- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.341
Oğlun kaç yaşında cnm :) benim kızım 4 yaşında şimdiden heycanlı kardeşleri olcak diye :)Bende oğluma hamileligimde yaşadım aynen ön dislerimin arası açılmıştı ama son ayımdı sonra toparlardi.bu sefer çok daha erken başladı ve kanama çok daha yoğun gece uykumda bile kanıyor
Oğlum 7 yaşında birde kızım var 10,5 yaşında ikizler bonus oldu bana :)bizimkilerde heyecanlı:)ben calismiyorum ailemden uzağım ne anne ne kayinvalide var yanımda bende bilmiyorum nasıl olacak.Allah kolaylik verrsin hayırlısı olsun hepimiz içinOğlun kaç yaşında cnm :) benim kızım 4 yaşında şimdiden heycanlı kardeşleri olcak diye :)
Ben çalışıyorum kaynanam bakıyor kızıma acaba 3 çocukla nasıl çalışcam hiç bilmiyorum :)
Mşlh cnm seninkiler kocaman olmuş hiç dert etme onların sana çok faydası olurOğlum 7 yaşında birde kızım var 10,5 yaşında ikizler bonus oldu bana :)bizimkilerde heyecanlı:)ben calismiyorum ailemden uzağım ne anne ne kayinvalide var yanımda bende bilmiyorum nasıl olacak.Allah kolaylik verrsin hayırlısı olsun hepimiz için
Doğru diyorsun aslında, sadece doğuma kendisine gidebilirim. Bakalım bu hafta netleşecek umarım hayırlısı olur...Eger o doktor sana güven veriyorsa bence sana yakın yerde muayene ol zaten az kalmış doğumuna kendi doktoruna Doğuma gidersin cnmbaşka doktorlarda alır merak etme onlar paraya bakıyorlar seni geri dönderecek doktor yoktur bence
Yanılma payı mutlaka vardır fakat 16. Haftadan sonra dahada netlesiyor.gerçi doğuma 15 gün kalana kadar 2 erkek denip biri kız biri erkek olanında okudum.Ben biri kizmidir diye Dr umun % 99 erkek demesine ragmen umud ettim bir sonraki muayneye kadar :).hayırlı olsun sağlıklı olsunlar gerisi çokta önemli değil.sıkmayın caninizi16 haftadayım, daha önce down sendromu için kan testi yapıldı ingiltere ye gönderildi, bu arada %99 biri kız biri erkek dediler test sonucunda, dun ultrasondan bakıldı, renksiz ultrasondan, fakat 2 erkek dedi dr, acaba dr un yanılma payı varmı, biraz canım sikildida, benim gibi bir durum yasayan oldumu aranizda
Bu testin benzerini 12.haftada yaptırıp almanyaya yolladık bizde.dr cinsiyeti sorduğumda ikizlerde net bişey söylenemez demişti.böyle bir ayrıntı paylaşabilirim.benim bebeklerden 1 kız 1 erkek görünüyor ama dr.ayrıntılı ultrasonda herşey netleşir dedi.sağlıkla kucağınıza alın dilerim16 haftadayım, daha önce down sendromu için kan testi yapıldı ingiltere ye gönderildi, bu arada %99 biri kız biri erkek dediler test sonucunda, dun ultrasondan bakıldı, renksiz ultrasondan, fakat 2 erkek dedi dr, acaba dr un yanılma payı varmı, biraz canım sikildida, benim gibi bir durum yasayan oldumu aranizda
Merhaba ben bu hafta 28. Haftaya girdim.benim sadece bir beden falan büyüdü. sütün pek göğüs büyümesiyle alakası yok:) bu arada göbeğim ne kadar büyüyecek diye merak edenlere referans olsun :) benim göbeğim 123 cm olmuş.
Merhaba bende 28. Haftaya giriyorum ve aynen yürümek zorlaştı, altda çok baskı var ağrı sancı gibi şimdiden nasıl 35-36 yı gorecegim düşünmeye başladımMerhaba ben bu hafta 28. Haftaya girdim.
Çok ağırlaştım.alttan hafif sancilarim var yürümekte zorlanmaya başladım. Çok endişelenmeye basladim. Sizde de bu durumlar oldu mu?
Merhaba ben bu hafta 28. Haftaya girdim.
Çok ağırlaştım.alttan hafif sancilarim var yürümekte zorlanmaya başladım. Çok endişelenmeye basladim. Sizde de bu durumlar oldu mu?
Bende endiseliyim 35-36 yi görme konusunda hatta bugün çanta hazırladımMerhaba bende 28. Haftaya giriyorum ve aynen yürümek zorlaştı, altda çok baskı var ağrı sancı gibi şimdiden nasıl 35-36 yı gorecegim düşünmeye başladım
16 haftadayım, daha önce down sendromu için kan testi yapıldı ingiltere ye gönderildi, bu arada %99 biri kız biri erkek dediler test sonucunda, dun ultrasondan bakıldı, renksiz ultrasondan, fakat 2 erkek dedi dr, acaba dr un yanılma payı varmı, biraz canım sikildida, benim gibi bir durum yasayan oldumu aranizda
Kızlar bebişleri çok aşağıda hissediyorum sezeryan çizgisinin olduğu yerlerde donuyorkar sanki:) sizdede oluyor mubyer değiştiriyorlarmı yoksa bi kaç gündür fazla gezdim diye mi
Merhaba arkadaşlar benim sarı akıntım oluyor, sizlerin durumu nedir 10. Haftaya kadar crinone jel kullandım o zaman oluyordu ona yoruyordum. Ama 6 hafta oldu bırakalı yine ufak ufak kalıntılar geliyor ama. Bu akıntı için doktor sürüntü mü alıyor. Yaptıran var mı?
Canım benim de jeli bıraktıktan sonra sarı akıntı gelmeye başladı yarın randevum var soracam doktora niye öyle diyeMerhaba arkadaşlar benim sarı akıntım oluyor, sizlerin durumu nedir 10. Haftaya kadar crinone jel kullandım o zaman oluyordu ona yoruyordum. Ama 6 hafta oldu bırakalı yine ufak ufak kalıntılar geliyor ama. Bu akıntı için doktor sürüntü mü alıyor. Yaptıran var mı?
neye karar verdin cnm ? bnm de yrn son kontrolum var,kendim artik degistirmek istiyorum,hem muayene ucreti hem dogum ucreti genelin en az 3katiSelam arkadaşlar , doktorum bu haftadan itibaren başka bir hastaneye gidiyormuş ve bana çok uzak orda devam etme ihtimalim yok. Napıcam bilmiyorum, 2 ay kala hastane değiştirmesine uyuz oldumİstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane doktor var mı, çok aşırı pahalı olmayan. Bu aylarda kabul ederler mi takibimi bilmiyorum gerçi.
bn de yrn gidicem bakalim bize neler soyleyecek,aramizda 3gun var,karsilastiririz :)hamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı , böyle fark olan varmı, doktor sorun olmaz dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?