2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende oğluma hamileligimde yaşadım aynen ön dislerimin arası açılmıştı ama son ayımdı sonra toparlardi.bu sefer çok daha erken başladı ve kanama çok daha yoğun gece uykumda bile kanıyor
Oğlun kaç yaşında cnm :) benim kızım 4 yaşında şimdiden heycanlı kardeşleri olcak diye :)
Ben çalışıyorum kaynanam bakıyor kızıma acaba 3 çocukla nasıl çalışcam hiç bilmiyorum :)

Oğlun kaç yaşında cnm :) benim kızım 4 yaşında şimdiden heycanlı kardeşleri olcak diye :)
Ben çalışıyorum kaynanam bakıyor kızıma acaba 3 çocukla nasıl çalışcam hiç bilmiyorum :)
Oğlum 7 yaşında birde kızım var 10,5 yaşında ikizler bonus oldu bana :)bizimkilerde heyecanlı:)ben calismiyorum ailemden uzağım ne anne ne kayinvalide var yanımda bende bilmiyorum nasıl olacak.Allah kolaylik verrsin hayırlısı olsun hepimiz için

Mşlh cnm seninkiler kocaman olmuş hiç dert etme onların sana çok faydası olur benim kaynanam görümcem var onlar yardım eder annemde .. o konuda sıkıntım olmaz inş ama işe başladığımda nasıl olur hiç düşünemiyorum bile :)
Sağlıkla doğuralım önce bi şekilde büyürler :)

Doğru diyorsun aslında, sadece doğuma kendisine gidebilirim. Bakalım bu hafta netleşecek umarım hayırlısı olur...

16 haftadayım, daha önce down sendromu için kan testi yapıldı ingiltere ye gönderildi, bu arada %99 biri kız biri erkek dediler test sonucunda, dun ultrasondan bakıldı, renksiz ultrasondan, fakat 2 erkek dedi dr, acaba dr un yanılma payı varmı, biraz canım sikildida, benim gibi bir durum yasayan oldumu aranizda

Yanılma payı mutlaka vardır fakat 16. Haftadan sonra dahada netlesiyor.gerçi doğuma 15 gün kalana kadar 2 erkek denip biri kız biri erkek olanında okudum.Ben biri kizmidir diye Dr umun % 99 erkek demesine ragmen umud ettim bir sonraki muayneye kadar :).hayırlı olsun sağlıklı olsunlar gerisi çokta önemli değil.sıkmayın caninizi

Bu testin benzerini 12.haftada yaptırıp almanyaya yolladık bizde.dr cinsiyeti sorduğumda ikizlerde net bişey söylenemez demişti.böyle bir ayrıntı paylaşabilirim.benim bebeklerden 1 kız 1 erkek görünüyor ama dr.ayrıntılı ultrasonda herşey netleşir dedi.sağlıkla kucağınıza alın dilerim

benim sadece bir beden falan büyüdü. sütün pek göğüs büyümesiyle alakası yok:) bu arada göbeğim ne kadar büyüyecek diye merak edenlere referans olsun :) benim göbeğim 123 cm olmuş.
Merhaba ben bu hafta 28. Haftaya girdim.
Çok ağırlaştım.alttan hafif sancilarim var yürümekte zorlanmaya başladım. Çok endişelenmeye basladim. Sizde de bu durumlar oldu mu?

Merhaba arkadaşlar benim sarı akıntım oluyor, sizlerin durumu nedir 10. Haftaya kadar crinone jel kullandım o zaman oluyordu ona yoruyordum. Ama 6 hafta oldu bırakalı yine ufak ufak kalıntılar geliyor ama. Bu akıntı için doktor sürüntü mü alıyor. Yaptıran var mı?

Çok ağırlaştım.alttan hafif sancilarim var yürümekte zorlanmaya başladım. Çok endişelenmeye basladim. Sizde de bu durumlar oldu mu?
Merhaba bende 28. Haftaya giriyorum ve aynen yürümek zorlaştı, altda çok baskı var ağrı sancı gibi şimdiden nasıl 35-36 yı gorecegim düşünmeye başladım

altta baskı arttıkça daha da zorlaşıyo diyebilirim şu an ciddi acı yaşıyorum ama henüz sancı görünmüyo daha dün doktordaydım. iki bebek olunca tabi bide büyüyolar normal olarak yürümek, yatakta sağa sola dönmek, ayağını yatağa kaldırmak falan müthiş acı veriyo. çatı da genişliyo tabi onun da etkisi var. sizlere tavsiyem doktorunuz aksini söylemedikçe kendinizi kısıtlamayın. ben oğlumda ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korktum ve yemek dışında neredeyse hiç bir şey yapmadım ve inanılmaz hantallaştım ama bunlarda maşallah, çok şükür sorunda olmadı ama hala koltuk çekip temizlik yapıyorum. o yüzden de haftama koca karnıma rağmen rahat geçiriyorum. hareketli kalın. dediğim gibi doktor aksini söylüyosa başka.

Kızlar bebişleri çok aşağıda hissediyorum sezeryan çizgisinin olduğu yerlerde donuyorkar sanki:) sizdede oluyor mubyer değiştiriyorlarmı yoksa bi kaç gündür fazla gezdim diye mi

ayrıntılıda netleşir tamamen rahat olun.
perinatologlar daha kesin konuşuyor. Yine de allah bilir. umarım gönlünüzden geçen olur.

Kızlar bebişleri çok aşağıda hissediyorum sezeryan çizgisinin olduğu yerlerde donuyorkar sanki:) sizdede oluyor mubyer değiştiriyorlarmı yoksa bi kaç gündür fazla gezdim diye mi

oğlumun kafası tam orada. 28.hafta gibi anladım. kasık ağrım var dediğimde doktorum oğlun baskı yapıyor dedi.
hala da devam ediyor. hatta üstten ölçemiyor rahim ağzı uzunluğunu. her kontrolde alttan.
sıkıntı yapmayın yeter ki kısalma ve açılma olmasın. :)

alttan muayene edip idrar tahlili kültür testi falan yaptırıyor
kaşını koku vs varsa mantar olabilir diye ya da enfeksiyon ona uygun ilaç başlatır mutlaka söyleyin doktora çünkü enfeksiyon da doğum tehditi yaratır.

Canım benim de jeli bıraktıktan sonra sarı akıntı gelmeye başladı yarın randevum var soracam doktora niye öyle diye

neye karar verdin cnm ? bnm de yrn son kontrolum var,kendim artik degistirmek istiyorum,hem muayene ucreti hem dogum ucreti genelin en az 3kati biz de boyle bir karar aldik,her ne kadar icim rahat etmese de bazen de daha az hazirlik yapayim bebislerime,doguma baska yere gitmeyeyim diyorum ama bilmiyorum

hamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı , böyle fark olan varmı, doktor sorun olmaz dedi ama

bn de yrn gidicem bakalim bize neler soyleyecek,aramizda 3gun var,karsilastiririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…