beden falan büyüdü. sütün pek göğüs büyümesiyle alakası yok:) bu arada göbeğim ne kadar büyüyecek diye merak edenlere referans olsun :) benim göbeğim 123 cm olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…